היי , אני סתם לא קשורה אבל,

adi455

New member
היי , אני סתם לא קשורה אבל,

יש לי שאלה.. התחלתי לראות בליץ' אני בפרק 40, בכול מקרה א, מזה פילר!? אני באמת אוהבת בליץ' ואל תצחקו ותענו בגישה של "סתומה.." אלה בגישה של - היא צריכה עזרה נעזור.. ב, ראיתי למטה שמישהי שאלה על תרגום לעיברית = אני רואה את זה בעיברית באתר בליץ' הישראלי(http://www.bleach.org.il/index.php) אם זה עוזר... תודה בכול מקרה.. עדי

Ihavenonick

New member
פילר- filler

כשמו הוא, לסתום חורים. מטרת הפילר היא למשוך זמן מאחר והאנימה מתקרבת בצורה מאוד מסוכנת לסיפור של המנגה. כלומר, עוד מעט האנימה תגיע ותעקוף את המנגה מבחינת הסיפור, ואת זה לא רוצים (כי אז מי יקנה את המנגה?
) זה קורה בכמה סדרות ולא רק בבליץ' (נארוטו לדוגמה). הקטע הוא שהעולם מתחלק לשלושה סוגים (קודם רציתי להגיד שניים אבל אז הבנתי שיש שלושה- אף אחד לא מצפה לאינוויזיציה הספרדית XP )והם- 1) אלו שרואים את הפילרים ואוהבים אותם. 2) אלו שרואים את הפילרים ולא אוהבים אותם. 3) אלו שלא רואים את הפילרים כי הם לא אוהבים אותם. ויש גם את הרביעי- אלו שלא רואים את הסדרה בכלל כי אין להם בכלל טעם טוב בסדרות (טוב אז יצא ארבע- ציינתי כבר את האינקוויזיציה הספרדית?) מקווה שזה הסביר לך את העסק

Ikari Shinji

New member
לא. בהתחלה ציינת את האינוויזיציה. אחרי זה...

ציינת את האיקוויזיציה. יש הבדל של אות, אז מבחינתי לא ציינת את זה

Ihavenonick

New member
לא רשום שום דבר על האיקוויזיציה

תיזהר בדבריך או שהאינקוויזיציה הספרדית תפרוץ לך את הדלת ותכריח אותך לשבת על כורסא נוחה

למעלה