היי,אני לא משתתפת פעילה ממש

Free Fallin

New member
היי,אני לא משתתפת פעילה ממש

אבל ממש רוצה להדחף להתייעצות קטנה..

קצת רקע, אני בת 23, אף פעם לא היה לי חבר,לא יצאתי מהאיזור הבטוח שלי
לפני שלושה חודשים בערך הכרתי בחור במסגרת כלשהי ופעם ראשונה בחיים שנתתי לזה צ'אנס
הרבה פעמים והרבה דברים שהייתי פוסלת באופן מיידי-החלקתי, ואני מודה על זה , כי רובם נפתרו
ועכשיו אנחנו כמעט חודשיים ביחד
הוא כבר מזמן מחשיב אותי חברה שלו.. אני רק בימים האחרונים הגעתי להבנה שאי אפשר כבר לקרוא לזה סתם יוצאים.
אני ישנה אצלו,הוא אצלי,התקדמנו מבחינה מינית והרבה, יש אינטימיות ואני מרגישה איתו בנוח בצורה מפחידה.
אבל באופי שלי,אני כל הזמן "מחפשת". הראש שלי תמיד עובד.
רציתי להתייעץ על משהו אחד מכל המחשבות שלי..

בגלל שזו הסיטואציה הראשונה בחיים שלי שאני עם מישהו בקטע רציני אין לי משהו להשוות אליו..
אני יודעת שאין פה בסדר או לא בסדר.
אבל פחות או יותר,אני לא מצליחה להבין אם פשוט כיף לי הקירבה,החום,העניין שיש גבר בחיים שלי, וזה משהו שיעבור, או שזה באמת הבחור ספציפית.
אני לא יודעת באיזה שלב אמורים להתחיל להרגיש משהו, אני לא יודעת אם אני מרגישה משהו
כשאני קוראת מה שאני כותבת כאן אני מבינה שזה דפוק ואני אבין לבד ואין טעם לחשוב קדימה
אבל עדיין.... בגלל שהגעתי לגיל 23 עם אפס ניסיון בזה,אפס מידע.. יש לי מלא סימני שאלה
זה לא שיש לנו שיחות עומק חוצות עולם.. מצד שני זה לא שאי אפשר לדבר איתו..
אני מרגישה שהכל מתנהל כזה על מי מנוחות... יש בינינו הרבה שתיקות.. לא מביכות , שתיקות טובות כאלו, אבל הרבה.. מצד שני אני לא יודעת למה אני מצפה?
אנחנו יוצאים ביחד,אנחנו הרבה בבית ובמיטה עם סרט ביחד, וכיף לי, כשאני איתו הזמן טס לי ולא רוצה כלום חוץ מהרגעים האלה, בא לי לחבק אותו בכל שניה, מצחיק לנו, אני אוהבת שהוא כבר קורא אותי ומכיר אותי, ויודע להרגיע אותי בעיקר
אבל איפה אני שמה את הקו ומצליחה להבין אם זה הסיטואציה החדשה שאני כל כך נהנת ממנה או שזה הבחור?
אחרי חודשיים זה לא שלב כבר שאמורים להבין?

loveava

New member
אולי

תראי לי אין ניסיון בכלל אז ככה שאני לא ממש יודע להגיד את הדבר הנכון..
מה שכן, יש לי ניסיון בכל מיני מחשבות וכאלה...
לדעתי זה נשמע שממש כיף לך איתו במיוחד בקטע שאמרת שבא לך לחבק אותו והוא יודע להרגיע אותך ! אני חושב שזה אומר המון !
יכול להיות שבגלל שזה רציני וזה טוב, וזה אומר שיש לך חבר, אז זו פעם ראשונה שאת נמצאת בסיטואציה הזאת, ואת לא יודעת איך זה מרגיש או מה לעשות..
לדעתי זה טבעי , ואולי אפילו אלו סימני שאלה שסתם נדחפים כדי להרוס לך את הכיף.
לדעתי הקשר טוב מאוד ואני ממש התרגשתי לשמוע את מה שכתבת, זה באמת מרגיש מעומק הרגש !

newron26

New member
מגובה הנסיון שלי אני יכול היום לומר את זה ....

