היי אני ירדן, וזאת פעם ראשונה שאני

היי אני ירדן, וזאת פעם ראשונה שאני

נכנסתי לפורום הזה - ואני חייבת לציין שככל שמדפדפים יותר בהודעות ככה יותר נסחפים לתוך הפורום - אחלה פורום כל הכבוד!!! ושאלתי היא כזו- אני רוצה להכין לחבר שלי שוקולדים תוצרת בית בצורת לבבות זה ההוראות שיש לי עד עכשיו לוקחים את השוקולדים וממיסים אותם בעזרת שני סירים (בן מרי) לוקחים את השבלונה ומניחים בתוך תבנית עם נייר אפיה את השוקולד המומס שופכים לתוך השבלונה ומכניסים למקפיא בין 10 דקות לחצי שעה אם למישהו יש משהו יותר קל ויותר יצירתי אני אשמח לקבל והכי חשוב אני רוצה לרשום על השוקולד בעזרת שוקולד בצבע אחר מספרים וכל מיני מילים וקישוטים...אני אשמח אם תתנו לי הסבר מפורט איך עושים זאת.. המון המון תודה ירדן

לירדן שלום

כדי שהשוקול ממש יצליח צריך לטמפרר אותו- כלומר לחמם לטמפרטורה מסויימת, אחר כך לקרר אותו לטמפרטורה מסויים ושוב לחמם קצת... זה די מסובך.... אם התבניות שיש לך הן גמישות - אפשר להצליח גם ההסבר שיש לך. אם לא -לא בטוח שהשוקולדים יצאו. במקום זה, אפשר לאפות בראוניז טעימים ולקשט אותם. אפשר להכניס שוקולד מומס לתוך בקבוק לחיץ, כמו של קטשופ ואז לזלף את המספרים. או, יותר פשוט, לקחת סוכריות טופי, לעבד אותן ביד וליצור מנחשים את האותיות והמספרים.

למעלה