היי אני צריך את עזרת הפורום בקניה!!

Thelper

New member
היי אני צריך את עזרת הפורום בקניה!!

שבוע טוב! אוקי אני משוגע של מוזיקה אז אני מחפש מכשיר mp3 שהאיכות שמיעה שלו מצויינת חוץ מזה אני צריך שהנפח זיכרון יהיה גדול -מינ' 6 גיגה עכשיו...אני לא צריך שהמכשיר יראה לי תמונות לא צריך שיהיה גם טייפ מנהלים... צריך שישמיע מוזיקה באיכות טובה מאוד,שיהיה קומפקטי, שיהיה לו חיי בטריה ארוכים (רדיו וזיכרון נייד זה אופציה נחמדה אך לא הכרחית...כל השאר אם יש-סבבה לא עקרוני) המון המון תודה!

ינוןכהן

New member
המלצות../images/Emo70.gif

הנגן שאני הכי ממליץ לך הוא עIRIVER H10 6 GB. הנגן מתאים לך בדיוק- 6gb, איכות סאונד מצוינת, (130 אקולייזרים, srs wow, ועוד'), חיי סוללה ארוכים (המכשיר נטען), רדיו, ולמרות שאתה לא צריך אז זה מציג תמונות!, והביקורות של המכשיר מצוינות! (קישורים בסןף ההודעה! כמו כן י את הApple iPod Mini 6GB שעולה קצת יותר ולדעתי עדיף פחות!

אתה בסדר?

130 EQs?! אין מצב.. למיטב ידיעתי יש 35 EQs, וגם אם יותר אז לא 130.., + מותאם אישית.. ולכותב.. תקציב?

Thelper

New member
תקציב-כמה שפחות אבל גם כמה שצריך :)

שמע ברור לי שזה בטח יעלה אלף משהו..נסתדר כבר...

Thelper

New member
אוקי קבלו ביטול על הנפח..

תראו יש לי מלאא חומר שאני רוצה להכניס,אני שומע רוק כמו dream theater למי שמכיר, ככה שהישירים ממש ארוכים,ממוצע זה 8 דקות שיר בערך.. עכשיו יש לי באמת מלאא חומר להכניס...נניח ויש לי מעל 100 דיסקים שאני רוצה להכניס,זה אומר שאני צריך איזה 20 ג' מינימום..אפילו יותר אם אני לא טועה.אבל הנגנים בנפח הזה הם גדולים ויותר מעצבן- עולים הרבה. אז: א. האם אני מאמת צריך יותר מ20 ג'? ב.מתי המחירים יורדים?

למעלה