נעמה הרקדנית
New member
היי אני נעמה ../images/Emo70.gif
אני נעמה ואני הצטרפתי לפורום כי יש לי בעיות בנושא הזה .. אני בכיתה ה' (ואני משערת שאני הכי קטנה פה) אני מקווה שהפורום הזה יעזור לי לפתור את הבעיות בנושא הזה אז הנה כבר כמה בעיות שעולות לי -
אני מרגישה לפעמים נחותה מהחברה ובודדה (לא במובן שאין לי חברים אלא יותר במובן שיש לי חברות וחברים אבל מעט מהשאר) השנה דווקא הבעיה הזאת יותר הסתדרה הבעיה האמיתית היא (ואני בטוחה שאתם מכירים את הבעיה הזאת , בטח גם לכם זה קרה , בכל מקרה , אצלנו הבעיה זה "מלכות ומלכים של הכיתה" יש כאלו שחושבות שיש ילדים בכיתה (ולדעתי זה נכון , אבל ככה זה בכל כיתה , מה לעשות ! ) שהם בעצם יותר בחברה מאשר האחרים , ושיש כאלו שהולכות (אנחנו קוראות לזה "שפוטות") אחריהן , ומתנהגות אליהן כאילו הן הכי גדולות ושוות ויפות ! אני לא חושבת שזה נכון לעשות כזה דבר , הרי הם ילדות חכמות יחסית ,ואני בטוחה שהן מכירות את האמרה - "כולנו שווים אך כולנו שונים" , אבל הן שמות על זה פס לבן , וממשיכות הלאה , הקטע הוא שה"המלכה" בעצם לא יודעת שהיא "המלכה" והיא אפילו לא שמה לב לזה ! , אך יש בנות שחוזרות הביתה בוכיות ולא מרוצות מהחברה , בעיקר בחברת הבנות ! אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה , אנא עזרוווו לי ! ב-אהבה- נעמה