קצת תשובות
קינוחים שאפשר להקפיא:
מוסים על בסיס שמנת ושוקולד
עוגות בחושות/מאפינס וכיו"ב
עוגות שמרים למיניהן
*אם מדובר במאפים חמים, מקררים אותם לחלוטין לפני ההקפאה ועוטפים היטב בניילון נצמד. מפשירים מחוץ למקפיא ומחממים בחום בינוני-נמוך מכוסה בנייר אלומיניום כדי שהם לא יישרפו בחימום החוזר.
את המוסים עוטפים בניילון נצמד ומפשירים במקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
אפשר בהחלט להקפיא לזניות, פשטידות ומאפינס. אם יש בהן תפוחי אדמה, פחות מומלץ להקפיא כי תפוחי אדמה הופכים גרגיריים אחרי ההפשרה.
מצננים לגמרי לפני ההקפאה ועוטפים היטב.
מפשירים מחוץ למקפיא ומחממים שוב בחום בינוני-נמוך. אם צריך מתחילים את החימום כשהמאפה מכוסה בנייר אלומיניום כדי שלא יישרף מלמעלה, ורק בסוף נותנים כמה דקות ללא כיסוי.