היי אנשים אני זזתי...

שעומז

New member
היי אנשים אני זזתי...

יאפ, היום יש לי טסט ראשון ומחר גיוס גם אני נפלתי קורבן למערכת... חחחחחחחחחחחחח (יהודל'ה זה בשבילך...) לא נורא אני רק מתנחמת בעובדה שאת אמיתי יטחנו יותר...סתם אמיתיוש, חולה עליך!!! יום נעים ומקסים לכווולם והמשך שבוע קלאסי!!! מיכל

../images/Emo50.gif

תביאי לבסיס הרבה פריכיות...למקרה שאין
.

שעומז

New member
אוקיי אז בטסט נכשלתי...../images/Emo7.gif

אבל אין מצב שאני נכנסת לכלא בצבא, נכון?! חחחחחחח סתם היה לי אחלה טסטר אמיתיוש אבל אחת מהנשים הקטנות הדוסיות האלה, והן חייבות להיות תמיד נהגות שודים לא מהעולם הזה, אתה מכיר אותן הן תמיד נוסעות ברכב גדול והן כאלו קטנות קיצור איזה אחת כזאת באה לי ממול בצומת אז עצרתי היא עצרה יענו לתת לי לעבור ואז פתאום משום מקום נתנה גז אז מובן שבלמתי וככה ידידי הלך לי הטסט פארש!!! אז לכל אלה שעומדים מול טסט ראשון תיזהו מהנשים הדוסיות עם המכוניות הגדולות!!! הן מכה!!!! ואמיתי כבר מזמן הפסקתי לאכול פריכיות, שמתי לב שזה מפזר ניחוח "עדין" ביותר בכלל חלל נתון אז אני כבר שנה בגמילה והכל מתקדם יופי טופי... יום נעים ומקסים ואחלה של גיוס שיהיה גם לך!! מחר אני חיילת...ומחר ערב יום השואה, הידעת?! מיכל

שעומז

New member
למה כולם אומרים לי את זה היום?../images/Emo6.gif

ואם היה לי שקל כל פעם שכולם אמרו לי את זה היום הייתי ביל גייטס 2 ...חחחחחחחחחחח אני מה זה מעריכה את העידוד (אז תודה...) סבבי בכיף לא נורא באמת עוד חודש אני יכולה לנסות שוב וזה לא בעיה לעשות את זה כי לנהוג מבחינה טכנית אני יודעת טוב וזה מה שחשוב... אבל מישהו פעם אמר לי שטכנית אפשרי לעבור טסט ראשון, לא יודעת מה איתך אבל שמעתי שמישהו הצליח לעשות את זה פעם...חחחח יום נעים ומקסים שיהיה לך ואם אתה מי שאני חושבת שאתה אז דש חם חם חם לגילי אלבז אם אתה עוד בקשר איתה כי אני זוכרת שהייתם פעם חברים טובים... המשך שבוע קלאסי... מיכל

faith2

New member
../images/Emo7.gifגם את עוזבת אותנו?../images/Emo7.gif

למה
? כמה זמן הטירונות?????
בלכ אופן, שהיה לך שירות נהדר+....יש שמועות שאומרות שהוא עובר מהר, לכי לפי השמועות
ובקשר לטסט......גרררררררררררררררררררר...לפחות למדת לקח- לא לסמוך על נשים תמימות עם כיסוי ראש ומכוניות גדולות!!!!!

שעומז

New member
אוי רותמקה עוד תגרמי לי לבכות...

אני כולה הולכת לצבא, אני לא הולכת לכלא! .. או שאולי כן אני אחזור אליך בעניין הזה כבר מי יודע מה יקרה בעתיד...חחחחחחחחחחח קיצ'ר אני בטוחה שהזמן יעבור מהר כי אני בן אדם זורם כזה איפה שישימו אותי אני מכייפת!! ובקשר לנשים התמימות...הן לא כל כך תמימות הן נוהגות כמו מניאקיות!!! אנשים אל תסמכו עליהן שיתנו לכם זכות קדימה, בעצור הן אפילו לא עוצרות!!! הטסט אכן היה מבעס תחת אבל לא נורא לקחתי באיזי...צפי ביום שישי לחוויות וצחוקים מהטירונות..אה ואין לי מושג כמה ימים היא תהיה... תודה רותמקה יום נעים ומקסים והמשך שבוע קלאסי!!! מיכל

למעלה