היי אני לפני שינה והנה עוד תמונות

nonana

New member
היי אני לפני שינה והנה עוד תמונות

של הילדים שלי- ובתודה מראש קרנושה. טוב אמרתי שאפרט בבית על ילדי אז ככה נעמה ילדה מאד מיוחדת- כשהיא נולדה מאד נבהלנו משום שהיתה מאד מכוערת- בפגיה פגשתי את רופא הילדים ושאלתי אותו האם הראש יסתדר לה (הראש היה נראה כמו מגש). הוא ענה לי בתשובה שלעולם לא אשכח- כן הוא יסתדר אבל אם לא, אז מה, לא כל הילדים הם יפים. התכווצתי- מה זאת אומרת הרי בשבילי היא תמיד תהיה יפה. אבל לא אמרתי לו מילה והלכתי וחיבקתי אותה חזק. אמא שלי אמרה לי יש לה ראש גדול במיוחד אז היא תהיה חכמה מאד - והיא לא טעתה- נעמה ילדה מאד מיוחדת ומאד חכמה- ומשום כך היא מושכת את תשומת הלב של כולם. אבל כאן אני מרגישה שבעצם נדב ונעה מוזנחים. ואז באים הקיטלוגים שנדב שובב- ונעמה חכמה - נעה יצירתית וכו" אני מאד משתדלת בבית לא לקטלג, ואני גם לא מתביישת להעיר לאחרים על זה. משום שאני מאמינה שכל קטלוג הוא כמו -"הנבואה שמגשימה את עצמה". ומעבר לכך- אין אצלי ילד טוב וילד רע - רק התנהגויות רעות. אבל את הסיפור "הילד הרע שנכנס בי בפנים תמיד נכנס בלי שום אזהרה הילד הרע" - אוהבת מאד- ומאד אהבתי כילדה.

keren1

New member
נוננש לא ידעתי שיש לך קו יצור

לדוגמניות ודוגמנים. אני ממש מבינה אנשים שאומרים שנדב יפה כמו בת. פשוט מדהימים. ואיזה דמיון בין אחד לשני. וואו. היה שווה לחכות. מתי ימי ההולדת שלהם

keren1

New member
קרנושה....הצעה : מה דעתך

בנושא לגלריה, מאמרים וכו´ לעשות גם קישור לימי הולדת של הילדים שלנו. אני אהיה הראשונה: דניאל 5.7.98 שני ומתן 12.7.00 קדימה חברה להתפקד

keren1

New member
במחשבה שניה ותוך התחשבות בכל

חברי הפורום גם ימי הולדת שלנו (ביננו יש תאומים לא?!) קרן 1.6.72

nonana

New member
קרן אני בשוק ותביני למה אז ככה

נעה- 04/07/96 נדב+נעמה - 05/08/99 אני- 06/07/70 בקיצור אנחנו גם אנשי קייץ חוץ מבעלי שהוא יליד נובמבר. ואצלך הילדים מזל סרטן כמוני וכמו נעה. ואת מזל תאומים- את מבינה למה יש לך שניים?
חחחחחחחחחחחחחחחחח

קרנושה

New member
קרן1 ושאר חברים.......

לפי הצעת קרן1 ולפי היתפקדותכם...נפתחה 2 קטגוריה במאמרים : 1-ימי הולדת של ילדינו 2-ימי הולדת שלנו (משתתפי הפורום) אני מקווה שלא שכחתי אף אחד מהמתפקדים ואם כן איתכם הסליחה העייפות מכריעה אותי.....תשרשרו תחת הודעה אחת את כל התאריכים על מנת להקל עלי ואני אכניס את כולם לקטגוריה הנכונה.....סבבי... קרן תודה על הרעיון---שנהנה מזה...

rotrot

New member
ואו! איזה ילדים יפים יש לך -טפו טפו

ממש מקסימים!

nonana

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אנחנו כולנו בבית יורד לנו שלג אומנם עוד לא נתפס אבל מקוים בהמשך. פשוט כייף

keren1

New member
אני מקנאה

1. להיות בבית 2. עם המשפחה 3. ולקינוח - שלג. איזה כייף לכם. מזמן אמרתי לך שאנחנו תאומות. זה רק מתחזק עם הזמן. אני שמחה שמשהו התעורר כבר חשבתי שכולם עדיין ישנים.

nonana

New member
אני לא ישנה חחחחחחחחח כבר מזמן

אבל הרבה להיות בפורום לא אוכל- את יודעת מתרוצצים סביבי כולם.

anat30g

New member
בלי עין הרע

אני שולחת לך צרור בצלים לקשור להם סביב הצוואר

nonana

New member
../images/Emo9.gif,תודה ענת עכשיו אני רגועה יש לי

בצלים ושום עליהם.

eldar7

New member
נונושששש בוקר טוב קר ורטוב

ואווו איזה מדהימים החברה שלך הלוואי שכולם יוולדו מכוערים ויהפכו לכאלה ברבורים (הברווזון המכוער - הבנת)

nonana

New member
תודה../images/Emo9.gif

נדב אגב נולד יפיוף אמיתי. נעה נולדה דיי מכוערת- קראנו לה קישוא - בגלל הראש ונעמה כבר סיפרתי.

קרנושה

New member
נונוששששש ........

התמונות שסיכמנו של ילדייך עם הגלידה "טופלו" ואוחדו...תעלי לגלריה לראות ותחווי דיעה...
... יש לשים לב שבגלל שהיתמלא דף ראשון של הגלריה יש לחצן "הבא" ובו המשך תמונות .....לא לפספס!! ותודה מיוחדת לבעלי "שמטפל" בכל התמונות הנ"ל..

היי נונוש

טוב אז סוף סוף עשיתי את הדרך הארוכה והפתלתלה עד אלייך. חייב לציין שבלי עין הרע ילדייך יפיופים,מקווה שגם האם ככה. מי יתן ורק נחת תהייה לך מהם. חתיכים לאללה,שלחתי את התמונות לעצמי,מקווה שיגיעו. שמרי עליהם

למעלה