היי, אני צריך המלצה על מסעדה צמחונית

טל c

New member
היי, אני צריך המלצה על מסעדה צמחונית

בשביל ארוחת ערב לכבוד יומולדת לזוגתי שתחיה. היומולדת הוא בפסח וגם בלי קשר - עדיף לא איטלקי (רוב הפסטה היא לא כשל"פ). אין בעיה עם כשרות המסעדה בימי חול - רק שתהיה כשל"פ (היא יכולה להיות בשרית, חלבית ועם פירות ים - אבל כשרה לפסח). סושי איכותי עם אפשרויות צמחוניות מגוונות ישביע את הלב (אני באופן אישי לא אשבע אף פעם מסושי - אבל היא אוהבת את זה). Money is not a problam עדיף בגש דן - אבל נסתדר גם איזור המרכז - רבתי (משולש השרון-ירושלים-יבנה) המון תודה לכולכם

TheFinalCut

New member
כמה המלצות

הבחירה הטבעית היא הבודהה בורגר: אחל'ה אוכל, מכל מיני סוגים (אבל לא נראה שסושי הוא אחד מהם). עוד מקום מומלץ הוא "טעם החיים", שבקישור תמצא עליו פרטים. אם אתם בענייני אוכל הודי, אז "גנש" מאוד מומלצת. למען האמת, בשני הקישורים לעיל תוכל למצוא את רשימת המסעדות הטבעוניות והצמחוניות שסוקרו באתר של אנונימוס - ותוכל לעבור על עוד לא מעט אפשרויות.

טל c

New member
את האמת - מכיר את האתר

של אנונימוס - הוא לא מהמעודכנים ביותר (אני מכיר מקום אחד שנסגר כבר) ולא ממש מציג מסעדות ליום הולדת מפנק, אלא למנת צהריים טובה (לפחות מה שרשמת פה - אני מכיר את הבודהה ואת גנש), מה עוד שאין שום בעיה עם מסעדה שמגישה בשר, רק שיהיה לה מבחר צמחוני של יותר מסלט/פסטה/פיצה. אני מפונק, אני יודע - אבל רק בגלל שזה בשביל לפנק את היפה שלי - אני הייתי מסתדר בחומוס של עלי קרוואן ז"ל.

Kettercat

New member
עוד המלצה על מסעדה הודית -

סאב קוץ' מילגה בת"א (רח' המשביר) חגגתי שם בשבוע שעבר יום הולדת, ואני חייבת להודות שהופתעתי לגלות שהאוכל אפילו טעים!
מה שכן, לא יודעת אם מסעדה בפלורנטין זה הקטע, אבל זה בהחלט אחלה מקום לאווירה...
(והיי, הצטרפתי לפה עכשיו
נעים מאוד)

לקשמי

New member
בודהה בורגרס לא כשר לפסח

לפחות בשנים קודמות הם מכרו חמץ בפסח. אין סיבה שהשנה זה יהיה שונה.

d a p h n a

New member
מסעדת ג'אקומטי במוזיאון תל אביב

היא מסעדה די מפנקת שבימי השנה מגישה אוכל כשר אבל פתוחה בשבת (ולכן אין תעודה) ובפסח מגישה מזון כשר לפסח. הם מגישים גם פסטה כשרה לפסח וגם מגוון מנות אחרות, שחלקן צמחוניות. לא אכלתי שם כבר שנתיים בערך אז אני לא ממש יכולה להמליץ על פריטים ספציפיים אבל אף פעם לא היתה לי בעיה לאכול שם כצמחונית.

למעלה