אני מניחה שיש פה מומחים. אני רוצה לקנות לחבר שלי ערכת פוקר עד 300 ש"ח ואם יש בפחות אז מצויין. ראיתי באתר ג'נטלמן 2 ערכות אחת ב 200 ואחת ב 330.. מה אתם אומרים עלייהן? יש משהו אחר? המון תודה מראש והמשך יום מקסים
את זה במחיר ממש זול: מזוודת פוקר 300 CRAPS משקל 11.5 גרם = 145 ואני לא מבינה מה ההבדל בין זה שזה כפול במחיר: מזוודת פוקר 300 BLACK DIAMOND משקל 11.5 גרם = 289 מהאתר: http://www.all-in-poker.co.il/
היי. אני יניב הבעלים של אתר אול-אין שאליו שמת קישור. ההבדל בין המזוודות הוא במשקל ועיצוב הז'יטונים. בתוך העמוד של כל מוצר את תמצאי תמונות של הז'יטונים שבתוך המזוודה. לשאלות את יכולה לפנות אלי: פייסבוק: [email protected] מייל: [email protected] או ליצור קשר עם שירות הלקוחות דרך האתר. בברכה, יניב.
צר לי אבל אני לא מבין למה את מתכוונת "מהסוג היותר יפה". ההבדל העיקרתי בין המזוודות שאצלנו באתר הוא עיצוב הז'יטונים. אם העיצוב מוצא חן בעינייך הרי זה מספיק מכובד. בברכה, יניב, אול-אין.
הסיכוי טוב. בדר"כ המשלוח מגיע באותו היום (כלומר שאם נשלח מחר יגיע ככה"נ מחר). עם זאת לא ניתן להבטיח שאכן כך יהיה. מה שכן תוכלי לאסוף את המזוודה בכוחות עצמך מת"א היום או מחר. תתקשרי לשירות הלקוחות שלנו ויונתן או עדי ינתו לך את כל הפרטים: 072-2515919 בברכה, יניב, אול-אין