היי אני כאן חזרתי

היי אני כאן חזרתי../images/Emo9.gif

אז ביום שישי חל יום הולדתי וזכיתי למסיבת הפתעה מהממת עים הרבה חברים צחוקים זכרונות וכמובן אוכל מדהים וטעים שרק מהשאריות ניתן היה להאכיל עיר קטנה באפריקה. הייתי חזק עים עצמי ופשוט התעלמתי מהאוכל כפקטור כלשהו. נהנתי והייתי מבושם ממש מהאווירה והאהבה ששררה כלפי בחדר. את השאריות חילקנו לחברים הזמנו אורחים למחרת ואני נשארתי נאמן לתוכנית הדיאטה שלי ופשוט לא נגעתי אפילו בפירור. בכלל האהבה והחברות הם תחליף מצוין לאוכל. תודה לכל אלו שטרחו והתקשרו לברך אותי לאלה ששלחו לי מייל עים איחולים ובכלל לכולם אני אוהב אותכם. ענקון

RomiVais

New member
איזה כיף שחזרת!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י!!!
איזה יופי לקרוא שהפתיעו אותך ושהיה לך כל כך נעים וכיף!!! לא מגיע לך פחות מזה, תאמין לי!!
אני גם ממש ממש גאה בך על הנאמנות לדיאטה שלך. כל הכבוד. אתה בטח גאה בעצמך גם כן, ולדעתי זו מתנה שלך לעצמך ועוד איזה מתנה!! האהבה והחברות אצל חלק מאיתנו בהחלט יכולה להוות תחליף לאוכל.
אתה בטח מרגיש נהדר. אני כל כך שמחה להרגיש את האושר בכתיבה שלך, מקווה ששנה זו שהתחילה בצורה כל כך טובה ומאושרת תמשיך כך ואם כבר, שיהיו רק שיפורים מכאן והלאה. באהבה ומכל הלב, רומי

gal33

New member
באמת נחמד מצידך להראות את זיו פניך

קוקי, שיהיה לך רק טוב בחיים. בכל כובד משקלי אני מאחלת לך רק טוב!!! גל

צפרדעית

New member
שיווו איזה אורח...

ה ת ג ע ג ע ת י! עכשיו יש לי במה בפעם נוספת בכדי לאחל לך את כל האושר בעולם... צפרדעית

רוייקו

New member
מזל טוב, ענקון ../images/Emo77.gif מאחל לך

שימשיכו לאהוב אותך כמו עכשיו..

ענקון, התגעגעתי לחיוביות

אמיתית ולמילים טובות !!!! תודה על שיש ענקון כמוך!!!!! חוץ מזה שאתה מדהים ענקון. מדהים בשינוי שקרה לך. מהלב, דליה.

וענקון, מזל טוב........

"שלא תשקע לך השמש ושלא תיפסק לך המוסיקה לעולם". שלך, דליה.

lir42

New member
קודם כל הרבה הרב מזל טוב

ושמחה ששמרת על הדיאטה.... מה שלומך חוץ מזה? איך המרגש? מחבקת לירי

ronnymp

New member
../images/Emo49.gif על יום ההולדת ו- ../images/Emo45.gif

על זה שהצלחת לעמוד בפיתויי האוכל רוני

למעלה