היי... אני צריכה עצות!

super-cat

New member
היי... אני צריכה עצות!

אילו דרכים יעילות יש להעלמת פצעונים טורדניים מהפנים ומהגב?

super-cat

New member
אני לא צמחונית...

אבץ אני לא חושבת שחסר... לא לוקחת גלולות...

adam thats all

New member
אם את רוצה שלא יהיו לך עוד פצעים

במקומות אחרים או בעיות בהמשך חייך! תמשיכי לא להשתמש בגלולות. פשוט תדאגי מידי כל כמה שעות לשטוף פנים עם מים. לא לגעת עם שום דבר בפנים בשום אופן. ותמיד לדאוג להישען על מגבת נקייה או משהו נקי שלא נשענו עליו קודם לכן. וכמובן להקפיד להתקלח טוב, אפילו פעמיים ביום. בהצלחה!!

akapulko2020

New member
אין ממש קשר ישיר

בין לקיחת גלולות להופעת פצעונים,אלא להיפך אפילו-יש גלולות שרושמים אותן במיוחד ליצירת איזון הורמונלי והעלמת הפצעונים. כדאי לדעתי לפנות לרופא עור שיוכל לבדוק את העניין כמו שצריך ולהמליץ על טיפול ומה כדאי/לא כדאי לאכול/לעשות.

רחלי 25

New member
לדעת מה לאכול

תזונה משפיעה כמובן מאד על עורנו, חשוב לא לאכול מאכלים באופן מוגזם: לא הרבה מלוח, לא הרבה חריף. הם אלו שגורמים להופעת הפצעונים. לשתות הרבה, פצעונים זה דבר הורמונלי גם הוא מופיע בד"כ לפני הימים "הנחמדים" שלנו. יש גם שמן מאד טוב : קוראים לו בלינאום הרמל- ממש מצוין, תנסי אותו. שיהיה בהצלחה

pukiss

New member
אני חושבת ש......

את זקוקה לייעוץ רפואי, אך ככול שידוע לי יש להרבות בשתיית מים. מים עוזרים לחילוף החומרים בגוף, שזה אומר שכל הגוף מקבל תבנית שונה.

super-cat

New member
שמעתי שיש איזשהו שמן שיכול לעזור

יש למישהו מושג איזה ומה השימוש בו?

צפנתי

New member
שמן איזוב נחשב לאנטי-ספטי

(אנטי דלקתי) ואם תכנסי לחנות טבע יעמיסו עליך כל פעם מוצרים בעשרות שקלים.הייתי בסרט הזה...היחידים שהרוויחו היו היצרנים יבואנים ומוכרים של המוצרים האלה. לי לא עזר כלום, ואני לא מקרה קשה, רק שלושה דברים שהביאו להקלה: 1.לא לייבש את העור עם כל הסבונים האלימים והמייבשים, להיפך, את הפנים אני כבר בכלל לא מסבנת שנים, רק קרם גרגירים לשיפשוף תאים מתים פעם בשבוע, שלא מכיל סבון כלל, ואת הגב-חזה-שאר הגוף באל סבון פשוט בכמות קטנה (ד"ר פישר, כיף, קמיל בלו, מה שבה לך,) בצירוף מברשת נעימה לגב. 2. תוספת אבץ (לא ידעתי אם חסר לי, לא היו לי את הסימנים הפתולוגים הקלאסיים מספרות התזונה הקלינית) אבל השפור המיידי הראה שהיה לי מחסור קל. 3. גלולות. בתקופה שאני לוקחת גלולות אני יפה ותמה כלבנה. לצערי. הלוואי והיה פיתרון פחות דרסטי! בבריאות!!

