היי אני רוצה לפתוח את זה הפעם!

jingle bell

New member
היי אני רוצה לפתוח את זה הפעם! ../images/Emo6.gif

שבת שלום חברים! כל השבוע היה חרא ריבים עם ההורים קצת כיף צופים ובלאגנים פה ושם חצי שבוע בלי בצפר סתם כי אין לי כוח שיחת נשים עם המורה ללשון חחחחחחח והשיא: פוצצו אותי בקינדר בואנו היום!! :))))))

גוד שבוע ../images/Emo110.gif

לפני יומיים קניתי בכספי הראשון ג'קט והיום איבדתי אותו איזה דיכאון!!! חוצמזה עבדתי קצת, למדתי הרבה, קיבלתי 92 באנגלית, 95 בספרות, 75 במתמטיקה (
).. אממ.. לחבר היה יומהולדת אז התנחלתי אצלו וחח היה מצחיק ביותר היום הולכים לשברולט שבת שלום
והאהאהא עוד מעט נגמרת תקופת מבחנים... ואני אחזור לכתוב קבוע בפורום

DrKasperrrr

New member
שבוע טוף דנה ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני גם אבוא לשברולט כנראה, נתראה!.. מזל טוב על החבר לא ידעתי:)..

השבוע היה חביב, עבר מהר...../images/Emo66.gif

השבוע שלי התחיל עוד משבת שעברה כשקניתי את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי. סקוויר סטאטוקסטר. בצבע אדום. לא סיפרתי לכם עד עכשיו כי רציתי לצלם ולהתלהב כבר עם תמונה אבל עד שאני אצלם... השבוע היה דיי רגיל, עבר דיי מהר, חכיתי כמעט כל השבוע לאתמול, להופעה, היה נחמד. היום אני נוסע לסבא באשדוד ומחר אני בטח אהיה עסוק בעבודות וש"ב... אגב, אני ממש שמייח שהמנהג הזה מצליח. ***איזה כיף!!! הצלחתי לתרום לפורום**

שבת שלום פורום.. ../images/Emo168.gif

השבוע שלי היה בחלקו חבל"ז והכי משמח בעולם, ובחלקו בכי רע... ככה.., ביום שלישי קניתי מולטי אפקט (למי שלא יודע, זה משהו של הגיטרה שעושה את כל הצלילים ובלה בלה בלה) חדש וכל כך אהבתי אותו!!!! והייתי כל כך מאושר ואני כזה בא הביתה מוציא את הגיטרה שלי שאני הכי אוהב בעולם ואז מצלצלים אליי לפלאפון, אני בא לענות, ופתאום בווווםםםם , הגיטרה שלי נפלה לי
למזלי יצאתי בזול, רק קילוף קל למעלה אבל עדיין אני כל כך אוה אותה!!! וכל היום בכיתי

amirbilu

New member
אתה יודע, במוקדם ובמאוחר זה היה

קורה, תשמח שזה לא משהו רציני...

6gaia9

New member
../images/Emo3.gifסוף שבוע טוב ...

היה שבוע נחמד , אבל בעיקר עמוס בטירוף ... ובגלל זה אני לא מוצאת זמן להגיב על הודעות או לכתוב .... מבאס ...
במיוחד שיש מופע רכ"ס ועוד כול מיני באופק ...
אבל העידוד הוא שרוב הסיכוים שאני נוסעת לפריז בשבוע הבא , אז יהיה כיף ...

את טסה שבוע הבא ולא אמרת כלום?

ואחרי זה את מתלוננת על זה שאין לכם כסף (כן בטח).. בכל מקרה לי היה שבוע נחמד רגיל חביב לא מיוחד אבל אבא שלי באנגליה אז יש לי קצת שקט...

6gaia9

New member
אמרתי

שרוב הסיכוים ... וזה בכלל לא בטוח עדיין ... ותדברי על עצמך , כי לא אנחנו לא עשירים , פשוט יש לנו סדר עדיפויות שונה משלך , מה לעשות ...

שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

אמממממ... מה היה לי השבוע? בעיקר - 80 בפיזיקה ו- 93 במתמטיקה! דאמממממ... חוצמזה היה לי שבוע נחמד בהחלט, בלי יותר מדי לפרט
אוהבת

Spi T

New member
שבוע טוב :]

ניימ היה לי שבוע טוב.. :] 98 במט'.. 88 בהסטוריה :] וגם אתמול היה לי ממש כיף.. סופשבוע טוב ושבוע טוב.

