היי אני נעמה

היי אני נעמה ../images/Emo70.gif

אני נעמה ואני הצטרפתי לפורום כי יש לי בעיות בנושא הזה .. אני בכיתה ה' (ואני משערת שאני הכי קטנה פה) אני מקווה שהפורום הזה יעזור לי לפתור את הבעיות בנושא הזה אז הנה כבר כמה בעיות שעולות לי -
אני מרגישה לפעמים נחותה מהחברה ובודדה (לא במובן שאין לי חברים אלא יותר במובן שיש לי חברות וחברים אבל מעט מהשאר) השנה דווקא הבעיה הזאת יותר הסתדרה הבעיה האמיתית היא (ואני בטוחה שאתם מכירים את הבעיה הזאת , בטח גם לכם זה קרה , בכל מקרה , אצלנו הבעיה זה "מלכות ומלכים של הכיתה" יש כאלו שחושבות שיש ילדים בכיתה (ולדעתי זה נכון , אבל ככה זה בכל כיתה , מה לעשות ! ) שהם בעצם יותר בחברה מאשר האחרים , ושיש כאלו שהולכות (אנחנו קוראות לזה "שפוטות") אחריהן , ומתנהגות אליהן כאילו הן הכי גדולות ושוות ויפות ! אני לא חושבת שזה נכון לעשות כזה דבר , הרי הם ילדות חכמות יחסית ,ואני בטוחה שהן מכירות את האמרה - "כולנו שווים אך כולנו שונים" , אבל הן שמות על זה פס לבן , וממשיכות הלאה , הקטע הוא שה"המלכה" בעצם לא יודעת שהיא "המלכה" והיא אפילו לא שמה לב לזה ! , אך יש בנות שחוזרות הביתה בוכיות ולא מרוצות מהחברה , בעיקר בחברת הבנות ! אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה , אנא עזרוווו לי ! ב-אהבה- נעמה

דיתוּש

New member
תראי נעמונת (געגעתי אלייך!../images/Emo24.gif).

כל עוד את קולטת את אותן בנות ואת לא אחת מהן, הבעיה היא כבר לא שלך. אם אלו החברות שלך, את יכולה לעודד אותן ולתמוך. יותר מזה אני לא חושבת שאת יכולה לעשות. מה, תלכי ותגידי לשפוטות "אתן שפוטות ויצורות"?

נעמה!!! איזה כיף לראות אותך כאן!!

חמודה שלי, אני מכירה את כל העניין הזה של המלכות והמלכים בכיתה גם מהיסודי... ואני מבינה עד כמה שזה מעצבן שהם אלו שמוליכים את הכיתה אחריהם, ואלה שלא מתקבלים אז מרגישים רע עם זה. בהמשך החיים את תראי שזה לא ככה. ה"מלכים והמלכות" כבר לא כאלה.. ואף אחד כבר לא שם עליהם. בחיים זה לא משנה מה היית בכיתה העיקר הוא מי שאתה. אני בטוחה שהעניין הזה מציק לך עכשיו ולאותן בנות שבוכות.. נגד זה אין מה לעשות. דברים הסתדרו מעצמם את עוד תראי. פשוט תישארו חזקות. תהני מהחברים ומהחברות שיש לך עכשיו. ותהיי את בזכות עצמך. נעמונת ממה שאני מכירה אותך את ילדה מקסימה וחזקה ואת תעברי את זה כמו גדולה! ולא משנה מה אחרים אומרים או מאותם אלו שחושבים את עצמם.. העיקר שתישארי עם החברים והחברות שאת אוהבת. מעניין אם את יודעת מי אני

QuEeN oF mE

New member
נעמנות ../images/Emo24.gif

מתוקה..תראי אני מסכימה עם מה שכתבו מעליי.. אמנם זה יכול להיות מתסכל שיש את המצב הזה,אבל כל עוד לא כל הכיתה נגררת אחרי זה..זה יסתדר..צריך פשוט לא להיגרר,לא להיפגע ולנסות להיות מגובשים.. האמת שאני לא יודעת איך אפשר לפתור את זה..אולי לנסות לדבר איתן? אבל אני לא חושבת שיצא משהו.. מה שכן כמו שכבר נאמר..בקרוב זה יעבור ולא יהיה שום מלך או מלכת כיתה..מבטיחה לך

שלום! ../images/Emo16.gif

הממ... מה זה משנה כמה חברים/ות יש לך? העיקר שיש לך חבר/ה אחד/ת או 2, זהו, זה מספיק. לא צריך יותר. יש בנות ששפוטות של ה"מלכים" וה"מלכות"? בעיה שלהן. אם את חברה טובה שלהן, תגידי להן את זה בצורה לא פוגעת. אם את לא חברה שלהן? מה אכפת לך? יש לך עוד שנה וחצי בסך הכל עם הדברים האלה, אמרת שיש לך חברות, אז לדעתי אין לך בעיה. תעברי את השנה וחצי האלה, תתחילי את החטיבה, בהתחלה יהיה קצת קשה- יהיו ילדים שינסו להיות "מקובלים" על חשבון ילדים אחרים, אבל אחרי זמן קצר זה יעבור, ותשכחי מכל העניין הזה של ה"מקובלים" וה"לא מקובלים". נ.ב.- הנה, זאת דוגמה מעולה למה צריך את הפורום.
ניר

../images/Emo185.gif../images/Emo60.gif

אין לך באמת מה לעשות כל מי שעבר פה את השלב הזה יודע שעכשוי זה ככה וכדי לעבור את השלב הזה את צריכה לא להסחב ואת צריכה כמה חברות טובות לעבור בכיף את השנתיים הבאות אחרי זה תעברי לחטיבה ואז הכל יהיה יותר טוב מאותה בחינה של מקובל לא מקובל בהצלחה!!!

../images/Emo24.gif

היי נעמה. ברוכה הבאה לפורום
אמ.. מלכות הכיתה.. ממ.. הבנות המיתולוגיות.. תני לגלות לך סוד... ברגע שתתבגרו.. המצב הזה השתנה.(לא המקובלים,מקובלים. אלא מלכות הכיתה) כי בחטיבה הן יבינו שמלכות הכיתה? הן ממש לא.. את יודעת. בית ספר חדש. כיתה חדשה. אולי אנשים חדשים. אולי אנשים יעזבו את אותה כיתה? בקיצור. זה משתנה. אבל יש קטצ' זה אף פעם לא נגמר.. אז.. לדעתי.. את פשוט צריכה למצוא לך את החברות שלך. ואם את מרגישה צורך אז אולי להתרחק ממלכות הכיתה. פשוט להיות בחבורה שלך.. ואת יודעת מה? שהשפוטות ילכו אחריה. מתישהו הן יעזבו אותה.. זה הסוד.. תנסי.. ותגידי לי אם צדקתי..(אם תמשיכי להיות בפורום הזה עד החטיבה
)

למעלה