היי, אני צריך את עצתכן בקשר לידידתי

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
היי, אני צריך את עצתכן בקשר לידידתי

אני יכתוב קצר וקולע. יד לי ידידה בת 20, היה לה חבר 3 שנים, אהבו אחד את השניה, הקשר לא הסתדר והיא ניפרדה ממנו, היא היית שלמה עם עצמה כאשר ניפרדה מנו, ועדיין שלמה עם זה שהיא ניפרדה ממנו. כבר למעלה יותר משנה הם לא דיברו ולא כלום, (כלומר אחרי הפרידה הם דיברו פה ושם ואז היא העדיפה שהוא לא יתקשר יותר כדי שהיא תשכח ממנו. הבעיה היא שהיא עדיין אוהבת אותו, היא מנסה להוציא אותו מהראש וזה לא הולך, היא הכריה מלא בנים אחרים מאז, ניפגשה, יצאה, התנשקה... (לא יותר מזה) יש לה חבר כבר 3 חודשים שהוא אחלה, אבל היא לא אוהבת אותו. (בקרוב גם אותו היא תזרוק) (אני לא יודע אם זה שיך אבל היא עדיין בתולה, ואני אישית מאוד מעריך את זה.) השאלה היא, איך לגרום לה לשכוח מהחבר של ה 3 שנים שלה? היא מאוד משתדלת ורוצה, ועודה שהכירה מלא בנים (ובאמת שאין לה בעיה עם זה) ויש לה חבר, אבל היא לא מצליחה לשכוח את הקודם, וזה מכניס אותה לעצבות ודיכאון וזה פשוט משגע אותה
אני בתור ידיד קשה לי לראות שכואב לה והיא סובלת... מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה? מה היא צריכה לעשות כדי לעזור לעצמה? בבקשה תעזרו... (עזרתן לי בעבר, וכל העצות שלכן עבדו נהדר, ואין לי לאן לפנות
) תודה והמשך יום נעים. (ציפיתי שיהיה יותר קצר, ויצא לי ארוך,
)

niva99

New member
אי אפשר ליצור משהו מלאכותי ומאולץ

שיעזור לידידתך לשכוח את החבר המיתולוגי ההוא. אומרים שהזמן הוא הרופא הטוב ביותר -לרפא פיצעי לב ובכלל.

אין איך לעזור, ואין דרך לגרום לה

להתאהב במישהו אחר בכח (בחבר הנוכחי). עד כמה שזה נדוש הזמן יעשה את שלו. הדבר היחיד שאתה כחבר יכול לעשות זה לדאוג שהיא לא תשקע בזה ותמשיך לצאת , להנות ולחיות (אבל ע"פ מה שאתה מספר היא עושה את זה בכל מקרה ).

ghatto

New member
זה תלוי ברצון שלה

או שהיא לא כל כך טובה בלהיפרד מאנשים בכלל כשהדרכים נפרדות.בכל מקרה, היא צריכה באמת לרצות להפרד סופית מהאקס ההוא.או שאולי יגע איזה אחד מיוחד מאוד לטעמה והוא כבר יגרום לזה...

ס22ית

New member
כנראה שהיא לא באמת רוצה לשכוח

או שמשהו ביניהם לא נסגר... היא חייבת לרצות באמת להמשיך הלאה..כמה שיותר לצאת מהבית, כמה שיותר תעסוקה, כמה שיותר להקיף עצמה בחברות וחברים ולצאת עם בחורים.. ובסוף זה יעבור..עם הזמן.. (כמה שפחות לדבר עליו!)

popp

New member
באמת תודה לכולן על ההקשבה וניסיון

לעזור הייתי בטוח שעם ניסיון החיים שלכן אולי יש איזשהו "קסם" שאתן יודעות
ובאמת כל מה שאמרתם היא כבר עושה מוצאת עיסוקים, מכירה בנים (עם החבר שלה הנוכחי כבר ממש נמאס לה קשה לה להיפרד מאנשים אבל זה עינין של כמה ימים להעיף אותו) והיא יוצאת ומבלה... וזה לא עזור
הכל נסגר ביינהם, שום דבר לא פתוח, טוב, לא משנה, איןמה להוסיף הרי את כל הפתרונות שהיצעתן היא עושה כבר שנה שלמה... ולצערי המאוד רב זה לא עוזר לה
שיהיה לכל הפורום הנהדר הזה יום אהבה שמח ושוב המון תודות על ההקשבה וניסיון לעזור. (מבחינתי השרשור סגור)

למעלה