היי אני צריכה עצה בקשר להיום בלילה. חייבת להצוד בחור חתיך היום...במסיבה... מה אני צריכה לעשות???
ר רעות הקטנה New member 29/10/04 #1 היי אני צריכה עצה בקשר להיום בלילה. חייבת להצוד בחור חתיך היום...במסיבה... מה אני צריכה לעשות???
ר ר י נ ת פ New member 30/10/04 #3 עיניים!!!!! הדבר הראשון(ולאו דווקא העיקרי) הוא קשר עין ומבט מהפנט שחודר פנימה את המבט תמיד אפשר לעטוף באיפור שממרכז את תשומת הלב בפנים לעיניים... בהצלחה! ! !
עיניים!!!!! הדבר הראשון(ולאו דווקא העיקרי) הוא קשר עין ומבט מהפנט שחודר פנימה את המבט תמיד אפשר לעטוף באיפור שממרכז את תשומת הלב בפנים לעיניים... בהצלחה! ! !
S seeyou New member 31/10/04 #4 להיות "אישה"!../images/Emo8.gif-שחקי אותה "תמימה" על מנת ללמוד לצוד,כול חיה ,יש צורך בלימודים וכישרון,התמדה.... לדוג זה יותר קל... אם לא תופסים...קונים דגים בחנות... תזכרי השיטה של המקל והגזר פועלת אצל רוב החיות....
להיות "אישה"!../images/Emo8.gif-שחקי אותה "תמימה" על מנת ללמוד לצוד,כול חיה ,יש צורך בלימודים וכישרון,התמדה.... לדוג זה יותר קל... אם לא תופסים...קונים דגים בחנות... תזכרי השיטה של המקל והגזר פועלת אצל רוב החיות....