היי אני צריך עצה ממכם

gizmo23

New member
היי אני צריך עצה ממכם

היי אז ככה אני ועוד איזה חבר פתחנו איזה סטודיו ואנחנו רוצים לעסוק בתחום האפקטים והקומפוזיצה וכל מה שקשור עשינו כל מיני דברים מאוד יפים ושהדמו ריל הראשון שלנו ייצא אני אשמח לפרסם אותו כאן כרגע אנחנו רוצים לעבוד על קטע חדש אז ככה ...צילמו אותי כשאני מטפס על סלא ומתחתיי פרושה כרומה ירוקה הצילום הוא מלמעלה...עכשיו מה שאנחנו רוצים לעשות זה שבסופו של דבר הסרט המוגמר יראה כאילו אני מטפס על הר גבוה שמתחתיי יש תהום מטריפה אני ממש אשמח אם כל אחד ישפוך פה את דרך העבודה שלו איך הוא היה עושה את זה... להשתמש בתלת? לשתול תמונה של תהום? אגב אנחנו תמיד מנסים להגיע לתוצאה של מציאות ודי מצליחים אנחנו עובדים עם אפטר אפקטס בשביל לקמפז אני גם מכיר את תוכנות הCAMERA TRACKER ככה שאם מישהו יש לו רעיון שכלול אז בכיף תודה רבה לכל מי שהשקיע וקרא את המגילה שרשמתי :) אגב אם יש מישהו מחיפה והצפון שגם מתעסק בזה ורוצה להרים איזה פרוייקט ביחד אז בכיף (יש לנו חדר כרומה...חחח)

eldarinn

New member
???

צילמו אותי כשאני מטפס על סלא ומתחתיי פרושה כרומה ירוקה אתה רוצה להסביר למה בדיוק התכוונת? חוצמזה אתם פותחים סטודיו ואז עושים DEMOREEL? התהפכו היוצרות...בהצלחה...

למעלה