היי אני מקווה שאני בפורום הנכון

best8

New member
היי אני מקווה שאני בפורום הנכון

ואם כן אז אני ממש צריכה את עזרתכם דחוף. עשיתי אלבום של לןפה לאמא שלי ליומולדת 50, אני רוצה להכניס לשם עמוד כעמוד ראשון של ברכה. מודפסת כתמונה. האם מישהו יכול לעזור לי ולשים את ה שאכתוב כתמונה בשבילי? המון תודה מראש והמשך ערב מקסים, יעל למקסימים בעולם, המון המון מזל טוב ליום הולדתכם ה 50. הרבה הרבה בריאות, אהבה, אושר ועושר. תמשיכו לעשות המון כייף. זה זמן של חידוש אנרגיות מהבית החדש שכל כך מגיע לכם. אוהבים כל יום יותר, נופית, לבנה יעל ואלעד.

את רוצה להוסיף תמונה../images/Emo35.gif

אם יש לך בקשות מיוחדות (צבעים וכו') זה הזמן לכתוב אותם ואני אשמח להכין לך כשאחזור הביתה
בינתיים יום טוב

best8

New member
וואי תודה איזה מותק!

כן, יש לי תמונה שהייתי רוצה להוסיף לברכה ואז לצרף את העמוד הזה לאלבום. אני יכולה לשלוח לך בערב מהבית. אולי בצבע תכלת כזה של ים ואת הכתב עצמו בכחול כהה יותר. כי התמונה זה של ההורים שלי בים המלח.
אשלח לך בסביבות 7 בערב, אלף תודות, יעל

best8

New member
שלחתי לך למייל

אשמח אם תוכלי להחזיר לי גם למיי. ערב נהדר, יעל

best8

New member
תודה אבל

אני לא רואה את הקובץ, את יכולה לשלוח לי אותו למייל? ומשם למחוק אם הוא שם? אלף תודות

best8

New member
היום ב 10 זה גם בסדר

בעיקרון מה שיותר מהר אבל אני חייבת את הברכה.. אם תוכלי לשלוח לי את הקובץ למייל זה יהיההכי טוב. המון תודה ויום נהדר, יעל

היי, שלחתי לך מייל עם העיצוב../images/Emo126.gif

וכמו שכתבתי לך שם, אני אצל הורי והכנתי לך עיצוב חדש. תאשרי לי שקיבלת אותו יום טוב

למעלה