היי אנשיםםםםםם

היי אנשיםםםםםם

היי לכולם אני חדשה פה ואני מתה על דנה איטרנשיונל הדיוה יש לי שאלה מישהו מכיר את השיר "בתולה" של דנה הוא קצת ישן מה אתם אומרים עליו?

שיר חמוד מאוד

אישית אני מאוד מחבב אותו אבל אני אוהב את השיר אני סומכת על עצמי שזה שיר פיצוץ וזה שיר יפה אבל דיי כבר נדוש !!! בתולה שיר חמוד אבל נדוש לפי דעתי !!!!!! והינה התמונה מתוך הדיסק של בתולה והשם של הדיק הוא "אומפטמה"

וואלה

סומכת על עצמי שיר מהמם ואני אוהבת אותו אבל בתולה כמה שהוא כבר ישן הוא עדין שיר יפההה וגם עם שרים אותו ליד בנים זה עושה להם משהו.....(מדברת מניסיון אישי
)

KristineW

New member
תגידו לי, מה נסגר איתכם?!

"אני סומכת על עצמי"?! וואי, איזה שוק... ומה עם "יושבן בנות"?! ו"צל חולף"?... ו"איי לאב דיר לה דה דה"?... אחלה שירים, לא?!?! תגידו לי, מה זה קאזה?! מה קורה לכם?!
השיר שדיברתם עליו נקרא "תגיד לי מי?" ולא ""אני סומכת על עצמי"...

תמרי זה לא העניין,

גם אני רגיל לקרוא ל ואחרי הכל - צל חולף, וכן גם אני קורא לתגיד לי מי, סומכת על עצמי, את לא מבינה כפרה זה סתם קטע של הרגל, יותר נוח לקרוא לשירים האלה ככה, וזה לא קשור לשוק תפסיקי להגזים, הם בסך הכל אוהבים לקרוא לשירים ככה, בדיוק כמוני. וכן גם אני אוהב לקרוא למכת חום, אי לי דירלה דה דה.

נכון מותק אני כך קורא לשירים !

אם יש לך בעיה אם זה לכי חפשי !!!!!!!! והנה המלכה שלי דנה אינטרנשיונל......... וחוץ מזה זה הרגל של קריאת שירים !!!!! ממני, דני אינטרנשיונל

דני לא לעניין תמרי מקסימה.

דני לא לעניין לכתבוב לכי חפשי, כבוד אחד לשני במיוחד פה לחברי הפורום, תמרי קבוע פה והיא מקסימה, ואני מת עליה! יש צורת כתיבה ודיבור! תמרי מה איתך?...

KristineW

New member
אחלה, מה איתכם?!../images/Emo13.gif

די, אתם, לא רציניים... על מה הוויכוח, שאני אבין... תקראו לשירים של דנה איך שבא לכם, מה אכפת לי... סה"כ רציתי להעמיד אנשים על טעותם, אז הזכרתי להם מהו השם האמיתי של השיר. אבל להיכנס לוויכוחים בגלל כזה דבר ועוד תוך כדי שימוש בביטויים כמו "לכי חפשי"...
בואו לא נגזים...

או קיי חברה הבנתי..................

מספיק שפעם אחת אומרים שזה לא היה במקום לא 50,0000 פעם.! ואני שוב וחוזר ואומר: תמר אני מתנצל על מה שאמרתי לך !!! ממני , דני אינטרנשיונל
גם ב-
וגם ב-
אני-
אותך-
שלי
בשבילך דנה אינטרנשיונל כפרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לורן ../images/Emo13.gif

אהלן לורן וברוכה הבאה לפורום דנה אינטרנשיונל מלכת הפופ של ישראל , בתולה שיר מהמם בעניי במיוחד גרסת האיפי מ 95 שנותן לשיר גוון נורא אוטנתי מזרחי, שיר קלאסי, שהצליח להעפיל לעשרת הגדולים של דנה בכל הזמנים! את מוזמנת להינות מהגלריות המדהימות של דנה, מהמאמרים, להשיב לסקר החדש, וכמובן להצטרף למעגל החברים הקבועים בפורום זה שמוקדש לדנה היקרה שלנו
, כמו כן להינות מעידכונים שוטפים על הקרירה של דנה הישר מהתנור
. רק כאן בפורום דנה אינטרנשיונל הפורום הרשמי היחידי ברשת
.

למעלה