היי אני מתחתנת בעוד 6 חודשים...

shirany

New member
היי אני מתחתנת בעוד 6 חודשים...

ועם כל האירגונים והלחץ אני ובן זוגי רבים יחסית הרבה... ולפעמים אנחנו פשוט מרימים ידיים וזורקים הכל פשוט רגל אחת ואנחנו מבטלים תחתונה... אני מתה עליו והוא עליי...יש בנינו אהבה חזקה... המצב הכלכלי שלנו לא הכי בשמיים והריבים שלנו מתבססים על זה בעיקר... דבר שמעיק עליי מאוד... הוא כבר פיתח אנטי למשפחה שלי דבר שמרתיע אותי מאוד... וזאת משום שהם לא מנסים לעזור לנו מבחינה כלכלית ואולי יש להם את האפשרות... הוא מבחינתו לנתק כל קשר עם המשפחה שלי אחרי החתונה ולמרות שהוא צודק בכמה דברים לגבי ההורים שלי אני עדיין לא מעוניינת לנתק קשר איתם כי הם ההורים שלי אחריי הכל ... זה דבר שיהרוס אותי אחרי החתונה אני לא יודעת איך להתמודד עם זה אני אשמח לייעוץ תודה !!!

חתונה, חתונה../images/Emo97.gif

אני בעד להחליף את השם ל"מסיבת הצהרת אהבה", זה יזכיר לאנשים על מה ולמה "התכנסנו כאן" ויפתור כל כך הרבה בעיות..
לגבי ההצהרה שלו, אני מניחה שהיא נאמרה מתסכול וכעס, מה שאני מציעה לך הוא לשבת איתו לשיחה רצינית וכזו שמנותקת מארוע מרגיז. לצאת לבית קפה ולדבר. על הציפיות והאכזבות שלו ושלך מהורייך (אם כי אני לא מבינה את ה"מובן מאליו" הזה שההורים צריכים לממן חתונה יקרה כשהמצב הכלכלי של הזוג לא מאפשר), על הסיבות בגללן אתם מתחתנים. לו הייתי במקומך, הייתי רוצה לשמוע ממנו האם הוא באמת שוקל ברצינות ניתוק הקשר עם הורייך, שהרי אם כוונתו אמיתית, יש כאן עניין רציני להעלות על השולחן והוא- איך את רואה את העניין ומה בכוונתך לעשות לגביו. לילה טוב, דבי.

למעלה