היי אני קורא פה הרבה..

Cheat 2 Win

New member
סביר

שלום חנוך, אריאל זילבר, גלי עטרי, מיקי קם, רונית שחר, ירמי קפלן ועוד רבים - כל הותיקים, היו גדולים בערב הקודם. שמות חדשים דוגמת אפרת גוש, יוני בלוך, קרן פלס, אריק ברמן וכאמור נינט טייב שתבצע את הקלאסיקה "נשל הנחש" בליווי להקת "שליחי הבלוז" - נראה בסדר סה"כ, הבעיה היחידה היא שנותנים לנינט דווקא את נשל הנחש, לא רואה אותה מבצעת את זה כראוי.

yossnet1

New member
מה עם ז'קו ורוני סופרסטאר?

אם כבר אז כבר... לדעתי זה על הפרצוף אגב, צביקה הדר כבר הביע נכונות להנחות את הערב

Cheat 2 Win

New member
אני אופטימי

בערב השנה הקודם הופתעתי לטובה מאמנים כמו אפרת גוש, גבסו, דין דין אביב, בית הבובות ושליחי הבלוז, שנתנו אחלה של ביצועים (בד"כ) כך שאני אופטימי.. אני סומך על יהודה ויואב שהבחירות שלהם יהיו נכונות.

Cheat 2 Win

New member
מס' שאלות

האם ימכרו במקום פוסטרים כאלו? כמו בשנה שעברה? מיקי קם תשיר עם יהודה? איפה אהוד בנאי? (?!?!?!?!) תודה.

יש מצב

מיקי תשיר עם יהודה,(מודה אני) סביר שימכרו פוסטרים (רעיון טוב) עם אהוד בנאי זה לא מסתדר השנה. (קורה) נשמח מאוד עם תשקיעו זמן ותפיצו את הפוסטר הזה הלאה....(תודה)

Cheat 2 Win

New member
שאלה נוספת

יש כבר רשימת שירים? או שאת יכולה להגניב לנו מס' שירים? תודה :)

N a V e

New member
התאכזבתי מהרשימה

לא אחסוך זאת ממכם. אם בשנה שעברה היה שם רק גבסו כנציג "כוכבי האינסטנט" השנה הגיע נינט טייב וקרן פלס . גם התאכזבתי לגלות שהיא הייתה האמן הראשון אליו יהודה עדר פנה,שהרי סביר להניח כי עד הפניה הזו,טייב כלל לא הכירה את מאיר ושיריו.

משמרותי

New member
והכיצד הגעת למסקנה זאת?../images/Emo12.gif

אישית תמיד הופתעתי להיווכח שאנשים שבכלל לא הייתי מאמין עליהם,מכירים ואוהבים את מאיר.... וחוץ מזה לפי שירז,האמנים הם אלה שביקשו להופיע. אגב מאיר היה מכנה תגובה כזאת "שליפה מהירה"...אמרו חחכמינו:הפוסל-במומו פוסל

N a V e

New member
במומה מצוטט יהודה עדר -

שאומר שנינט טייב היא האמן הראשון אליו הוא פנה. וכן אני מאמין שנינט טייב שמעה לפני פרסומה אולי בחטף את השם מאיר אריאל,וכנראה לא הכירה משיריו(אולי פרט לבודדים) וגם את מורשתו ואת מה שייצג. לגבי עניין ה"שליפה מהירה",אני מאוד דבק בעמדתי בנושא הזה,והפסילה שלי היא משום שאני פשוט חושב שיש אמנים שראויים לייצג את מאיר הרבה יותר מכוכבי האינסטנט שעיקר מה שיגרמו לערב הזה הוא פרסום והד תקשורתי.

משמרותי

New member
אינני סבור שפירסום

זה מה שמדרבן אומנים לבוא לערב כזה.הם ברובם די מפורסמים.החוויה שבהשתתפות,זה כל העיניין. אהבתי את התגובה של יש מצב 2

למעלה