היי, אני צריך עזרה במיני-דיסק

אסף כץ

New member
היי, אני צריך עזרה במיני-דיסק

היי, יש לי מינידיסק של סוני (דגם MZ-500 אם זה אומר משהו) ויש לי בעיה קטנה, לרוב שאני מקליט שרי רוק אז קורה ששומעים כאילו הווליום יורד ועולה לפעמים, מישהו יודע מה לעשות?

לי יש דגם אחר אבל זכור לי שיש

אופציה של Record Level אשר שומרת על רמת שמע קבועה לאורך כל ההקלטה. תחפש את זה בספר שהגיע עם המכשיר. אמיר

albanetc

New member
איך אתה מקליט?

אם הקלטת את השירים מה-CD בצורה דיגיטאלית (דרך סיב אופטי), זה לא צריך לקרות. אם לאומת זאת הקלטת אנאלוגית, ממחשב או MP3, אז כל דבר יכול להשפיע: הנמכת ווליום במחשב, שיחקת עם RECORD LEVEL וכו´ וכו´...

אסף כץ

New member
תודה, איך מקליטים עם סיב אופטי?

יש לי את הכבל אבל אני לא מוצא שום מכשיר שמתחבר אליו תודה מראש אסף

albanetc

New member
זה פשוט... או לא כל כך

בכדי להעתיק מוזיקה בפורמט דיגיטאלי, המקור חייב להיות דיגיטאלי. ידוע לי על שניים: CD ו-MP3. לגבי CD: אם יש לך מערכת סטריו בת לא יותר מכמה שנים, במיוחד מתוצרת SONY, ייתכן שהיא בעלת יציאה אופטית (תסתכל מאחורה). תחבר אליה את המינידיסק שלך דרך הכבל. (רק להקלטה מה-CD, לא רדיו או קלטת). רוב מכשירי ה-DVD הם גם בעלי יציאה אופטית. מעבר לכך, ניתן להפוך מכשירי CD-ROM רבים לנגני CD בעלי יציאה אופטית. על ה-CD-ROM שלך להיות מצויד ביציאת SPDIF (ראה לינק 1). את הממיר אתה יכול לקנות (למשל, בסיגמה, טל´ 6290339, 150 ש"ח) או להלחים בכוחות עצמך (ראה לינק 2). לגבי MP3: יש מבחר כרטיסי קול עם יציאה אופטית מובנית. ישנם בשוק ממירים מתוצרת XITEL אשר מתחברים ל-USB ומתפקדים ככרטיס קול (ראה לינק 3). מקווה שזה יעזור לך.

למעלה