היי, אני מתחתנת חדשה

סיגל2

New member
היי, אני מתחתנת חדשה

שלום לכולן, אני כבר זמן מה שעוקבת אחר כל הקורה בפורום ונהנית מכל רגע ומכל עצה. לי קוראים סיגל לחתן קוראים אילן ואנחנו מתחתנים ב- 30.10.01 בגן האומנים. שמלה אני עושה בקו לבן וחליפה לחתן נרכשה ב CHIPIE COMPANY. כל מה שנותר עכשיו כמובן זה כל השאר תקליטן, צלם, רב, רבנות, טבעות וכו`. אשמח לתרום בעצות למרות שנסיוני כרגע הוא קטן, כי רק התחלתי. אז שיהיה במזל טוב לכולנו.

יעלי9

New member
כמה עולה השמלה

מזל טוב! אני עדיין בשלב החיפושים אחרי השמלה, אבל את זאת שהכי מצאה חן בעיניי ראיתי בקו לבן. כמה הן היו גמישות עם המחיר? וכמה הן היו גמישות עם העיצוב? (כי כמובן מה שראיתי הוא לא בדיוק מה שאני רוצה, כרגיל... ;-) )

סיגל2

New member
כמה עולה השמלה

האמת שלא ניסיתי להתמקח על המחיר, כי לאחר שבדקתי במקומות אחרים הוא היה הכי טוב. והן גמישות עם העיצוב. הן מאד באות לקראת הכלה. אני, למשל, הוספתי כמה דברים לשמלה שראיתי במקומות אחרים ולא היתה להן שום בעיה עם זה. השמלה עולה לי 4,500 כי תופרים לי אותה מהתחלה לפי המידות, אך ניתן לקחת את השמלה כמו שהיא כמובן עם התיקונים הדרושים וזה עולה פחות כי הן לא צריכות לעבוד מהתחלה.

שלום גם לך !! ברוכה הבאה . נשמח

לדעת ממך פרטים ובהחלט גם לתת. באחד השרשורים הראשונים תוכלי למצוא את שמות הזוגות עם אינפורמציה לגביהם. שלך אתי אלבכרי

הילית*

New member
שיהיה במזל טוב ובהצלחה

גם אנחנו מתחתנים בגן האמנים אך עוד חודש. אשמח להעביר לך את עצותיי עוד חודש.

סיגל2

New member
גן האמנים

תודה לך, הילית. אשמח כמובן לקבל עצות לגבי הגן לאחר החתונה ושיהיה לך במזל טוב

למעלה