היי אני צריכה עזרה...

חיטי

New member
היי אני צריכה עזרה...

היי,אני עושה עבודה לבית הספר על אקסמן,ואני צריכה לראיין מישהו,אז אני ממש אשמח אם מישהו שאוהב את הקומיקס יענה לי... 1)מתי התחלת לקרוא את הקומיקס ,ובעקבות מה? 2)למה את/ה אוהב/ת אותו? 3)מה הדמות האהובה עלייך? 4)אם היית יכול/ה לשנות משהו,מה זה היה? תודה מראש...

סתם כי בא לי לענות.....חחחחח

1)התחלתי לקרוא את הקומיקס בכיתה ו' בערך אחרי שראיתי הרבה את תוכנית הטלויזיה של האקסמן 2)כי זה קומיקס על חבורה של סופר גיבורים שנלחמים למטרה משותפת וגם בגלל האקשן 3)הדמות האהובה היא וולברין (כמה לא מקורי) אבל אני חושב שהוא מושך כל כך הרבה אנשים בגלל המסתוריות שלו 4)הייתי מוריד את הסדרה New X-Men כי היא פשוט מגעילה...

Bishnet

New member
הנה הנה ככה עושים את זה!! ../images/Emo163.gif

1. את הקומיקס "אקס-מן" האגדי, התחלתי לקרוא בערך בכיתה ו', כשהייתי רק בן 12, ובר מצוותי היתה בפתח. היו אלה ימים קשים, של דם, יזע, ודמעות. מפלטי האחרון היה לא אחר מאשר עולם האגדות הקרוי "אקס-מן". 2. הקומיקס "אקס-מן" אשר מומלץ ע"י בחום רב, מילא את החיים בהרגשה נפלאה, בפעם הראשונה בחיי הרגשתי שאני מישהו מיוחד. הקומיקס לימד אותי דרך חיים, ועזר לי לעבור את התקופות הקשות שבחיי. 3. הדמות האהובה עלי ב"אקס-מן", היא כמובן וולברין! המיסתורין האפוף סביב דמות זו משך אותי מאוד. דמות זו מתאפיינת בכוח רב, ולפעמים אני פשוט עוצם את עיני ומדמיין שאני הוא, אני מדמיין שאני החזק והאהוב על כולם, וכי הנני בילתי מנוצח. 4. אין, ולא חלקיק אחד קטנטן בהיסטוריה של חוברת קומיקס מדהימה זו שהייתי רוצה לשנות, ואת הסיבות כבר פירטתי לעי"ל... היש נפלא מכך? נ.ב - אני לא קורא אקס-מן, אבל הנה כתבתי לך כמה תשובות הומואיות שיעזרו לך לקבל ציון טוב...

למעלה