היי אני צריכה בבקשה תזכורת...

SharoNofit

New member
היי אני צריכה בבקשה תזכורת...

אממ למה קלאוס שונא את קתרין..? ואיך אלנה דומה אחד לאחד לקתרין..? וגם - למה אלייזיה שונא את קלאוס? ועוד משהו אחרון - יש דיבורים על עונה שלישית

noam239

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifתשובות לשאלות..

קלאוס שונא את קתרין מכיוון שהיא ברחה ממנו הרי שהיא הייתה אנושית הוא רצה להרוג אותה כדי לשבור את הקללה שהטילו על הערפדים ושהיא גילתה מה הוא רוצה לעשות לה היא ברחה ממנו הוא חיפש אותה במשך 500 שנה והוא רוצה לנקום בה על זה שהיא ברחה ממנו וזה להרוג אותה. עדיין האמת לא יודע למה אלנה וקתרין דומות אחד לאחד לא גילו עדיין את הסיבה אני מניחה שהם ישמרו את המידע הזה לפרקים הבאים. אין לי מושג האמת למה אליג'ה שונא את קלאוס אולי נגלה את זה ממש בפרקים הבאים שנשארו לעונה ה2 . ולשאלתך האחרונה בהחלט תיהיה עונה 3 אישרו את זה ואני מניחה שהיא תעלה בספטמבר ככה קראתי את זה איפה שהו. מקווה שעזרתי..

SharoNofit

New member
עזרת מאוד../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif ושאלה אחרונה ../images/Emo27.gif

למה דווקא קתרין/אלנה הם המפתח להסרת הקללה..

noam239

New member
אממ וואי שאלה מעניינת..../images/Emo58.gif

תגידי לי אם זו התשובה שאת מחפשת.. הרי כדי לשבור את הקללה צריכים קפילה שהיא נושית קתרין לפני השינוי הייתה אנושית ואז אם היא ערפדה היא כבר לא מועילה אלנה לעומת זאת קלאוס יודע שהיא לא תהפוך את עצמה לערפדה ושהיא לא תברח כמו קתרין בקיצור אלנה הכפילה של קתרין אז היא מתאימה להסרת הקללה כמו שתקרין הייתה המפתח להסרת הקללה כי אולי לקתרין גם הייתה כפילה אני חושבת וכן הלאה.. מקווה שזה עזר וזו התשובה שרצית אם לא תישאלי חופשי אני עונה הכי בכייף :)

SharoNofit

New member
את זה אני יודעת

אני יודעת שצריכים מישהי אנושית ולא ערפדית אבל השאלה למה דווקא מישהי מהצאצאים של קתרין ולא סתם מישהו אנושי אחר... ותודה שאתה ככה חח

המ כי רק מישהי מהצאצאים של קתרין-

יכולה להיות כפילה..לא? כאילו...זה התחיל עם מישהי שנראית בדיוק כמוה..זה לא התחיל עם קתרין. וזה ממשיך...עד לקתרין..ומקתרין לאלנה...וזה ימשיך...

SharoNofit

New member
זהו שמה התחיל ממנה?

מה הסיפור שדווקא קתרינה פטרובה ולא מישהי אחרת קשורה לקללה

לאה 333

New member
אם אני לא טועה

אז צריך מישהי שהיא כפילת פטרובה, קתרין הייתה כפילת פטרובה ואז היא הרסה לקלאוס את התוכניות שלו כשהיא ברחה ואלנה בגלל שהיא הבת של איזבל אז היא איכשהו גם כפילת פטרובה [רואים לפי הדמיון הענקי לקתרין] ובגלל זה היא מתאימה להסיר את הקללה..

noam239

New member
../images/Emo58.gif

אה הבנתי.. כיוון שבאחד הפרקים בעונה ה2 קתרין סיפרה לאלנה את כל הסיפור אם קלאוס והיא גם אמרה לה שהמכשפה שהטילה את הכישוף כדי שיהיה את הקללה של הירח והשמש עשתה שרק הכפילה ממשפחת פטרובה יכולה לבטל את הקללה ומתי שהכפילה מופיעה אפשר לבטל את הקללה. אני חושבת שהיא קבעה שרק הכפילה יכולה לבטל מי כיוון שאין הרבה כפילות אולי היא ידעה שזו רק קתרין ואלנה ולוקח זמן עד שמוצאים כפילה. מקווה שעכשיו עניתי למה שרצית..

SharoNofit

New member
סבבה אבל למה המכשפה קבעה שדווקא מישהי

ממשפחת פטרובה? מה כ"כ מיוחד בהם? יש לזה תשובה אני פשוט שכחתי... צריך להיזכר באיזה פרק הסבירו עליהם

00נטע00

New member
אממ..../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שממש הסבירו למה דווקא ממשפחת פטרובה..המכשף פשוט בחר מישהי אנושית וקבע שכל כמה דורות תהיה עוד כפילה כדי שתהיה דרך לשבור את הקללה (לכן אלנה וקטרין נראות זהות..) ,בטח קתרינה פטרובה הייתה שם בכל התקופה והייתה מאוהבת בערפד או משו(סתם,אין לי מושג אבל גם לא אמרו למה דווקא היא..) והיא גם הרי רק חלק קטן מכול ההקרבה(צריך גם ערפד,אבן ירח ואדם זאב..) אלג'ייה שונא את קלאוס כי כולם מפחדים ממנו ועושים כל מה שהוא אומר וקלאוס כבר לא סומך על אלג'ייה והוציא אותו מהמעגל הפנימי שלו(זה ההסבר שאלגייה אמר לדיימון בסעודה..) מקווה שעזרתי..:]

noam239

New member
../images/Emo58.gif

האמת חיפשתי בין הפרקים כי חשבתי שאולי פספסתי משהו אבל באמת לא אומרים מדוע דווקא משפחת פטרובה אז אין לי מושג..

למעלה