היי אנשיםםםםם

היי אנשיםםםםם ../images/Emo80.gif

היי כולם ממצב
אוקיי אז לי קוראים שירן ואני חדשה פה.... וגם אני סוגדת לבראד פיט ה-מושלם
ושמתי -
- שיש לו פורום.... אז נכנסתי [פורום ממש חמוד
] טוב אז מקווה להישתלב.... ביי בינתיים...

ברוכה הבאההה!!!../images/Emo24.gif

אני קארין,בת 15 וחצי...וגם אני סוגדת למושלם פיט!תהני פה זה אחלה פורום!!

וולקאם! ../images/Emo24.gif

אני לינה, בת 14 מחור נידח ששמו חדרה. הי, רגע, אני מכירה אותך מפורומים בלו ובאסטד, לא? חיחיחי אניווי, שיהיה לך המון המון כיף, זה אחלה פורום, עם אחלה ילדים, אחלה מנהלת, וממש כיף כאן.

יססססס.... ../images/Emo80.gif

כן... זאת אני.... ולא אחרת
גם אני זוכרת אותך מהפורומים של בלו ובאסטד באיחוד בגלל החתימה... חחחחח מלאת הלבבות... ותודה

ה אורחת

New member
אווווווו אוווווו איזה יופי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כמה אנשים חדשים מצטרפים היום
היהיהי אז ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תעשי חיים

m a z i ohayon

New member
גם אני חדשה...כמה שאלות...

קוראים לי מזי אוחיון אני מבאר שבע ואני בת 15. לא צריך להסביר למה אני פה נכון?...חחח...OK אז יש לי כמה שאלות אם תוכלו לענות לי אני מה זה ישמח... אז קודם על רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי רשימה שלכל הסרטים של בראד פיט. אפילו אלה שהיו לו בו תפקידים קטנטנים... וזה רק אני או שהעיינים של בראד פיט פעם נראות כחולות ופעם נראות ירוקות??

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לירון..השתלבות נעימה חחח לגבי העיניים..לפעמים יש כאלו תמונות שזה יכול להיות עריכה של עיתונים..השתקפות של משהו, אור , סוג צילום וכ"ו.. אבל לבראד יש עיניים כחולות ואולי קצת גווני ירוק..

ה אורחת

New member
אוווווקי מזי אז ככה:

דבר ראשון ברוכה הבאה!!!!!!!! אני מקווה שתעשי חיים! דבר שני תסתכלי בהודעה יותר למטה של Roni1 ששאלה על הסרטים ושמתי לה רשימה של כווווווולם! דבר שלישי בקשר לעיניים דל בראד (איזה נושא אהווווב
) אז זה נכון שכל התאורה ושל זה בכל העיתונים/טלוויזיה/מגזינים ואפילו סרטים משנה אותן קצת אבל לבראד יש עיניים כחולות לחלוטין! אבל אם תשימי לב (ואני כמעט בטוחה שזה לא פאק בצילום) בעין השמאלית של בראד (שלומר הימנית שלנו מסתכלות עליו) יש כתם חום קטן ועדין ויפה, וזה מממממש יפה!! אני כמעט משוכנעת שזה ככה כי ראיתי את זה במלא תמונות תסתכלי טוב ותיראי אותו גם את

וולקאם!!!../images/Emo24.gif

אני קארין,בת 15 וחצי מקרית ים..
...אמממ את הרשימה יש לך איפושהו פה בשירשור והעיניים של בראד,אמממ יש לו עיניים כחולות,זה שהן לפעמים נראות ירוקות,אני בטוחה שזה בגלל התאורה או המצלמה...
...אבל דוגרי,מזה משנה איזה צבע העיניים שלו?כחול או ירוק?(אני חושבת ששניהם יפים
),בראד יפה בכל מצב...

נצל"ששששששששששששששששששששששששששששששש

טוב כולם כבר בירכו אז חשבתי לנצל"ש פה אם זה לא מפריע...טוב אז הנה עוד תמונות חדשות של ג'ניפר...איזה יפה היאאאאאאאאאאא
...והם בלי בראד

למעלה