היי, אני ממש צריכה את עזרתכן !

limor 2

New member
היי, אני ממש צריכה את עזרתכן !

מאז שהייתי פה פעם אחרונה הכל הלך הפוך.יום לפני שקבענו לחתום את החוזה עם המקום "pine club " והקייטרינג שלו ( טעם של עוד של דורון בר און ) הם התקשרו אלינו שהמקום כנראה נסגר זמנית כי הרצפת דק שבתוך היער לא מאושרת ע"י כל מיני רשויות למיניהן. אחרי התבאסות אנחנו ממשיכים בחיפושים. אנחנו רוצים להתחתן ביום שני בסוף מאי . התקציב שלנו עומד על 40 $ לא כולל מ"עמ.והמקום החדש רוצה בערך 9-10 $. איזה קייטרינג הכי טוב אתם מכירים שיהיה מוכן לרדת איתנו לסכום הזה ? צריך לקחת בחשבון שזה יום שני.. מאוד אודה לכם על עזרתכם כי ממש היינו רוצים כבר לסגור. דרך אגב, אין דיל עם מקום על קייטרינג אלא רשימת מומלצים שהגן ינסה להתמקח איתם לאחר שאנחנו נדבר איתם, אבל הם אמרו שזה מחיר מדי זול.. תודה !

tooshtoosh

New member
אם אני מבינה נכון, אתם מחפשים

קייטרינג בסביבות ה-30 $ ? שיחד עם המקום תגיעו ל-40? כי זה לא לגמרי ברור לפי מה שכתבת.

tooshtoosh

New member
המממממ...

קצת קשה יהיה למצוא קייטרינג ממש טוב בתקציב הזה. מה גם שאין לי מושג מה כמות האורחים שלכם, ומיקום גאוגרפי (לפחות בערך) של החתונה, הדברים האלה משנים כשקייטרינג נותן הצעת מחיר. בכל מקרה, עולים לי כרגע בראש 2 חברות קייטרינג שהן לא יקרות: דיינרס וקלאסיפוד, מחירים מדוייקים אין לי. שווה לבדוק.

*שיר

New member
לימור, אם אזור פרדס חנה לא רחוק

לכם מדי, אני ממליצה לך בחום על המקום שאנחנו התחתנו - "אגדת דשא". היתרון הוא שהמקום כולל קייטרינג, ולכן העלות של הארוע יורדת פלאים. המחיר הוא 38$ למנה (עבור חודש ספטמבר) - אין מחירים מיוחדים לימים שונים בשבוע. המקום מקסים מקסים והאוכל טעים טעים. אם זה רלוונטי, אשמח לתת לך עוד פרטים. אני מצרפת לך לינק לאתר שלהם באתר "מתחתנים". וחוץ מזה, אני לא מכירה קייטרינג טוב שהוא בפחות מ- 40$... בזמנו עשינו הרבה בירורים, והטובים (וגם הבינוניים) היו במחירים מאוד גבוהים.

limor 2

New member
תודה, אבל אנחנו אהבנו מקום אחר

אני מכירה את אגדת דשא ובאמת יפה שם.

*שיר

New member
OK, אם לא - אז לא ../images/Emo9.gif פשוט חשבתי

שזה יתאים לכם ברמת המחירים
אפשר לשאול מהו "המקום האחר"?

limor 2

New member
זה בטח יצחיק אותך, אבל בגלל שכל כך

דיברנו כל הזמן על ה"pine club" עם כולם בגלל השמחה להתחתן שם ובסוף זה לא הלך, החלטנו רועי ואני שלא מדברים עכשיו על זה בכלל. אני יודעת שזה לא פייר מצידכם כי אתם כאלו בסדר, וגם אני מתה לספר, אבל.. ההחלטה עדיין עומדת בעינה ואני אספר לכם ברגע הראשון שנחתום ותשמחו איתי ביחד.

*שיר

New member
אני דווקא מאוד מבינה

סתם בתור חיפאית ותיקה (לשעבר) אני מאוד סקרנית

שירונה

New member
לא יודעת אם תמצאו קייטרינג

טוב במחיר של 30$. אנחנו סגרנו עם שישקו ב- 39$ (כולל בר תוצרת חוץ+ בר אקטיבי), והם היו ההצעה הכי משתלמת שקיבלנו. בכל מקרה, הייתי ממליצה לכם לקחת קייטרינג טוב, ולהתפשר על מקום יותר זול- מקומות יפים וזולים יש הרבה, קייטרינג טוב וזול- אין כ"כ הרבה... בהצלחה!

שירונה

New member
המחיר המקורי

של שישקו הוא 36$ לא כולל מע"מ, כשאם רוצים לקחת את הבר שלהם (תוצרת חוץ בלבד) זה תוספת של 3$. הם לא היו מוכנים לרדת במחיר, אבל קיבלנו המון "שידרוגים" (בר אקטיבי, יין טוב יותר שאנחנו בחרנו, מנות נוספות וכו´).

יעלי2

New member
ממליצה על "פרי הארץ"

9999372-02 לדבר עם גידי. תגידי לו מראש שיש לכם תקציב כזה (של 30$) המחיר שלהם בחורף הוא באזור הזה, ואגב, שווה לשלם להם אפילו קצת יותר אם יש, כי התמורה תהיה מדהימה, ללא ספק.

למעלה