צפנתי

New member
שמן איזוב נחשב לאנטי-ספטי

(אנטי דלקתי) ואם תכנסי לחנות טבע יעמיסו עליך כל פעם מוצרים בעשרות שקלים.הייתי בסרט הזה...היחידים שהרוויחו היו היצרנים יבואנים ומוכרים של המוצרים האלה. לי לא עזר כלום, ואני לא מקרה קשה, רק שלושה דברים שהביאו להקלה: 1.לא לייבש את העור עם כל הסבונים האלימים והמייבשים, להיפך, את הפנים אני כבר בכלל לא מסבנת שנים, רק קרם גרגירים לשיפשוף תאים מתים פעם בשבוע, שלא מכיל סבון כלל, ואת הגב-חזה-שאר הגוף באל סבון פשוט בכמות קטנה (ד"ר פישר, כיף, קמיל בלו, מה שבה לך,) בצירוף מברשת נעימה לגב. 2. תוספת אבץ (לא ידעתי אם חסר לי, לא היו לי את הסימנים הפתולוגים הקלאסיים מספרות התזונה הקלינית) אבל השפור המיידי הראה שהיה לי מחסור קל. 3. גלולות. בתקופה שאני לוקחת גלולות אני יפה ותמה כלבנה. לצערי. הלוואי והיה פיתרון פחות דרסטי! בבריאות!!

neko

New member
קיבלתי פעם עצה בנושא ללכת לים

מכמה סיבות: 1. על עור שזוף פחות רואים את הפצעים (משמעותי מאד!). 2. המלח במים מחטא, יש הנותנים לו עוד תכונות מרפא בנושא. 3. השמש מייבשת את הפצעים.

super-cat

New member
כל זה נכון, רק חבל שאני אף פעם לא

מצליחה להשתזף וישר נשרפת...
נטלי

adam thats all

New member
אם יש לך פנים שומניות- השמש תשרוף

לך את הפנים... תדאגי לייבש אותם לפני!

צפנתי

New member
חשוב לא להשרף ולהשתזף בהדרגה!!!

שני היתרונות של השמש- 1. הקרניים העל סגוליות (המזיקות לנו) הורגות את החידקים שנמצאים בשטח העומק קטן בעור.(חיידקים בעומק זקיקי העור או בזקיק מודלק מוגנים מקרני השמש) לטווח ארוך, השמדה קבוע של החיידקים על פני העור, יש לה השפעה חיובית על הקטנת הסיכוי לדלקות חדשות. 2.חימום העור עוזר לפעילות החיסונית ולהזרמת דם. עדיין הנזקים שאפשר לעשות בעור ע"י השהיה בשמש הם רבים ורעים, מלבד הכוויות והאודם המיידי שעוברים ומחלימים, השמש גורמת לנזקים קבועים: הזדקנות מוקדמת, ריבוי כתמים ונקודות "חן", הגברת הסיכון לסרטן העור ועוד ועוד.

dafgol

New member
את יכולה לנסות....

להזיק זה בטח לא יזיק. יש נוזל מיוחד ( שמן אמבט טיפולי ) שאנחנו שמים באמבטיה של הבן שלי שנקרא - אמול . ( כמו כל תינוק הוא סובל מפצעונים קטנים מזיעה , חררה וכו'..) מבוגרים יכולים להשתמש בו במקום סבון במקלחת ( או באמבטייה). הוא מומלץ ע"י רופאי עור ומה שהוא עושה בעצם - מנקה , מוסיף לחות ומרכך את העור. ניתן לקנות את הבקבוקון בבתי מרקחת של קופ"ח בהנחה ( כללית מושלם אצלי ). גם אם לא יעזור - לא יזיק , וזה עושה נורא נעים בגוף ( מנסיון
)

הדס100

New member
יש שתי שיטות. אגב אני חובשת כך שאני

הראשונה לקנות תכשיר בשם אקנטרים 2% אם זה לא עוזר לוקחים אנטיביוטיקה מינוצין, זה מעלים את כל הפצעים לגמרי לגמרי לגמרי...

super-cat

New member
צריך מרשם בשביל התכשיר הזה?

אם את אומרת שזה טוב אז אולי באמת כדאי לנסות, אבל השאלה היא אם צריך מרשם... נטלי

למעלה