היי, אני צריכה עצה

טרופית

New member
היי, אני צריכה עצה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, יש לי מכשיר 3210 של אורנג´, ואני רוצה לקנות את הסמסונג החדש של אורנג´ שהוא דגם 514, אבל עם המכסה זה דגם 515 (המכשיר אותו דבר רק שיש עוד מכסה כזה). עכשיו, השאלה שלי אם כדאי לי לקנות אותו? ואל תציעו לי פלאפונים אחרים, כי אני לא מעוניינת לקנות למשל מוטורולה כי זה זבל, (מצטערת, זאת האמת). אם למישהו יש את הפלאפון, יש לי שאלה...יש אותו לחברה שלי והיא אמרה לי שכשהיא מקבלת SMS אז לא כתוב לה ממי זה, אלא רק את המס´... זה נכון? ובכלל, שווה לקנות אותו? תודה, קטיה

oleg_kh

New member
תשובה ../images/Emo8.gif

א. כשמקבלים הודעה, והמספר שמור בזכרון אז כן כתוב השם. אם מקבלים הודעת תמונה, אז לא כתוב ממי זה. גם אם המספר רשום בזכרון. ב. תלוי מה את מעדיפה. אם את משתמשת הרבה בהודעות ומתכתבת בכמויות אז המכשיר לא מומלץ בגלל שהוא די מסורבל בהודעות וכמו כן הוא לא רוטט בקבלת הודעה. במקרה הזה הייתי מציע לך נוקיה 3310. זהו בעקרון. תחליטי לבד. חוצמזה המכשיר די טוב מה שדפוק גם שהשעון המעורר לא פועל כשהטלפון מכובה. מקווה שעזרתי..

טרופית

New member
היי../images/Emo13.gif

א. אני מתכתבת המון, אבל אני לא אקנה שום מכשיר של נוקיה... כי היה לי כבר שני מכשירים של נוקיה ונמאס לי..כי כל התפריט בערך אותו דבר חוץ מכמה חידושים. מה הכוונה שלך שהסמסונג מסורבל בהודעות?

geostant

New member
יש נוקיות חכמות...

כמו 9110 שיש לי או 9210 שיצא בחודש הבא בארץ (תומך עברית), אשר להם יש אפשרויות בלתי מוגבלות

oleg_kh

New member
אז ככה

לדוגמא, כדי לכתוב רווח צריך ללחוץ פעמיים סולמית, או כדי לכתוס סימן שאלה אז צריך בכלל לעשות צירוף לחיצות שלא נדע. כשמקבלים הודעה והמכשיר על רטט, אז המכשיר לא רוטט. כל ההודעות גם הנכנסות וגם השמורות וכולן נמצאות באתה תיקקיה. מאוד מסורבל ורואים את זה הודעה הודעה ולא רשימה של הודעות כמו בנוקיה\אירסון. מקווה שהבנת. קניתי את המכשיר ואני מתכתב המווון, והתאכזבתי. בגלל זה אני מסתובב עם 3310 ואני מרוצה עד הגג כי זה המכשיר להודעות. חבל"ז. נ.ב. יש מאמר על ה 3310 ב"מאמרים" תקראי ותראי. נ.ב.ב. אני לא נציג של יורוקום נוקיה... למי שתהה!!

m e i r

New member
לכי על זה ובגדול

מדובר במכשיר מצויין. אמנם נכון שכדי לעשות רווח צריך ללחוץ פעמיים אל סולמית ונכון שבהעברה לרטט אין צפצוף או רטט בקבלת הודעה, אבל זה שטויות, כי בסך הכול מדובר במכשיר יפהפה, עם אור כחול נהדר, עם פונקציות של שומר מסך, איירונים, רינגטונים, הודעות תמונה, תמיכה מלאה בעברית ורטט כמובן, וכל זה במחיר נמוך יחסית. אז לדעתי, לכי על זה ובגדול, ואני בטוח שתהני. יש לי, אגב 514 (בין השאר) ואני מאוד מאוד מרוצה. בקשר למה שכתבת על מוטורולה, אין לי אלא להסכים איתך, אם כי גם לנוקיה יש מכשירים מעולים.

למעלה