היי אני לא חברת הפורום אבל

adidas4

New member
היי אני לא חברת הפורום אבל ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה, יש לי נשירת שיער מאסיבית יחסית לשיער שהיה לי עד לפני שנה לקחתי עד עכשיו גלולות והפסקתי ומאז יש לי נשירה יותר מאסיבית ממה שהיה לי... האם יש צמחים/שמנים מומלצים לטיפול טבעי בנשירה כי אני מאוד מאוד בעד טבעי כמה שיותר וכמה שפחות תעשייתי... אודה לכם מאוד אם יש לכם טיפים ,מסיכות,מוצרים טבעיים שמומלצים לטיפול בנשירה שלי, בהמון תודה adidas

נשירה יכולה לנבוע מסיבות רבות

ומגוונות, חוסר מינרלים,עודף מתחים, או בשל לקיחת תרופות(כמו הגלולות שציינת).,חוסר חלבון או חוסר ב-b 12 (וכאן עולה השאלה האם את צימחונית ואם כן,האם את בודקת את רמת הb 12 שלך) . בכל מקרה השיער שלנו זקוק למינרלים כמו: גופרית-שיש ב:ביצים,כרוב,ברוקולי,לפת,שום בצל. אבץ- שיש בגרעיני דלעת,חמניות ואגוזים סיליקה- שיש ב קליפות פירות ויקות(אך מכיוון שיש בהם חומרי הדברה עדיף לקבל מסובין או שיבולת שועל. להלן קוקטייל סילקה לשיער: כוס שיבולת שועל+כוס סובין להשרות כל הלילה בליטר מים . בבוקר לשתות את כל המים(לאחר סינון כמובן). בכל מקרה הייתי ממליצה על תוספות מזון : b6 ,ניאצין,אבץ . בקשר לצמחים,ישנם צמחים שמרחיבים את כלי הדם שהם: גינקו בילובה ורוזמרין בטנקטורות(תמציות צמחים הממוצות באלכוהול)או ע"י חליטה של הצמחים במים רותחים ושתייה . ובכל מקרה הייתי ממליצה לך תמיד להוועץ בנטורופת . יום טוב, יום נפלא יום של אור יום של אהבה אינסופית

ברוכה הבאה adidas4../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אוסיף מעט על מה שכתבה לימוננינה. *חליטת צמחי-מרפא. 1 כף גדושה של סרפד. 1 כף גדושה של אכילאה 1 כף גדושה של רוזמרין . לשים את הצמחים בסיר (לא אלומיניום)עם 3 כוסות מים ,ולהביא לרתיחה. לכבות את האש לתת לתערובת להתקרר ,ולסנן את העלים. לשטוף את השיער אחרי כל חפיפה עם התערובת הזו. לא לשטוף במים אחרי זה. התערובת מעודדת צמיחת שיער,מעניקה ברק.ומונעת קשקשים. ורואים שינוי לאחר מספר חודשים. *תערובת משמנים אתריים לטיפול בנשירת שיער. להכין30c.c.שמן צמחי חוחובה לתוכו להכניס 5 טיפות רוזמרין, 5 טיפות מרווה מרושתת clary sage *אזהרה :יש 2 סוגי מרווה זו מרושתת ,ויש את המרווה הרפואית, שאיתה אסור להשתמש לחולי אפילפסיה ,נשים הרות,ותינוקות. ולהוסיף 5 טיפות שמן לבנדר. לערבב היטב את השמנים ,ולעסות טוב את הקרקפת. להמתין כ-1 שעה ולשטוף את השיער. בהצלחה.

למעלה