היי אני צריכה קצת עזרה...

האחמית

New member
היי אני צריכה קצת עזרה...

אני עושה עבודה לבית ספר. ואני צריכה שאנשים שיש להם להקה או שהיו חברים בלהקה יענו לי על כמה שאלות. הנה השאלות- מי הם חברי הלהקה?(לא חובה) בני כמה ? מאיפה? כמה זמן אתם מנגנים ביחד? איך הגעתם לרעיון של הלהקה? איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם? אתם מנגנים שירים שלכם או של להקות אחרות? השפעות מוזיקליות? איפה מקליטים ועושים חזרות? הופעתם כבר? הייתם חברים בלהקה אחרת? המון המון תודה שירן

האחמית

New member
:)

the papercut

New member
נגיד אני אעזור

מי הם חברי הלהקה:אני-בס!!ג'(שם בדוי)-גיטרה!!ר'(שם בדוי)-תופים בני כמה:15 ! מאיפה:חסוי(זה חור) אנחנו מנגנים ביחד שנה 1 הגענו לרעיון מכיוון שאנחנו אוהבים רוק ואנחנו יודעים לנגן אז בגלל זה הקמנו אותה הסגנון שלנו הוא מעיין פוסט גראנג'(עם השפעות רבות מנירוונה) אנחנו מנגנים שירים של עצמנו(2 ביג דיל)וגם של להקהות אחרות השפעות מוזיקליות: לד זפלין ג'ימי הנדריקס נירוונה פארל ג'אם אין לנו חוזה הקלטות! עושים חזרות אצל ג' בבית הופעתם כבר: כן פעם אחת כן היינו חברים בלהקהות אחרות(לפחות אני ור')

בקשה, הלהקה שלי

גיל: כיתה י"א(16-17) מאיפה:עמק הירדן כמה זמן מנגנים: כמעט שנה איך הגעתם לרעיון של הלהקה: אני מכיתה ח' רציתי להקה, ביקשתי מחבר טוב להצטרף ולאט לאט הלהקה הוקמה. איך הייתם מגדירים את הסגנון שלכם: זאת די בעיה אצלנו כי התחלנו קלהקת פאנק אבל לאט לאט גם קיבלנו מהמתופף השפעות של מטאל ואנחנו גם קצת רוק נ' רול וואנחנו עכשיו מנסים גם לשלב פ'אנק. אתם מנגנים....: כל השירים שלנו אנחנו כתבנו אבל לפעמים אנחנו עושים קאוורים לכיף. השפעות מוזיקליות: פנניוייז ואופספרינג בדיסקים הראשונים, system of a down,קצת מטאליקה וגאז פחות או יותר. עושים חזרות: בבית של המתופף, חדר אקוסטי עם כל הציוד שצריך כולל מגברים,מקרופונים ואפילו גיטרות, בקרוב אנחנו מקויים להקליט בחדרעם האח של המתופף. הופעתם כבר: עד עכשיו רק פעם אחת ומתוכננות הופעה או שתיים בקרוב. הייתם חברים בלהקה אחרת: המתופף היה ועדיין מנגן בלהקה אחרת. אגב השם הוא don't drop the soap

SirPsychoSexy1

New member
היי- הלהקה שלי:

היי אז אני אייל הנה בבקשה פרטים על הלהקה שלי (אם את צריכה שם אז "הבועטים בממסד"): הגילאים שלנו זה 16-18 מאיפה? מ3 חורים באיזור השרון:אבן יהודה, בית יהושע, קדימה (כן זה שם אמיתי !) מנגנים ביחד כבר שנה וחצי איך הגענו לרעיון של הלהקה? ארגנו מופע רוק במושבה אבן יהודה והחלטנו שנעלה הרכב ונופיע- ובגלל ההצלחה שלנו בהופעה הזאת החלטנו להמשיך באופן קבוע הייתי מגדיר את הסגנון שלנו כרוק ישראלי. ואולי טיפ טיפה בלוז, אבל ממש מעט. מנגנים שירים שלנו שאנחנו כתבנו והלחנו, ולפעמים נותנים קאבר אחד בהופעות. מכיוון שאנחנו חמישה נגנים שבאים מרקע שונה אז יש לנו מיליוני השפעות אבל אם ניקח את ה5 הלהקות המרכזיות שכל אחד הושפע מהן אז זה: Led Zeppelin, Deep Purpe, Red Hot Chili Peppers , Rage Against The Machine ו Dream Theater אנחנו מקליטים באולפן הקלטות בקיבוץ מעברות (שם לומד הגיטריסט שלנו, בבית הספר רמות חפר) אנחנו עושים חזרות לרוב בבית של הבסיסט שלנו, וכשיוצא אז בחדרי חזרות בבית הספר של הגיטריסט. אכן הופענו כמה פעמים במקומות כמו מועדון המוזה בנתניה, הלילה ה12 ברמת השרון, ועוד כל מיני מקומות... הגיטריסט והבסיסט שלנו היו חברים בלהקה אחרת, אבל זה היה מזמן. קראו לה "ליקוי ירח" או משהו כזה. אם את צריכה עוד משהו תרשמי אייל

country joe

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש ../images/Emo41.gif חשוב!

אני גיטריסט, ואני מחפש נגנים ללהקה (אני גר בנס ציונה) שרוצים לנגן דברים בסטייל של הפפרז, אבל לא רק. בעיקר Fאנק רוק ודברים דומים. אפשר ליצור איתי קשר באייסיקיו: 105449507 ובאימייל: [email protected]

brain stew

New member
גם לי יש להקה!../images/Emo153.gif

חברי הלהקה (בלי שמות): אני - בס, חבר שלי - תופים, עוד שני חברים שלי - חשמליות. בני כמה: 15 פלוס מינוס מאיפה: רעננה כמה זמן: חודש וחצי פלוס מינוס רעיון הלהקה: אני וידידה שלי כבר מזמן החלטנו שאנחנו רוצים להקה, והנה זה מצליח. סגנון: לא מוגדר, הרבה סגנונות מעורבים, אין סגנון ספציפי. שירים: הרוב שלנו, מדי פעם נהנים לעשות קאבר ללהקה זו או אחרת. השפעות: לא יודע, כותבים על החיים בעיקר, מלחינים בסגנון רוק ישראלי... חזרות: אצל התופיסט בבית... הופעה: הקרובה בסוף החודש הבא. להקה אחרת: יש לי עוד הרכב, זה כרגע קצת פחות רציני... עוד משהו?

למעלה