היי! אני רוצֵה אותךָ!
טוב נו...לא במילים האלה בדיוק אבל זו בהחלט היתה הכוונה של מנהלת הפורום האגדית סקארלט (ככה היא מופיעה אצלי במסנג'ר...אל תאשימו אותי...) טוב היא גם אמרה שהיא רוצה אותי בפורום..אז קצת החנפתי פה לאגו הגברי שלי...(אסור?) טוב...אז לאלה שלא מכירים אותי,הנה אני ב60 שניות
תקראו מהר כי יש הרבה) אני...בן 27 נשוי ואב לילד הכי מקסים בעולם וזו לא קלישאה כתבתי קבוע בפורום סיפורים מהחיים,שם גם הכרתי את סקארלט.. הקמתי את פורום מכוניות והעברתי אותו למנהל-נוטש-IOL גם את אופנועים הקמתי..אותו סיפור... התחלתי לעבוד באינטרנט זהב,יזמתי והקמתי מערכת פורומים (קטנה) שהצליחה קצת..כנראה הרבה כי אח"כ גם MSN קצו מערכת קהילות..אז ניהלתי את פרויקט ההקמה. קשה לי להגיד שהצלחתי בו כי אחרי שהמערכת הוקמה לא מצאתי את עצמי ממשיך בתפקיד ועזבתי לטובת מה שאני עושה כיום: עצמאי בתחום האינטרנט. אז מה היום? היום אני נשוי למאושרות בנשים,ואב למקסים שבילדים. תרומתי לפורום? אנ'לא יודע לא התעמקתי בדיונים (למעשה עוד לא הספקתי לעבור על הכתרות מאימתה של סקארלט) אבל אני משער שאוכל לספר קצת על חוויותיו של המין הרצוי בעולמה של האשה שרוצה (בגבר כמובן).. דעתוי עלולות להישמע שובינסטיות אך הכל ברוח טובה... צ'או... עמרי.
טוב נו...לא במילים האלה בדיוק אבל זו בהחלט היתה הכוונה של מנהלת הפורום האגדית סקארלט (ככה היא מופיעה אצלי במסנג'ר...אל תאשימו אותי...) טוב היא גם אמרה שהיא רוצה אותי בפורום..אז קצת החנפתי פה לאגו הגברי שלי...(אסור?) טוב...אז לאלה שלא מכירים אותי,הנה אני ב60 שניות