היי אני מצרפת עוד קטע נוסף

inbal701

New member
היי אני מצרפת עוד קטע נוסף../images/Emo79.gif

קטע שאני מאד אוהבת ואשמח לדעת מה דעתכן עליו..... ענבאלדי - ענבל זוהר סטודיו למחול רחובות http://www.youtube.com/watch?v=pOIpeBy3ldY&feature=user

ראיתי את זה כבר ממקודם וגם את הסולו תופים

יפה מאוד, אני "חסידת" פריד ולכן מאוד נהנתי. הופעותיך אנרגטיות ומענינות. ויש לך את מה שאני אוהבת אצל רקדנית- רואים שאת נהנת וזה הכי חשוב והכי יפה. אהבתי ונהנתי מאוד לראות. אשמח לראות דווקא קטעים שלך ללא כירוגראפיה לדעתי יהיה הרבה יותר מענין.

את מקצוענית, אין בכך ספק.

בסרטון הראשון (מלפני יומיים? עם האיזיס) את מאד מעודנת וממש אהבתי את הריקוד. בסרטון השני- עם החליפה התכלת והצעיף- מאד אהבתי דווקא את החלק שעם הצעיף- התנועות שלך כל כך אווריריות ועדינות וזה יצא מקסים. את ההמשך פחות אהבתי- שוב, עניין של טעם, כי בלי שום ספק את מאד מקצועית. לדעתי (ואני יודעת שאת לא שואלת אותי) החליפה התכולה הכי פחות מחמיאה לך... את החליפה האדומה ממש אהבתי, גם את הסולו תופים אהבתי. בסה"כ- יפה מאד... אם תרצי לשמוע את דעתי בכל זאת- אני אשמיע אותה, את מוזמנת להתעלם: כמי שרוקדת בעצמי, אני יודעת שלפעמים תנועה נראית לי "לא מספיק ברורה". במקרה שלי, בגלל העגלגלות, קורה לי לעיתים שדום-ים שהתכוונו להיות מאד חדים- משאירים אחריהם גלי גלים של רעידות, שיותר מזכירות שימי מדומים חדים... הבעיה הזו יכולה לקרות גם אצל מי שהיא רזה מדי, או בכל מקום אחר באמצע- שבגלל חוסר גמישות וכח בשרירים- מתקבלת תנועה "נעלמת" במקום תנועה "בעלת נפח". במצב הזה הפתרון הקל הוא לברוח למקום שבו התנועות נעשות באגרסיביות משהו- כמעט אגרסיביות כלפי הגוף עצמו- ולא רק שזה יוצא גס וחסר עידון לבסוף- זה גם כמובן פוגע בגוף... ברור שהדבר הנכון לעשות במקרה הזה הוא לקבל את המגבלות של הגוף שלנו, ויחד עם זאת להתאמן על אותה תנועה עד שבמסגרת המגבלות האלו- יתקבל התוצר הטוב ביותר. כל מה שכתבתי עד כאן נכתב עלי. אני מוצאת שבריקודים שלך יש המון עדינות ורוך, בכלל, בכל אחד מהסרטונים נמצאת במיטבך כשהיית מחוברת לעדינות המדויקת ולא לכח דווקא. במקומות של העדינות התנועות יצאו חינניות במידה רבה יותר, מדויקות יותר, רכות יותר, בעצם- הכל יותר. ברגעים שבהם "גלשת" בטעות (או שלא?) לכח רב מדי התנועות איבדו חלק מחינן... בקיצור, מקווה שהבנת... ויכול להיות שזה רק עניין של טעם...

למעלה