היי אנשוש אני בבשישבת בבית

טיפקסית

New member
היי אנשוש אני בבשישבת בבית

הוציאו אותנו לחופשה של שישבת מהבסיס. אז ככה: אני עושה טירונות במחנה 80 [אי שם בין קיסריה לחדרה ופרדס חנה] ברמת רובאי 01 [הטירונות הבסיסית ביותר] הטירונות נמשכת בין שלושה וחצי שבועות לחודש-אצלינו במקרה הזה זה חודש. לאחר הטירונות אני עושה קורס של כ-3 שבועות בהכשרה לתפקיד שנקרא בודקת ציוד אלקטרוניקה שמטרתו בעצם לפקח על בקרה ואיכות של מכשירים וציוד קשר ביחידות צה"ל השונות [הן פתוחות והן סגורות]. אני שייכת לפלוגת גיא, מחלקה 2,צוות 8 [לביאות!!!] אנחנו ישנות באוהלים,כאשר סה"כ במחלקה שלנו-מס' 2 מתוך 3 ישנן 56 בנות שמחולקות לשמונה צוותים. הימים הראשונים לא היו קלים,ויש בנות שהתייבשו [גם אני] והרבה בכו [גם אני]. סה"כ אני בטוחה שבסיום נסתכל אחורה ונראה את זה כחוויה. סדר היום לא קל השכמה בשעה חמש ורבע עד חמש וחצי בבוקר,כאשר בערך בשש יש מסדר בוקר,לאחר מכן יש מה שנקרא על"ב [עבודה למסדר בוקר] בו אנחנו צריכות לסדר את המיטות והמאהל כולו אם אנחנו לא מאחרות ולא מענישים אותנו בטרטורים אנחנו הולכות לארוחת בוקר בחדר אוכל של הבסיס,ואם אנחנו לא מצליחות לעמוד בזמנים שניתנו לנו אנחנו פותחות חי"תים ונותנות הקשבים עד שנצליח לעמוד בזמנים שנקבעו. אחרי ארוחת הבוקר בדר"כ יש א"ג [אימון גופני] שמועבר ע"י המפקדות או המד"ס [מדריך ספורט] לאחר מכן יש שיעורים בנושאים שונים [ערכי צה"ל,שיעורי נשק ושיחות על כל מיני נושאים] לאחר השיעורים יש ארוחת צהריים ולאחריה זמן חופשי מוגבל של כשעה וחצי. לאחר מכן שוב שיעורים,כאשר בין לבין יש מסדר עם המפקדות ובדיקת ציוד לראות שש/ום דבר לא חסר. בערב יש מסדר עם הסמל שלנו [שהוא ממש בסדר לטעמי למרות שהתייבשתי כתוצאה מזה שהוא נתן לנו לעמוד שעתיים בשמש בלי לשתות] בו מחליפים ציוד לא טוב [מדים,נעליים,חגורות ועוד] וכן מקריאים סח"י [ראשי תיבות של סקירת חדשות יומית] אחרי המסדר במידה ואנחנו עמומדות בזמנים יש לנו שעת ט"ש [טרום שינה] שהיא בדר"כ מ-23:00 עד 24:00 ובחצות כיבוי אורות מלבד הבנות שעושות שמירת מאהל בלילות. זהו פחות או יותר

מדריך1

New member
טירונות

שיהיה לך רק טוב זכרי, כל יום הינו עוד דף באוסף החויות של החיים כל יום שעובר אינו חוזר עוד פעם ולכל ספר יש גם סוף

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif חיילת שלנו../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

הכרת אנשים איכותיים

Lp Fairy

New member
[=

שמחה שחזרת לשישי שבת..גם ידיד שלי חזר היום הביתה..[= זה באמת לא נשמע כ"כ כיף כמו שדימיינתי..תמימה שכמוני..חחח בדיוק אתמול ראיתי בערוץ 24 שיש יום שבת הופעה חיה של טיפקס וחשבתי איזה באסה אם לא תוכלי לראות אותה...

irashady

New member
וואי כ"כ גדנ"ע....

חשבתי שזה יהיה שונה מהגדנ"ע... זה נראה לי אותו הדבר... שיהיה בהצלחה!! ואם קשה לך... תזכרי שזה רק חודש, יש כאלה שעושים מעל לחצי שנה... ושאת עושה את זה כדי להתקדם הלאה... ואחרי זה לא יהיה יותר.. כי אחרי הטירונות הסדר בצבא שונה

למעלה