היי אני צריכה עזרה

היי אני צריכה עזרה

אמא שלי נורא אוהבת את גלי עטרי.. מתה עליה יש לה עוד חודש בערך יומהולדת.. רציתי לעשות לה הפתעה ושגלי תתקשר אליה ביומהולדת שלה לאחל לה מזל טוב אבל היא חסמה את המספר שלה ב144... למישהו יש רעיון מה אני יכולה לעשות? תודה..

נטעלי4

New member
היי מיכל

בזה רק שרית שקד המלכה יכולה לעזור לך, אך לצערי היא בחו"ל כרגע וחוזרת ב10/10 ותשוב לכאן לפורום אז תכתבי לה.

R o b b i e D

New member
עם כל הכבוד גלי לא תירתם לזה

גלי איכותית מדי בשביל להרים טלפון לכל מי שיש לו יומ הולדת ומעריץ אותה. ביקשו ממני לפני שבוע כמעריץ שנים של גלי וידיד שלה להביא אותה לחתונה של מישהי שמשוגעת עליה ובתמורה להרבה כסף וגם את זה אמרתי שהיא לא תעשה כי היא לא עושה חלטורות. זה לא שרית חדד. מה שכן את יכולה לפנות למנהל שלה אסף בכספית ולהתיעץ איתו. אם הסיפור ממש נוגע ללב אני בטוח שגלי תסכים למשהו. אולי אסף ישלח גלויה עם חתימה. הטלפון של כספית הוא: 03-6390217

העיקר שאתה קיבלת

את נשיקת יום ההולדת שלך...

ואני מקווה שאתה סתם מקשקש

ואין שום אמת בדבריך. אם היא לא מעוניינת להופיע בחתונות מתוך בחירה - זו זכותה !!! אין פה שום קשר עם איכויות ! יש המון זמרות איכותיות ששרות בחתונות, ואפילו יותר איכותיות מגלי. אני חושב שאין לאף אמן זכות לזלזל במעריציו אלא להיפך - להיות אסיר תודה. המעריצים הם אלה שקונים את התקליטים ואת הכרטיסים למופעים, והם אלה שבעצם נותנים לו את זכות הקיום. אני אישית חושב שזו מחווה מאוד יפה להתקשר לאישה שכל כך אוהבת אותה במשך שנים, ולאחל לה מזל טוב, או אפילו לשלוח כרטיס ברכה במקום. בני אדם לא צריכים להתנשא אחד על השני. כולנו קורצנו מאותו החומר. ולהיות זמרת זה לא בדיוק הטופ של האיכותיות, אם כבר הזכרת את המילה.

R o b b i e D

New member
תגובות לחברה הצעירים

אמרתי את זה לא רק מהכרות שנים עם גלי אלא גם ובעיקר בגלל שאני שייך לעולם התקשורת ואני יודע איך זה עובד. אין לי בעיה עם שרית חדד בחתונות ולידור יוספי שמופיע בפאבים. אבל עם כל הכבוד (ויש כבוד
) גלי זמרת איכותית מדי לקטעים כאלה והיא לא רעבה ללחם בשביל למכור את עצמה בגיל 51 לכל המציע סכום כלשהוובכל ארוע. ברור שבסופו של דבר היא זאת שתחליט רק שאני מסכים עם ההחלטה הזאת. חוץ מזה שהדברים שלכם בהחלט נלקחים בחשבון ואני אדבר על זה עם המנהל של גלי. אוקיי? תאמינו לי שאני עם האף למטה. אני שונא אנשים סנובים. יש לי אף מאד יפה (אחד הדברים שאני הכי אוהב בגוף שלי) אז אין לי צורך להעלות אותו