בואר

New member
השבוע שילי...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אז מה היה? יום ראשון היה סביר הייתה פגישת מועצת תלמידים זה הכל יום שני עבר בצורה נחמדה גם הוא בערב היה משחקי תפקידים (אני הולכת להפוך לערפד!) יום שלישי היה טוב, בהתחלה. היה חוג ג'אגלינג על הבוקר (כיףףףף!) הבאתי עוגה ובלונים לחברה שלי, שהיה לה יומולדת (את העוגה חיסלו אחרי רבע שעה, והיא מש אהבה את הבלונים) אחרי בצפר הלכתי לפגוש את אמיר אמיר מהפורומ היה כיף בערב, אחרי שחזרתי, דיברתי עם מישהו. הוא ועוד כמה אנשים החליטו לנטוש אותי אחרי שחתכתי את עצמי נכנסתי לדכאון עמוק והחלטתי שאני רוצה להתאבד בכיתי במשך שעות ובסוף לקחתי את האולר שלי, אותו אחד בו השתמשתי עד היום והתחלתי לחתוך ופתאום הפלאפון שלי צלצל זה היה מישהו שלא הכרתי הוא סיפר שהוא קרא את החתימה החדשה שלי ולקח את המספר שלי מאמיר היה לו אכפת והוא עזר לי, דיבר אותי במהלך כל השיחה החזקתי את האולר ולא ידעתי מה לעשות אז דיברתי ביום רביעי היה חביב פיספסתי שעור טמטומטיקה בשעה ה3, היתה פגישה של מועצת תלמידים ואז כשבאתי לשעור 4 (גם הוא טמטומטיקה), היה בוחן שהלך מעולה בטח קיבלתי בו 60 שוב דיברתי עם אותו אחד, שעזר לי יום קודם, הפעם גם באייסיקיו פתאום קיבלתי מייל מתפוז שאמר שזכיתי בכרטיס זוגי לסרט הזמנתי את אותו אחד, שעזר לי... והלכתי לחוג תאטרון יום חמישי היה רם (למי שלא שמע/ידע/ראה-זו תוכנית למחוננים ברמת השרון) במקום ללכת לשעור האחרון, שעור שלישי (זה כמו באוניברסיטה, שעור=שני שעורים של בצפר) פגשתי את אמיר ואת אותו אחד, שדיברתי איתו מיום שלישי הסתובבנו בסוקולוב והיה נחמד בסוף חזרתי הביתה והתחלתי לעבוד לא הייתה לי ברירה יום שישי היה נחמד הברזתי משעור אחרון (=מדעים, שעה חמישית) כדי להספיק להתכונן להתכונן למה? לסרט שזכיתי בכרטיסים אליו ביום רביעי לא הספקנו אז הלכנו (אני ואותו אחד, שדיברתי איתו מיום שלישי) לסינמה סיטי היינו שם משעה 2 הסרט הכי קרוב התחיל ב3 ורבע אז חיכינו ודיברנו בסוף הלכנו ב3 ורבע ל"אכזריות בלתי נסבלת" אחרי שהוא נגמר נשארנו להסתובב ולדבר היינו שם עד 7 וחצי ואחרי שחזרנו הביתה דיברנו עוד כמה שעות בטלפון וזהו זה השבוע שלי הי קצת מדכא קצת שמח מאוד מוזר

בואר

New member
היה לו אכפת...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אבל הוא לא הכיר אותי הוא עדיין לא מכיר הוא היחיד שבאמת הרגשתי שאכפת לו שאכפת לו ממני, בתור מעין לא בתור "סתם עוד מישהי"

fushi e

New member
לא ממש הבנתי../images/Emo95.gif

הוא בכלל לא הכיר אותך והתקשר כדי לעזור לך? איזה אנשים טובים יש בעולם הזה

בואר

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

הוא באמת בנאדם טוב אפילו שהוא לא הכיר אותי, הוא עזר לי יותר ממה שכל האנשים שמכירים אותי עזרו לי גם יחד... וכשגיליתי שהוא ניסה להתאבד (ושלא כמוני, הבנאדם כיוון אקדח לראש...) כמעט התחלתי לבכות וזה היה רק בשיחה השניה שלנו... ממש נקשרתי אליו יותר מהר ממה שאני בדרך כלל עושה (ואני נקשרת לאנשים ממש מהר)

למעלה