היי אני רוצה לקנות דיסק של אינקיובס

orangegirl00

New member
היי אני רוצה לקנות דיסק של אינקיובס

בעיקר עם שירים שקטים על מה אתם ממליצים?ובכלל על איזה דיסק אתם ממליצים

noynav

New member
בתכלס?

כולם. אני מניחה שאת סיינס תאהבי, כמו כולנו. סיינס דיסק ענקי פשוט:)

orangegirl00

New member
ומה את אומרת על מורנינג ויו ועל

מייק יורסלף? כי קנו לי אותם ואני חושבת אם כדאי לי להחליף לאחרים ולקנות אותם בהמשך ותודה:)

noynav

New member
לאלאלא.

אל תחיליפי אותם בחיים. בתכלס סיינס ומורנינג ויו מדהימים:) מייק יוסלף גם ^.^ את סיינס את חייבת, יש לי אותו איזה שבועיים, אפילו פחות, ואני נהנית מכל רגע:)

orw93

New member
על תכלילי../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

אני ממש ממש לא אוהבת את סיינס. הייתי אומרת אפילו די שונאת, פרט לשיר או שניים. אני דווקא חושבת שמורנינג וויו הוא שקט ונחמד

AeroFan

New member
קשה להמליץ

על אלבום שלהם עם שירים שקטים כי אין כזה, כל אלבום שלהם כבד ומקפיץ... אבל האלבום שהכי קרוב לזה הוא Morning View, מהשקטים יש בו את Mexico, Echo, Just A Phase ואת השיר האחרון..... ואל תחליפי אותם בחיים!!!

o pie

New member
המממ

האלבום המועדף עליי הוא Morning View ובאמת בולטים בו השירים השקטים כמו Aqueous Transmission, Are you in, Mexico, Echo שהם טובים, ויש בו הברקות לא שקטות, שאני בטוח שתאהבי, warning, under my umbrella, אין שם שיר שאני לא אוהב. ועובדה מעניינת: בשביל הקלטת האלבום, אינקיובס גרו זמנית באחוזה במאליבו, בשביל להקליט שם את האלבום באווירה רגועה, ובאמת זה בולט מאוד באלבום.... בכל מקרה, האלבום האחרון שלהם Light Grenades גם הוא עשוי באווירה שקטה, ואין הרבה שירים רועשים, רק 3, A kiss to send us off, Rogues, Light Grenades אבל שני האלבומים שקנו לך הם הברקות כמו כל האלבומים של אינקיובס, ואני לא ממליץ לך להחליף אותם

L A D Y B U G 2

New member
אני מציעה לא להחליף שום דיסק שלהם

לא נורא אם תאהבי אחרים יותר או שימליצו לך אחרים... את עוד תיקני את כולם, אז אין סיבה!

orangegirl00

New member
בסוף החלפתי את מייק יורסלפ בסיינס

ויש לי בנוסף גם את מורנינג ויו ואת לייט גרנדס כן, אני בטוחה שאקנה בסוף את כולם אבל תודה על העזרה:)

למעלה