היי@ אני צריכה כנסו!! משהוא יודע אם איזה קווים אפשר להגיע ממודיעין לבה"ס אורט לוד
M Michelle5 New member 10/6/03 #1 היי@ אני צריכה ../images/Emo53.gif כנסו!!../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif משהוא יודע אם איזה קווים אפשר להגיע ממודיעין לבה"ס אורט לוד
היי@ אני צריכה ../images/Emo53.gif כנסו!!../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif משהוא יודע אם איזה קווים אפשר להגיע ממודיעין לבה"ס אורט לוד
N Neta558 New member 10/6/03 #2 הקו היחיד ללוד הוא 150 אני לא יודעת אם הוא מגיע קרוב לשם או לא, אבל בכל מקרה צריך לעלות עליו בשביל להגיע ללוד, מקסימום לוקחים גם אוטובוס פנימי בעיר.
הקו היחיד ללוד הוא 150 אני לא יודעת אם הוא מגיע קרוב לשם או לא, אבל בכל מקרה צריך לעלות עליו בשביל להגיע ללוד, מקסימום לוקחים גם אוטובוס פנימי בעיר.
E ESU Boscorelli New member 11/6/03 #3 אני משתמש בקו הזה אבל אין לי מושג אם זה עובר בבי"ס אני נוסע עם האוטובוס לתחנת הכיבוי ככה שאם זה קרוב לשם הוא עוצר ליד
אני משתמש בקו הזה אבל אין לי מושג אם זה עובר בבי"ס אני נוסע עם האוטובוס לתחנת הכיבוי ככה שאם זה קרוב לשם הוא עוצר ליד
ת תמהוני New member 15/6/03 #4 התחנה הכי קרובה היא ליד תחנת הרכבת או תחנה אחת לפני, ליד הכיכר העגולה. משם צריך ללכת מזרחה כמה דקות. את מתחילה ללמוד באורט לוד?
התחנה הכי קרובה היא ליד תחנת הרכבת או תחנה אחת לפני, ליד הכיכר העגולה. משם צריך ללכת מזרחה כמה דקות. את מתחילה ללמוד באורט לוד?