היי... אני יואב

yoavon1

New member
היי... אני יואב ../images/Emo39.gif

ואני קצת חדש פה... ורציתי קצת לספר לכם על עצמי... אז ככה... אני בן 23, סטודנט לחינוך מיוחד (מתחיל שנה ב´ בעוד שבועיים), הומו (רחמנא ליצלן
) מחוץ לארון לחלוטין ונכה... הנכות שלי מתבטאת בזה שיש לי ידיים קצרות, כפות ידיים קטנטנות (וחמודות נורא...
) ושתי אצבעות בכל יד. כמו כן (מה, לא מספיק
) יש לי כפות רגליים קטנות וקצת מוזרות... מאז שאני זוכר את עצמי, הנכות היתה לי חלק מהחיים (טוב נו... נולדתי ככה...), ומאז שהבנתי שאני הומו, נאלצתי להתמודד ביני לבין עצמי עם סוגיות די קשות של קבלה עצמית אישית וחברתית. אתם מבינים... זה לא קל להיות הומו, וזה לא קל להיות נכה... אתם רוצים לנחש כמה קל השילוב בינהם
אני עצמאי לחלוטין, עושה הכל, ולא מוותר לעצמי על כלום (כולל יציאות לאאוט כל יום ראשון... הרי הומו כמו הומו, לא יכול בלי ערב אירוויזיונים...
) בכל מקרה... אני אשמח להשתתף בפורום ולדון איתכם (ואיתכן גם כמובן גבירותי) בכל נושא בעולם... (חוץ מפרחי הבר בסומליה... אני לא בקיא בנושא הזה...
) זהו... שיהיה לנו חג שמח ושקט
יואב(ון)

אופק L

New member
היי יואב, ברוך הבא לפורום שלנו ../images/Emo24.gif

אני אשמח מאוד אם תצטרף לדיונים ולשיחות, ותספר קצת על עצמך. לפני כחודשיים הייתה כתבה על אדם נכה בקהילה ההומוסקסואלית, הוא סיפר על הקשיים שיש לו ביציאה למקומות בילוי של גייז
ובכלל על הניכור שהוא מרגיש מיחסה של הקהילה הגאה כלפיו - האם גם לך יש דיעות דומות בנושא? אני הומו ואני יכול בלי ערב אירוויזיונים
מחר נגיד לך כאן יום הולדת שמח, ובינתיים הנה בלון לחגיגות הקדם-יומולדת
(רק נקווה שיזהר כהן לא ינצח עוד פעם, כמו בשנה שעברה).

טל קר

New member
ברוך הבא! כבר יש לנו מין המשותף!

שנינו לא בקיאים בפרחי הבר בסומליה.

שרונ(י)

New member
היי יואב, ברוך הבא לפרום הצנוע שלנו ../images/Emo6.gif

מה שלומך? דווקא רציתי לדבר איתך על פרחי הבר בסומליה, אבל אם אתה לא מבין בזה הרבה אני ימצא מישהו אחר לדבר איתו
. אני קראתי את הודעתך והזכרת לי חבר טוב מאוד שלי שהוא אילם והוא גם גיי (אני לא אוהב את המילה הומו) ואנחנו תמיד מדברים (שפת סימנים רבותי) על הקשיים שלו, ועל זה שהקהילה לא מקבלת אותו בגלל זה, ואני חושב שזה נכון, הקהילה בארץ היא די סנובית, כדי להתקבל אליה צריך לעבוד יותר קשה משצריך לעבוד בשביל פסיכומטרי ואם אתה לא מתקבל לחוג הנעלה הזה ואתה מקבל
בתחת אתה נשאר עם אילו שגם נשארו בחוץ ואני חושב שזה סאקס, אנחנו כגייז בתור מיעוט צריכים לקבל את המיעוטים שבתוכנו. רציתי רק לאחל לך שנה טובה, גלישה נעימה בפורום

yoavon1

New member
טוב... אז קודם כל

סליחה שלא הגבתי לכל התגובות שלכם קודם, ותודה על קבלת הפנים החמה...
הממממ... כן... יש בעיה לפי דעתי עם העם בישראל, בכל הקשור לקבלת השונה, אבל אני לא אוהב לייחס את זה רק לקהילה ההומו-לסבית. זה נכון, שהומו נכה/שונה מתקשה יותר בשל תופעת "שוק הבשר" הכ"כ נחמדה ( NOT
), אבל זה לא רק זה... תנסו לחשוב, לפני הקבלה ע"י הסביבה, הרי כולנו עברנו את התהליך של קבלה עצמית, עכשיו, לא מספיק שאני צריך לקבל את השונות ההומוסקסואלית שלי, אני צריך גם להתמודד עם הנכות (וכשאני אומר "אני" אני מתכוון לכל השונים למיניהם...
)... אופק - שאלת אותי לגבי תחושת הניכור מהקהילה הגאה בארץ. אין ספק, שאני מרגיש שונה ביותר, כאשר אני הולך לאאוט או לתיאו, או אפילו כשאני גולש ומצ´וטט בערוצים השונים. הרבה פעמים, כשאנשים מגלים עם מי הם מדברים בנט, הם פשוט נעלמים, לרוב - בלי בכלל להגיד משהו... הם פשוט בורחים. זה נורא מעליב ומעצבן, כי סך הכל (וזה יבוא לכם כשוק...
) גם אני בן-אדם... וכמו שהייתי מצפה לנימוס בסיסי עם אדם אחר ("סליחה - לא מתאים לי..."), כך הייתי רוצה שיתנהגו אלי... בכל מקרה - אני מרגיש שאני כבר מבלבל אפילו את עצמי... יש לי המוווווון מה להגיד בנושא, אני אשמח אם תשאלו ואני אענה... אה כן... שרוני וטל קר... אני מבטיח להתחיל ללמוד על פרחי הבר בסומליה, וכך כווולנו נוכל לדון בזה ביחד...

למעלה