היי, אני מתחילה את הלימודים באוק'

rainbow02

New member
היי, אני מתחילה את הלימודים באוק'

ויש לי שאלה אולי שלא קשורה לאוניברסיטה אבל היא קשורה לחיפה! ואני די אובדת עצות :( אני מחפשת דירה בחיפה, אך באזור מסויים, באזור אחוזה אם מישהו מכיר, עכשיו אני הייתי ברחוב איינשטין והסביבה שלו ממש מתאימה לי [גם קרוב למרכז חורב גם לאוניברסיטה] מישהו יכול לתת לי שמות של רחובות באזור כדי שאני אחפש גם שם??? פשוט אני מסתכלת במודעות באינטרנט ויש כל מיני שמות של רחובות אבל אין לי מושג אם הם באזור שאני מחפשת או רחוקים יותר... יש מישהו שיכול לעזור לי? אני די בלחץ...

amitk80

New member
עזרה ל rainbow03

היי rainbow02 (שאת שמך אני לא מכיר), דבר ראשון תנשמי עמוק ותקחי המון אוויר. אין מה להלחץ. אני יכול להבין אותך. בואי נעשה לך קצת סדר ברחובות שהם יחסית קרובים לאוניברסיטה: 1. רחוב דובנוב (מעל הטכניון בדרך לאוניברסיטה). 2. הרבה חבר'ה הולכים על בורלה (יש שם הרבה סטודנטים) 3. כל שכונת נווה שאנן מפוצצת בסטודנטים (קשה לי להצביע על רחוב אחד ספיציפי) אבל אם תמצאי משהו טוב תשלחי לי מסרון ואני אגיד לך עד כמה הרחוב טוב (בדרך כלל הגליל, טרומפלדור, התיכון), 4. איינשטין 5. אינטרנאציונל תעדכני אותי מה הולך ואני אנסה לעזור לך. תזכרי שגם המחירים ינועו בהתאם, אבל תבואי עם הצעה ואני אתן לך תשובה אם היא מספיק טובה. תחפשי בעיקר ב homless.co.il שיהיה בהצלחה, עמית

אני ענת

New member
עוד שמות של רחובות

יש את רחוב קורצאק שיוצא מאיינשטיין ורחוב אישר שנמצא מעבר לכביש אמרי אם את זקוקה לעוד שמות אשמח לעזור

shaggi

New member
היי יכול להיות שיש לי משהו בשבילך

בעיקרון אני ועוד אחת אמורות לחתום עם עוד שותף אבל כרגע לא כל כך ידוע מה יהיה עם זה דירה באיינשטיין דברי איתי במסרים

למעלה