השבוע שילי...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif
אז מה היה? יום ראשון היה סביר הייתה פגישת מועצת תלמידים זה הכל יום שני עבר בצורה נחמדה גם הוא בערב היה משחקי תפקידים (אני הולכת להפוך לערפד!) יום שלישי היה טוב, בהתחלה. היה חוג ג'אגלינג על הבוקר (כיףףףף!) הבאתי עוגה ובלונים לחברה שלי, שהיה לה יומולדת (את העוגה חיסלו אחרי רבע שעה, והיא מש אהבה את הבלונים) אחרי בצפר הלכתי לפגוש את אמיר אמיר מהפורומ היה כיף בערב, אחרי שחזרתי, דיברתי עם מישהו. הוא ועוד כמה אנשים החליטו לנטוש אותי אחרי שחתכתי את עצמי נכנסתי לדכאון עמוק והחלטתי שאני רוצה להתאבד בכיתי במשך שעות ובסוף לקחתי את האולר שלי, אותו אחד בו השתמשתי עד היום והתחלתי לחתוך ופתאום הפלאפון שלי צלצל זה היה מישהו שלא הכרתי הוא סיפר שהוא קרא את החתימה החדשה שלי ולקח את המספר שלי מאמיר היה לו אכפת והוא עזר לי, דיבר אותי במהלך כל השיחה החזקתי את האולר ולא ידעתי מה לעשות אז דיברתי ביום רביעי היה חביב פיספסתי שעור טמטומטיקה בשעה ה3, היתה פגישה של מועצת תלמידים ואז כשבאתי לשעור 4 (גם הוא טמטומטיקה), היה בוחן שהלך מעולה בטח קיבלתי בו 60 שוב דיברתי עם אותו אחד, שעזר לי יום קודם, הפעם גם באייסיקיו פתאום קיבלתי מייל מתפוז שאמר שזכיתי בכרטיס זוגי לסרט הזמנתי את אותו אחד, שעזר לי... והלכתי לחוג תאטרון יום חמישי היה רם (למי שלא שמע/ידע/ראה-זו תוכנית למחוננים ברמת השרון) במקום ללכת לשעור האחרון, שעור שלישי (זה כמו באוניברסיטה, שעור=שני שעורים של בצפר) פגשתי את אמיר ואת אותו אחד, שדיברתי איתו מיום שלישי הסתובבנו בסוקולוב והיה נחמד בסוף חזרתי הביתה והתחלתי לעבוד לא הייתה לי ברירה יום שישי היה נחמד הברזתי משעור אחרון (=מדעים, שעה חמישית) כדי להספיק להתכונן להתכונן למה? לסרט שזכיתי בכרטיסים אליו ביום רביעי לא הספקנו אז הלכנו (אני ואותו אחד, שדיברתי איתו מיום שלישי) לסינמה סיטי היינו שם משעה 2 הסרט הכי קרוב התחיל ב3 ורבע אז חיכינו ודיברנו בסוף הלכנו ב3 ורבע ל"אכזריות בלתי נסבלת" אחרי שהוא נגמר נשארנו להסתובב ולדבר היינו שם עד 7 וחצי ואחרי שחזרנו הביתה דיברנו עוד כמה שעות בטלפון וזהו זה השבוע שלי הי קצת מדכא קצת שמח מאוד מוזר