קשר , הוא מצטמצם עם הזמן כמו רוטב על מחבת ...
בהתחלה מאוד מבלבל, מאוד מתלהבים, הזמן יחד פשוט עף כאילו לא היינו כאן ...
זה לא ברור לאן הכול הולך, האם זה חתונה של חיים או סתם סטוץ קצר.
אבל ככל שהזמן עובר ההלתהבות לא בוערת (אבל נשארת חמה ), ונותנת לדברים אחרים קצת יותר מקום ...
אחרי תקופה - וזה משתנה מזוג לזוג (חלקם שבועיים, וחלקם שנה ויותר ) עם ההרגל, נכנסת שגרה ברוכה ...
ושם כבר הזוג נחשף לחוויות מסוג אחר, מי באמת האדם שאתה עומד מולו, והאם זה באמת נכון וממשיך הלאה...
&nbsp
תהני מהזמן הזה, המחשבות יגיעו גם אם לא תתאמצי , תני לזמן לעשות את שלו, אין לך באמת לאן למהר.
יש קשרים שפשוט מתאדים להם יום אחד, ויש כאלו שממשיכים כל החיים.
&nbsp
אין מיקום מדוייק לקו, יום אחד הוא פשוט ישרטט את עצמו, ופתאום תראי אותו כמו קסם כזה....

&nbsp
&nbsp

Matzeket

New member
מה שהוא אמר :)

קומקום שמסתכל עליו לא רותח וקשר שכל הזמן בוחשים בו לא יבשיל.

תהני ממה שיש,
ולא לחפש בעיות בכח.
זה לגמרי בסדר שאין :)

Reyn

New member
תשובה לא פופולארית:

קשר הוא דבר סוחף. הרגש, האינטימיות, הקרבה, הצד הפיזי המהנה, תחושת ה"ביחד" - כל אלה חוויות מממכרות שגורמת לך לרצות עוד. זה מעולה, זה שלב ההתאהבות והניצוצות.
אבל בסוף השלב הזה מסתיים. זה לא אומר שכל התחושות החיוביות ייעלמו, הן פשוט לא ימשיכו להסעיר כל כך, הניצוצות הראשוניים יעלמו. בשלב הזה הקשר נבחן: האם יש כאן קרבה אמיתית לבן זוגך כאדם, או רק התלהבות כללית מחווית הזוגיות? זה השלב שאת צריכה למצוא את מה שמחבר אותך באופן אישי לבן זוגך, אם עוד לא מצאת דבר כזה.

לי אישית חשובים תחביבים משותפים. לא רק שיהיה אפשר לנהל שיחה, אלא שבת זוגי תחלוק איתי התלהבות מנושא מסויים שמשותף לשנינו. זה לא אומר שאת צריכה לחפש בהכרח תחביב משותף - לכל אחד חשובים דברים אחרים, ולכן כל אחד יבחן אחרת את השאלה "מה מחבר ביננו". העיקר שיהיה דבר כזה, ולא רק ניצוצות ראשוניים.
יש זוגות שנשארים יחד רק בזכות הכימיה הזוגית, ואולי זה מספיק להם, אבל לדעתי שווה לחפש בזוגיות משהו מעבר לכימיה, איזושהו דבר שאת אוהבת דווקא באדם הזה, איזושהי סיבה שאת רוצה להיות דווקא איתו.

זהרי

New member
אחת הבעיות

אחת הבעיות שלנו היא שאנו לא מבחינים בצורה יחסית היכן אנחנו עומדים.
תתחילי לצאת עם חברים משותפים ..תראי מערכות נוספות..
לא יציאה של שתיה ומסעדה אלא כשאתם יוצאים לביקור או שאתם מארחים..
מה שחשוב היא שתרגישי טוב וכל עוד זה קורה אז זו האמת של הרגש שלך.

למעלה