היי אני רוצה לשתף אתכם ולקטר

miki49

New member
היי אני רוצה לשתף אתכם ולקטר

קצת על אמא שלי (לא על חתמי הפעם). הורי חיים בחול ,שבוע שעבר באה לבקר אותי אמא שלי. לשבוע שנה שלמה שהיא לא רואה את הנכדות שלה. היא חושבת שהבית שלי זה בית מלון, היא אוכלת שותה אפילו לו מורידה את הצלחת שלה מהשולחן לכיור. אתמול באו לבקר אותנו קרובי משפחה. הזמנתי אוץם לפה כדי שיראו אותה לא בשבילי כיוון שאני רואה אותם כל הזמן שעה לפני שהם מגיעים היא קמה ורואה שאני ובעלי מסדרים את הבית במקום לעזור קצת אפילו בלהלביש את הנכדות או לשחק יתם עד שנגמור לסדר את הבית ואת הכל היא קמה והולכת לקניות לקנות כל מיני שטויות שהיא צריכה. בעלי ואני פשוט התפצלנו לא אמרנו כלום. שעה וחצי לאחר המכן היא חוזרת קרובי המשפחה ישבו וחיכו לה י חצי שעה ולא הבינו לאן הגברת נעלמה. ועוד היא אומרת הכל פה מה זה מסודר יפה, עניתי לה בוודאי צמד עוזרי הבית סידרו את הכל. לאחר מכן בסוף הערב הקרובי משפחה. הלכו ופתאום ירד גשם מבול אני הלכתי להשכיב את הילדים ובעלי צועק יורד גשם בואו תעזרו לי להכניס את הכל , היא הולכת לחדרה לקרוא ספר לא מעניין אותה כלום הכל כמובן נרטב עד שהגעתי הוא לא הספיק להכניס את הכל. זה פשוט מחליא האגואיזם שלה שום דבר לא מעניין אותה חוץ מעצמה. בשבוע שעבר הילדה שלי שברה את היד היא נפלה ברחוב, לקחנו אותה למוקד אז באמצע היא אומרת טוב אני צריכה ללכת יש לי פגישה עם חברה?! מה אתן אומרת על זה?? אני פשוט התפלצתי לי אך לגברת לא מעניין כלום שום דבר חוץ מהסידורים שלה.

miki49

New member
עוד משהוא קטן פשוט מרתיח את הדם

בשבוע שעבר הייתה לי פגישת עבודה עם לקוח בת"א ביקשתי שתבוא מוקדם כדי שתוכל לשמור על הבנות כצובן שהגיה שעה ןחצי לאחר הפגישה נאלצתי לבטל אותה, כרגע בדיוק התקשרתי כדי לקבוע פגישה מחודשת. התשובה הייתה לא כבר מצאנו מישהוא חר לפרויקט תודה! מה אתן אומרת על זה???

mor mor

New member
אמא שלך

את לא מהיום מכירה את אמא שלך, את לא רואה אותה כל יום, פעם ב.... היא מגיעה לביקור, ואני מאמינהלך ההתנהגות הזו היתה מפוצצת גם אותי.. קבלי אותה כמו שהיא.... ניסית לזרוק לה משהו?שתקלוט מה קורה פה?

אגמית1

New member
יש גם סבתות כאלה

למרות שכל החיים של שני ההורים שלי מתנהלים סביב סדר היום של הנכדים, חמותי חושבת שהיא עוד רווקה בת שלושים. פעם (ממש במקרה חרום) ביקשנו ממנה לשמור על הילד כגיבוי לסבתה שלי (75). נכנסתי הבייתה וראיתי שהיא יושבת עם הרגליים למעלה וסבתא שלי מגישה לה שתיה לסלון (
) פעם אחרת היא התנתה את בואה בכך שבסוף בעלי לוקח אותה לאיזשהו מקום שבהחלט יש אליו תחבורה ציבורית וכך בעצם הפרידה ביננו ביום הנישואין. ולמה אני זוכרת את הדברים האלה? - כי היא כמעט ולא שומרת על הילד ואם כן אז תמיד יוצא מזה סיפור מגעיל ואני בגלל זה מעדיפה לשלם למישהו. תגידי תודה שאמא שלך גרה בחו"ל ואת לא מקבלת את הקטעים האלה על בסיס יומיומי. יום נעים.

פשוט מאוד../images/Emo15.gif

דוקא בגלל שזו אמא שלך זה צריך להיות קל יותר. תפסי אותה באוזן לשיחה נחמדה בה תגידי לה שאתם מאוד שמחים שהיא מגיעה אבל לא כאורחת אלא כבת בית לכל דבר. אין משרתים בבית הזה. בנוסף: למה ביקשת ממנה לשמור על הילדים כשאת כבר מכירה את הבעיות? מה את עושה בד"כ? אני הייתי מתרגזת אם הייתי באה לבקר פעם בשנה והיו מצפים ממני להיות בייביסיטר. כאן היית צריכה להסתדר כאילו היא לא כאן. להבא: אם היא לא מתייחסת ברצינות לאורחים המוזמנים בשבילב, אל תעשי זאת יותר. מי שירצה לראות אותה, שיזמין אותה אליו הביתה!!! כך היה צריך להיות מלכתחילה. אל תצפי כך לא תתאכזבי! כלל חשוב בחיים.

miki49

New member
אתן צודקות בד"כ אני מביאה בייבי סיט

הייתי צריכה ללכת לאיזה שהיא פגישה ולא מצאתי בייבי סיטר באותו יום לכן ביקשתי את טובתה. האמת שבעלי אומר הרי אנחנו מכירים אותה שוכחים כיוון שלא חיים איתה כל יום , רק פעם בשנה. ולמזלי הרב היא כבר טסה היום בצהרים אז יהיה לנו שקט לשנה

הגנובה

New member
מדברייך נראה שאת כבר יודעת עם

מי יש לך עסק... מסבתא שבאה לשבוע היית מצפה שיהיה לה רצון חזק יותר לבלות עם הנכדים כמה שיותר... אבל... לא כל אחת בנויה להיות אמא או סבתא... בניגוד לדעה הרווחת - זה לא תכונה מולדת... אז היא באה לשבוע... ראית אותה... הנכדות ראו אותה... זה הספיק לכן בהחלט עד השנה הבאה.... - אין טעם להתעצבן על דבר שאת לא יכולה לשנות... אני יודעת שזו לא התשובה האולטימטיבית... או התשובה שציפית לה.... אבל - גם זה הוא רק מה שיש.... שיהיה לך שבוע מקסים

miki49

New member
כן היום היא הלכה ברוב חוצפתה

היא גם חושבה שאני סבל הביאה לי מזוודה סופר כבדה ואמרה לי קחי את זה לאוטו ואני אקח את התיק הקטן??? אמרתי אני מצטערת זה ממש לא רעיון טוב את תקחי את המזוודה ואני את התיק הקטן. נראה לך? אם לא תשארי כאן את המזוודה. מה אתן חושבות כמו גדולה היא לקחה את התיק עד לאוטו עד לשנה הבאה. כל יום אני מודה לאל שהיא לא גרה לידי אלה בחצי האחר של כדור הארץ. זה המתנה הכי יפה שיכולתי לקבל..

bertap

New member
אם כך את מרגישה

מה הבעיה להגיד לה שתיקח חדר במלון

הגנובה

New member
אם קראת את ההודעות שלי בזמן

האחרון.... לזה ...אפילו לאמא שלי אין משפט
...

למעלה