עם כל הכבוד לעולם התקשורת

שאליו אתה שייך, זה לא היה נושא הדיון, ואין פה שום קשר לעולם התקשורת. עושה רושם מקריאת הודעותיך שאתה מאוד מנותק מהמציאות !!!!! גלי לא רעבה ללחם מכדי להופיע בחתונות?.. מי שהחליט להופיע בחתונות זה מרעב? שרית חדד(שאין לי שום סימפטיה למוזיקה שלה) רעבה ללחם? היא שרה לכל מי שמציע סכום כלשהו? אני בטוח שבחמש שנים היא הרויחה יותר משגלי הרויחה ב-51 שנות חייה המכובדות. שרית חדד היא יותר עממית מגלי, אוהבת להתחכך עם הקהל, לרדת מהבמה ולרקוד איתו בחתונות - זה מה שנותן לה סיפוק, והיא מקבלת על זה המון כסף ובדולרים ירוקים. גלי אולי לא תעשה את זה, ואולי אף היתה רוצה מאוד אך אינה מסוגלת. יש בה יותר ריחוק והיא משדרת ניכור לקהל. היא פחות נגישה מרוב הזמרים שאני מכיר, וזו לא ביקורת שלילית אלא שמדובר באופי כנראה. ושוב אתה מדבר על איכויות ביחס לשאלה אם להופיע בחתונות או לא, ושוב אינני רואה את הקשר לאיכותיות. אני מקווה שבהודעתך הבאה אתה לא מתכוון להמשיך לרדת על עוד אמנים. זה לא יאה ולא מכובד. לכל אחד מהם יש את הקהל שלו ויש מקום לכולם.

R o b b i e D

New member
שמוליק אני לא ארד לרמה שלך

אני חושב שאתה בטעות נמצא בפורום הזה כי מי שמנותק מהמציאות זה אתה ולא אני. בכל מקרה כשדיברתי על זה שאני מעולם התקשורת לא אמרתי שזאת הסיבה שגלי לא תופיע בחתונות אלא התכוונתי שאני נמצא בעולם הזה ויוצא לי "להשתכשך" עם המון ידוענים ואני רואה איך העסק עובד, מה ולמה. אתה הרי לא מצפה שאני אכנס לפרטים נכון? אני לא ירדתי על אף אמן אם הזכרתי שהוא מופיע בחתונות. אני מנחש שבהבנת הנקרא לא היה לך ציון חזק. לידיעתך אני מאד מעריך את שרית חדד וראינתי אותה אפילו במסגרת היותי כשדרן. אם תקרא טוב את ההודעה תבין שאמרתי שבסופו של דבר גלי היא זו שמחליטה ולכל אדם יש את הסיבות שלו. אם אריק איינשטין לא מופיע זה לא אומר שלא אוהבים אותו ושהוא לא ימכור. זה החלטה שלו. ואם פוליקר לא מתראיין בשום עיתון זה לא אומר שהוא מרוחק מהקהל שלו. להזכירך פוליקר ואיינשטיין הם מהמובילים בזמרים בארץ שנים. וגלי יודעת להרתם להמון דברים , להופיע בהתנדבות לכל מיני מטרות נעלות ובמצעדי גאוה וזכותה לא להיות "זמרת חתונות" ולא להרים אליך טלפון ביום הולדת שלה. זה לא אומר שהיא לא מעריכה אותך ומודה לך שאתה אוהב אותה. אתה מדבר שטויות ואם אתה מתכוון לרדת עלי או על גלי אז שיהיה לך באמת רק טוב. אני לא יתיחס יותר. להזכירך כבר אמרתי שאפשר להציע את מה שאמרתם למנהל האישי שלה. מה אתה רוצה יותר מזה???? תלך להפגין עם ויקי כנפו ותצטלם לאתר פורנו.

שלמונזה

New member
היי חברים ../images/Emo168.gif

לא לריב!!!! לכל אחד יש את הדיעה שלו ולא נורא אם יש לאנשים דיעה מנוגדת! אני מבקשת לא לרדת בהודעות אישית על אנשים, בלי קללות, ובלי דברים פוגעים - להבא הודעות כאלה פשוט ימחקו בלי התרעה מוקדמת. לכולנו יש נושא משותף אחד: כולנו אוהבים את גלי! אז בוא נמשיך עם זה ככה.
יפית

למעלה