היי! אני רוצה לקנות נחש.. כמה שאלות

oralkali

New member
היי! אני רוצה לקנות נחש.. כמה שאלות

ראיתי שמלא אומרים שכדי כרכן.. אבל מה יותר טוב כרכן תירס או כרכן אפור..?! מה ההבדל בניהם?! שמעתי שכרכן אפור יותר רגוע ויותר פעיל.. וזה מה שאני צריך! רגוע ופעיל.. אפשר תיאור של אך שהוא ניראה או תמונה (אני לא מוצא..) ויש לי עוד כמה שאלות אם אני בתעות ידרוך עליו (אפילו שאין סיכוי כי למה שאני ידרוך עליו או ישחרר אותו סתם ככה שיברח XD).. אז הוא יכיש אותי?! ושמעתי שאין לו ארס.. וגם שמעתי שהוא לא נחש חנק.. אז אך הוא מגן על עצמו בטבע?! והנשיכות.. אך הם?! הם כמו דבורה.. כמו אוגר..? (אם אתם יודעים XD) ואני רוצה לעשות לו שטח שיסתובב.. אבל מה יותר טוב.. שהיה בבית אם איזה כלוב כזה טוב וגדול.. או שאני יעשה לו כלום ממש גדול בחוץ?! פשוט יש לנו שטח פרטי.. והוא רק עצים לקישוט וגם ריק.. אני יכול לעשות לו כלום ממש גדול!! אבל.. זה בחוץ.. זה קר בלילה! חם בבוקר! קשה לשמור על טמפרטורה מתאימה.. וגם גשם.. זה לא בעיה אבל אם ירד מבול ואני לא היה בבית וישים לו את המשהו שיגן מהגשם.. וצריך לישמור על חום ודברים כאלה.. אז זה קשה בחוץ.. אבל אני יוכל לעשות לו מקום ענקיי ובטוח! מה כדי?! בחוץ או בפנים!? ועוד שאלה ממש חשובה! כמה בערך עולה כרכן אפור קטן.. וכמה עולה בערך כרכן תירס קטן?!.. ועוד כמה קטנותת... חחים להאכיל אותו בעכברים?! פשוט אני לא רוצה ליראות אך הם מתים ואיי ואחח ואוץ.. או לקנות עכברים בשביל שהם ימותו!! מסכניםםםם!! אפשאר אלי להאכיל אותו בבשר?! מבושל או לא מבושל.. סטיק או עוף.. או משהו מה הכי מתאים..? ואפשר ביכלל!? וזה לא יעשה אותו טוקפני אם אני מביא לו ככה שלא יחשוב שכל פעם שאני בא שזה אוכל כי אז הוא ינשוך אותי חזקקק.. ובמיוחד ההגנה שלו מעניינת אותי.. שאלתי למלע.. תודה!! : )

oralkali

New member
חבל שאי אשפר לערוך.. - בקשר למחיר..

חבל שאי אשפר לערוך.. בקשר למחיר.. אני רואה עכשיו שהמחירים לא כמו שאמרתם 150-250 (משו כזה ראיתי פה) סתכלו את המחירים: http://www.mypet.co.il/mypet/ads/ads.asp?category=1&animal_type=6&page=2 אימא 2500 בשביל נחש קטן?? או שזה לא קטן..? בקיצור כמה עולה אחד צעיר מהסוג שביקשתי תודה!!

OREAL1111

New member
אני ממליץ.

שתקרא מאמרים כלליים בנוגע לנחשים כדי לקבל קצת רקע. בקישור המצורף תוכל לקרוא 3 מאמרים בנוגע לזוחל ראשון. וגם תוכל להעזר בסיכום שכתבתי בנוגע לנחש חדש למגדל המתחיל.המאמר צריך לעבור מעט שינוים אך לבנתיים זה בסדר. אני בטוח שלאחר קראית המאמרים תקבל מושג כללי ותחזור עם שאלות טיפה יותר ממוקדות.בהצלחה.

oralkali

New member
** מחיר - של אחד קטן..?

מה המחיר של אחד קטן..? (ושוב בעיה שאי אפשר לערוך.. חבל..)

oralkali

New member
----- הא קראתי מהקובץ עכשיו תודה!

אבל אפשר יותר מידע על הכרכן תירס??

בבקשה עזרה כמה זמן לוקח הריון נחש

בבקשה כמה זמן לוקח הריון הכי ארוך של נחש בבקשה זה דחוף

oralkali

New member
יש לי אכווריום זכוכית גדול!! כנסו..

יש לי אכווריום זכוכית ענק!!.. היה פעם של הדגים שלנו פשוט היה בו נזילה וזה לא ממש טוב לשים מכל מינה חומרים כמו סיליקון שהוא שם!! וגם כבר הז היה ישן אז קנינו חדש!! ועכשיו הוא אמר לי שהוא לא זרק את הישן.. ואני יכול לשים שם את הנחש! אבל הוא כזה חצי עגול.. ואני יכול לסדר אותו.. זה טוב?? לכרכן תירס.. (עוד לא קניתי אני רוצה לקנות.. ואני יכול להסיג בחינם.. אבל אני לא בטוח שהם היו קטנים.. הנחשים הטילו כבר?? ויש לי עוד שאלה.. מאיפה נחש מטיל?? מהפה?? כילו הוא מכיא את הביצה?? :S זה לא נישמע הגיוני ואך נחש מזדווג?? ראיתי מלא תמונות אבל כל הזמן הראו את הנחשים מקורפלים.. אבל אין להם קשר ב"מין" ובייכל לנחשים אין "זין" ו"כוס"... אתם יודעים למה... אז אך הם עושים את זה מהפה??

למעלה