היי אני לא קיבלתי שום ברוכה הבאה!

shirgi

New member
היי אני לא קיבלתי שום ברוכה הבאה!

מאוד נעלבתי!!! אגב, ממש הוקל לי לדעת שכולם, כמעט, שונאים את צ'ריטי כי חשבתי שאני לא אוהבת אותה כי אני רעה... היא כל כך מעצבנת, היא עם מיגל בג'קוזי, מצב נוח לכל הדעות וכל מה שהיא חושבת עליו זה על חיי הנצח שלו עם קיי! מה אכפת לה? שתנצל את המקסימום ממנו!!!

מרTIMMY

New member
מי שונא את צ'רי?

היא כל כך מתוקה ונחמדה - בגלל זה שונאים אותה? או בגלל שהיא מסתובבת עם הקוף מיגל, אח של הקופה תרזה והקוף לואיכס?? אה??

python 4

New member
../images/Emo46.gifשמע בחור,

אתה יכול לצחוק על תרזה, נו טוב, אף אחד לא יעלב. אתה יכול לצחוק על מיגל, זו אפילו מצווה לעשות זאת בימי החג. אבל לואיס?!? של נעליך מעל רגליך כי זה הלואיס הדובר אליך! ככתוב במשנה, מסכת לואיס פרק כ"ג: "שמע לואיס אלוהינו לואיס אחד. אני לואיס אלוהיך, לא תעשה לך פסל ומסיכה נטול חולצה בדמותי."

מרTIMMY

New member
בגלל שאת אמרת

shuis4never אני ייקח את זה לתשומת ליבי פחחחחחחחחחחחחח... BYTE ME!!!!!!

p_nurit

New member
צ'ריטי מעצבנת כי:

א. המשחק ממש על הפנים ב. היא לא קולטת כלום. כאילו קיי כבר ממש התוודתה בפניה שהיא אוהבת את מיגל וצ'ריטי עדיין חושבת שהיא מתה עליה ג. כמה טוב אדם יכול להיות?

Ether

New member
אני שונאת אותה

היא מתוקה עד כדי בחילה!!! ומיגל ולואיס הם שני האנשים המהממים עלי אדמות... ותרזה לא קופה

LauraLF

New member
שמעי לדעתי...

אם הייתי בג'קוזי עם מיגל לא היתי מחכה דקה ולא דקותיים... הייתי מנצלת את הסטואציה החמימה והנעימה ל... יום טוב!

מרTIMMY

New member
היית מנצלת את הסיטואציה

החמימה והנעימה ל....למרוט לו גבות?? כן? אני צודק? לזה התכוונת?

הצילצול

New member
תגידו חבר'ה... ../images/Emo142.gif

אני היחידה שפה שחולה על צ'ריטי???
יש עוד מישהו שאוהב אותה ולא חושב שהיא מעצבנת?

אני חושב שצ'ריטי בסדר

ובטוח נראית יותר טוב מקיי. דרך-אגב, מר טימי- נמאס מהתמונות קופים האלה.

moran14h

New member
מה???????????????????.

צ'ריטי מכוערת כמו חרא וקיי יפיפיה! אבל מילא..אם זה הטעם שלך..

moran14h

New member
מה???????????????????.

צ'ריטי מכוערת כמו חרא וקיי יפיפיה! אבל מילא..אם זה הטעם שלך..

moran14h

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

או! אחת כלבבי! גם אני שונאת את צ'ריטי! הכי בעלום! היא כל כך מטומטמת! מוות לצ'ריטי!!! (טאביתה וטימי רולס!)

python 4

New member
ברוכה הבאה!

גם אני כשבאתי אף אחד לא אמר לי ברוך הבא, אז אין לך ממה לעלב. וכן, אנחנו רובינו ככולנו אנטיצ'רים גאים (חוץ מכמה אנשים תמהוניים פה, אבל עזבי).

backstreet girl

New member
בואו נראה מה דעתי על כל הסיפור.....

קודם כל ברוכה הבאה...... מצטערת מעומק ליבי על התקרית המצערת...... עכשיו........ אני חושבת שצ'ריטי היא נערה חביבה ביותר. אני חושבת שהיא ומיגל זוג ממש יפה ואני מעדיפה את מיגל וצ'ריטי על מיגל וקיי אבל.... לדעתי לקיי יש פנים יותר יפות מצ'ריטי..... לצ'ריטי יש גוף יפה יותר משל קיי כי קיי שטוחה מאוד ןלצ'ריטי יש כבר גדולים. אני חושבת שהחזיונות של צ'ריטי מאוסות. שקיי חיה באשליות. שמיגל מאוהב בצ'ריטי עד כלות נשמתו . לקיי אין סיכוי. בקיצור. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.

למעלה