היי אנשושים...

היי אנשושים...

היי אז איך הלימודים?? שמי הולי ואני חדשה כאן... אז אני אספר קצת על עצמי אני נולדתי בניו יורק ועברתי לגור בלונדון בשנת 97 הגעתי לארץ וזה היה כשהייתי בת 9 בערך... היום אני בכיתה ט´ ואני גרה בר"ג לצערי כל המשפחה שלי נשארה לגור בלונדון... אז אני מקווה שתשמחו שהגעתי לכאן ;) נ.ב. למישהו יש תמונה של התאומות עירומות??? אם כן פרסמו כאן ואני אשים פה תמונות שלהן יאללה בייי....

להולי

קודם כל ברוכה הבאה כיף לך שהיית חיה בלונדון דבר שני למה את רוצה תמונה של התאומות ערומות מה את לסבית או משהו? כאילו כל התמונות שהן ערומות הן מזויפות כי התאומות לא מצטלמות בערום! וחוץ מיזה שאסור לשים פה בפורום תמונות פורנגרפיות בכלל וכל תמונה פורנוגרפית שתשימי תימחק יש לכל אחד מאיתנו מלא תמונות שלהן אז אנחנו בטוחים שלא תחדשי לנו כלום...

לא התכוונתי לפגוע!!

התכוונתי שאני אשים פה תמונות שלהן לא ע י ר ו מ ו ת ! אני יכולה לשים תמונות כי אולי יש פה מישהו שאין לו את התמונה הזו והתמונות שלהןעירומות הן לא בשבילי הן בשביל אח שלי שמפנטז עליהן עירומות אז אל תחשבו שאני לסבית כי אם הייתי כזו יש פה מקום אחר ללכת (פורום גאווה למשל...) עוד מעט חוזרת בייי

אושרת שאלה!!!!!!!!!!

אושרת, ישר ניסיתי להוריד את הקאזה כשאמרת שיש לי זיופים שלהן, אבל תגידי - זה בתשלום???

יוווווו נולדת בניו יורקקק!?

איייקק! החלום שלי זה לגור שששם
פכל אופן יפה לך (
)

motib4

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo39.gif

א. כל תמונה פורנגרפית תמחק. (הן מזוייפות). ב. אני מבקש לא לשים תמונות של התאומות רק בשרשור התמונות השבועי (יום שישי). חוקי הפורום- לחצי כאן.

השרשור השבועי זה...

שכל יום שישי אנחנו משרשרים תמונות של התאומות שקשור לנושא מסוים נגיד ממותק הילדות התחלפו חופשה בשמש וכו...

ומה אלה דוליז?

דוליז זה הבובות מהדולמייקרס? יש לכן תוכנה ??? בבקשה תגידו לי ;)) נ.נ.ב. אני בחנוכה טסה ללונדון אם אני אראה משהו של התאומות אני אסרוק אותו ואראה לכם

היי , הולי , ברוכים הבאים לפורום ..

הנפלא שלנו! אז ככה דבר ראשון , טוב שאת בארץ כי אין כמו ארץ ישראל!!!! ודבר שני אנחנו , או לפחות אני שמחה שכל אחד בא לפורום! בקשר לתמונות שלהן בערום , אז דעי לך שבחיים , אבל בחיים הן לי יצטלמו בערום!!!!! התאומות האלה , הן קלאסה ובחיים לא יסכימו לדבר כזה! וגם אם כן , מה שבחיים לא יקרה , לא היינו מפרסמים פה תמונות כאלה!!!! זה לא סוג הפורום , בישביל דברים כאלה יש פורום מיוחד! לא משנה! בכל אופן , אני אירית , לומדת בכיתה י´ וזה , אז תהני פה ושרשרי הרבה! וקחי המלצה תקראי את הכתבה של מוטי : על חוקים , שירשורים ומה שבינהם מאוד ממולץ ועוזר להבין! חוץ מזה את עוד תספיקי להכיר את מוטי המנהל החביב מאוד שלנו!

היי אירית

אנשושים אני צריכה ללכת לסוכה של הכיתה יש מסיבה.. אז תענו לי על השאלה של הדוליז טוב??

mk a o

New member
היי הולי גם אני מר"ג ולומדת בכיתה ט

באיזה תיכון את לומדת?

למעלה