היי אני חיפאי בדם ולא ידעתי...

sagi.exe

New member
היי אני חיפאי בדם ולא ידעתי...

אפילו שיש פורום כזה. כל הכבוד

WELCOME!!!!../images/Emo24.gif

אז עכשיו שאתה יודע שהפורום הזה קיים אתה מוזמן לבוא לבקר אותנו יומיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו יש פה כיבוד.......(אבל השתייה עליך
) נשמח לשיתוף פעולה מלא מצידך!
שבוע מדהים!
LOVE ענת.

כן אני פה...../images/Emo13.gif

וקיבלתי את ההודעות שלך......
והכל בסיידר (הגליל) מה קורה איתך אחותי???? LOVE ענת.

tankgril

New member
גם אני עדיין פה../images/Emo13.gif

וסתם חפיף קורה.
סתם משעמם לי ואין לי כוח לישון. ודווקא בא לי לצאת אבל הבריזו לי.
.

tankgril

New member
דרך אגב../images/Emo13.gif

בקשר לשבוע הבא רני ומירב מתחתנים אז בגלל זה כוכבי לחיי האהבה באים.

כן אני יודעת ../images/Emo13.gif

אז לאיפה יש לצאת בתחילת שבוע??? גם די מבאס לצאת במזג האויר כזה עכשיו......הייתי בחוץ ומלא ג´וקים עפו לי מול הפרצוף......יאקקקקקק
LOVE ענת.

tankgril

New member
ג´וקים?

עזבי את הג´וקים גם הבריזו לי וגם יש את החמסין הזה שטרם לי לא להנות בחורבה .

איכסססססססס ../images/Emo8.gif

אני שונאת ג´וקים!!! אני חושבת שאנחנו מסכימות על זה שהפעם לא היה משהו בחורבה חוץ מזה שרוב האנשים הלכו לפתיחה של הנירוונה אבל שמעתי שהיו שם הרבה ערבים.... ובטח כל מיני ערסוואתים מטירה (תסלחו לי אם אני פוגעת במישהו). בכל מקרה אולי אני אנסה את המקום השבוע...אבל מה שבטוח (בעצם כלום לא בטוח) שהשבוע אני לא אהיה בחורבה. חלאס צריך הפסקה שבוע אחד לפחות
אז מה את עושה עכשיו חוץ מלהיות פה בפורום? LOVE ענת.

tankgril

New member
מה זאת אומרת?../images/Emo12.gif

בחיי? או שעכשיו בזה הרגע? אני בטוחה שהיה די מגעיל. אבל פגשתי את כל מי שאני מכירה בחורבה אז זה די איזן את המצב.

מה זאת אומרת מה זאת אומרת?../images/Emo6.gif

התכוונתי לעכשיו אבל אם את רוצה לשתף אותי גם במה שאת עושה בחיי היומיום אשמח לקרוא. ונכון שהאנשים זה חלק מחווית היציאה,לא משנה לאן תלכי תמיד אם תהיי עם האנשים הנכונים תהני! LOVE ענת.

tankgril

New member
צודקת!!!../images/Emo13.gif

בחיי מחפשת עבודה.
כרגע חוץ מלהתכתב איתך (שזה כיף) שום דבר (משעמם)
. וזה לא כל כך קשור אני ל יודעת למה אבל כל פעם שלא הלכתי לחורבה לא נהנתי.

אני לרוב צודקת......./images/Emo166.gif../images/Emo3.gif

בטח בכל יציאה את רק חושבת על החורבה אה??????? כן זה די ממכר המקום. אני לא מאמינה ששברתי שיא......זה המועדון היחיד שהלכתי אליו במשך כמה חודשים רצוף,כל שבוע......... בוא נגיד גם שזה אחד המועדונים המוצלחים שיש בחיפה. אבל העם דורש שינוי!!!!!!!!!!!
והעם יקבל...
את אחרי צבא??? LOVE ענת.

tankgril

New member
תודה לאל כן../images/Emo8.gif

אין מה לעשות יש יצורים שמתאימים לשם ויש כמוני שלא.
מה איתך?

איתיייייי הכל בסייידררררררררררר

אני כרגע עתודאית אני מסיימת ב-11/7 אוי כמה אני מחכה ליום הזה... ואז שלושה ימים לאחר מכן אני מזדקנת בשנה. (גיל 19) עדיין אין לי תאריך גיוס,הצבא הוא כזה מוסד מטומטם. ב-1 באפריל הצבא שלח לי צו גיוס ל-5/5 בעוד שלא סיימתי את לימודי. קיבלנו דחייה של הגיוס,(אני וחברותיי לכיתה) וכאשר התקשרנו לפני כמספר ימים לשאול לתאריך החדש אמרו שעדיין אין. למה הם מחכים???????? אבל אני יודעת שאני אתגייס בערך באוגוסט-ספטמבר. כי אני עשיתי כולה יום חיול אחד...יש לי לעבור את הטירונות
אני מנסה לנצל עד כמה שאפשר את החופש הזה...כל השנה הזאת היתה חופש אחד גדול. אני לומדת כולה פעמיים בשבוע וגם זה בקושי. מה עוד? LOVE ענת.

tankgril

New member
אני עצוב בשבילך../images/Emo7.gif

את לא צריכה להגיד לי שזה מוסד מטומטם הייתי שם חכי זה עוד כלום.

דייייייי נו ,תמשיכי........./images/Emo3.gif

איזה מנחמת את אה? חופשיייייייייייייייייייייייייייייייייי כן כל החברות שלי מחכות שאני אתגייס,כולם בטוחים אני נכנסת לכלא כבר ביום הראשון
(כי אני חוצפנית לא קטנה) אבל צבא זה כבר משהו אחר,זה לא כמו ביצפר שיום אחד אני לא רוצה לקום אני פשוט לא באה וממשיכה לישון...אבל מה אני מספרת לך?! ועוד להוריד את כל העגילים שלי מהפרצוף והאוזניים...
אין איזו נחמה קטנה? עידוד קטן? יהיה בסיידר? LOVE ענת.

tankgril

New member
יהיה טוב השאלה מתי!?

אני יהיה פה בשבילך לתמיכה נפשית ובתור אחת שעברה 17 משפטים אני חושבת שהתפקיד תפור עליי.
ועגילים תשכחי מזה כבר עליתי למשפט 100 שקל קנס. רק ב7 חודשים שלי בצבא נהניתי מהפרוילגיה לשים את הנזם באף

אני חושבת שזאת השאלה היחידה.....

שאין עליה תשובה! באמת אפשר לדעת מתי יהיה טוב?
או בואי נשאל שאלה בהפוכה....מה ההגדרה של "טוב" בעיני כל אחד ואחד מאיתנו? אני צריכה להפטר מ-11 עגילים באוזניים,את הנזם הורדתי כבר אחרי 3 שנים אז זה פסדר,פירס´ בגבה,מתחת לשפה. אוף איזה מזל שבלשון אני משאירה ובטבור. קעקועים גם יבקשו להוריד?
LOVE ענת.

למעלה