היי אנשיםםםם!!!../images/Emo24.gif
מה המצבףףף??? וואוווו סופסוף פורום אקסיטטטטטטטטטטטט אחרי כל כך הרבה בקשות לפתיחת הפורום הזה מתפוז סופסוף הם הראו התחשבות! וואי אני וידיד שלי היינו רבים שעות מי ינהל את הפורום וזה ובסוף בכלל לא יצא...חחח טוב אז ככה אני בר <בת
> בת 14 <+> מישוב קטנטן ליד נתניה... אמממ אני מכורה לEXIT בערך מהתוכנית השלישית שלה כי צפיתי ממש מההתחלה ... וכמו כולכם אני חולה על המנחים שמה כי הם פשוט פצצות והם מתוקים לאללה <ככה לפחות זה נראה.....
> ואני חולה על הפינה של מושיק הוא אחד מהסיבות היחידות בהם אני ממשיכה לצפות באדיקות כל צהריים....עכשיו זה יהיה קצת יותר קשה בגלל הלימדוים..
טוב חפיף -זה יהיה כמו בשנה שעברה שאני וחברים שלי היינו מבריזים בשביל לראות חחח וואי טוב הגזמתי קצת בשביל הודעת וולקאם קטנה אז סורי.... טוב אין מה לעשות תצטרכו להתרגל אליי כי אני הולכת להתנחל כאן... מקווה שאין לכם בעיה עם זה......
ביי אנשיםםם
מה המצבףףף??? וואוווו סופסוף פורום אקסיטטטטטטטטטטטט אחרי כל כך הרבה בקשות לפתיחת הפורום הזה מתפוז סופסוף הם הראו התחשבות! וואי אני וידיד שלי היינו רבים שעות מי ינהל את הפורום וזה ובסוף בכלל לא יצא...חחח טוב אז ככה אני בר <בת