היי אנשים! איך היה היום? הייתי בטיול, היה אחלה.... פשוט נוף מדהים..
י יעריתושתושתושתוש New member 12/12/05 #1 היי אנשים! איך היה היום? הייתי בטיול, היה אחלה.... פשוט נוף מדהים..
C chagiti New member 12/12/05 #2 לנו היום היה הצגה-יש לביתי ספר בעיר תוכנית כזאת שקוראים לו שותפות 2000 וכל חודש יש פעילות אז היום היה לנו הצגה(ממש דפוקה) ואז חזרנו והיה לנו מבחן... והיום יש לאח שלי יומולדת-הוא בן 6
לנו היום היה הצגה-יש לביתי ספר בעיר תוכנית כזאת שקוראים לו שותפות 2000 וכל חודש יש פעילות אז היום היה לנו הצגה(ממש דפוקה) ואז חזרנו והיה לנו מבחן... והיום יש לאח שלי יומולדת-הוא בן 6
R RiKi היחידה New member 12/12/05 #3 יא,כייף לך,איפה הייתם../images/Emo35.gif היום סיימתי ב-3' וזה ס-י-ו-ט אבל לא נורא,חחח..לפחות-2' שיעורים מהם זה אנגלית שזה מ-ו-י כייף
יא,כייף לך,איפה הייתם../images/Emo35.gif היום סיימתי ב-3' וזה ס-י-ו-ט אבל לא נורא,חחח..לפחות-2' שיעורים מהם זה אנגלית שזה מ-ו-י כייף
י יעריתושתושתושתוש New member 13/12/05 #4 הוי, אני זוכרת את הימים הטובים של כתה ו'.. אז לגמור ב-3 היה סיוט . סתם סתם. את בכתה ח' לא? אניווי. היינו באוקיינוס- קנון ביץ'. ביץץץץץץץ'
הוי, אני זוכרת את הימים הטובים של כתה ו'.. אז לגמור ב-3 היה סיוט . סתם סתם. את בכתה ח' לא? אניווי. היינו באוקיינוס- קנון ביץ'. ביץץץץץץץ'