היי אנשים:) אני חדשה פה

¥EleVatioN¥

New member
היי אנשים:) אני חדשה פה

רציתי לשאול..אולי מישהוא ממכם יודע אם חברה בשם jade ג´ייד מבצעת ניסויים בבע"ח חיפשתי כבר באתר אחד שמצאתי אבל לא הייתי רוצה להיות בטוחה רק לפי אתר אחד...אז בבקשה תעזרו לי בזה כי זה מאוד חשוב לי! עוד דבר אחד...אולי מישהוא ממכם מכיר מקום שאפשר להתנדב שם, באשדוד או קרוב? ודבר אחרון
אני מקווה שתקבלו אותי יפה פה:) כי אני מאוד רוצה לתרום למאבק נגד תהעללות בבע"ח
EleVatioN
אורלי

AmitKar

New member
ברוכה הבאה!!! את מוזמנת להשאר../images/Emo6.gif

את יכולה להשאר איתנו כמה שתרצי אנחנו מקבלים כל אחד בקשר להתנדבות: את יכולה לברר באנונימוס אני לא זוכר את המספר, ואני לא בבית שלי כרגע אני מניח שעוד מעט מישהו ייתן לך אותו אני לא יודע על ג´ייד ומשום מה היא לא מוזכרת במדריך הקומטיקה של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח אז אורלי, ברוכה הבאה! מזל טוב על הצטרפותה של עוד משתתפת לפורום עמית

ק א ר ן

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

חבל באמת ש-JADE לא מופיעים ברשימה של ISAV, גם אני תהיתי לגבי החברה הזאת. בכל אופן, המספר של אנונימוס הוא 5226992-03, והפקס 5220699-03. ניסיתי להתקשר עכשיו ולא הייתה תשובה. אם תתפסי אותם ותהיה להם תשובה תודיעי בפורום. בהצלחה!!

¥EleVatioN¥

New member
תודה רבה לכם!!!!../images/Emo9.gif|

ורק יש לי עוד שאלת אחת..אם לא איכפת לכם:) אממ טוב אז היום אני מאוד מאוד קרובה לאימוץ כלב! לצערי אין לי ואני גם לא ממש יודעת אם יהיה לי...אני עדיין עובדת על זה:) אז רק רציתי לשאול...יש דבר כזה אימוץ זמני אולי? שמאמצים לדוגמא כלבים שנועדו לעזור לעיוורים או משו כזה...שמעתי על זה פעם...אז אם מישהוא יודע למה אני מתכוונת בבקשה שיגיד לי! ואתם מכירים אולי מקום שאפשר "לקחת" כאילו..לאמץ משם כלב...לא גיזעי! מעורב [הם בהחלט יותר חמודים!
וגם הייתי רוצה לעזור לכלבים שיותר צריכים עזרה] אבל מקום אחר שהוא לא צער בע"ח? [אופס כבר 2 שאלות:) אבל אני ממש מבקשת שתענו לייי] ~אורלי ששמחה מאוד להצטרף לפורום הזה!~
EleVatioN

shanty.G

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש דבר כזה, אימוץ זמני. אגודת SOS חיות עובדים עם מתנדבים הנותנים חסות ובית חם לכלבים שננטשו ע"י בעליהם עד לאימוץ. יש להם אפשרות להיות "משפחה אומנת" לבע"ח. מעין ניסיון למאמצים ולכלב. לגבי כלבי נחיה לעוורים- צריכה להיות התאמה מיוחדת במינה של המשפחה המאמצת והמאלפת לנושא. לא כל אחד מקבל גור המיועד להיות כלב נחיה לגידול... לאמץ כלב את יכולה מהרבה עמותות ומכלאות: SOS חיות, תנו לחיות לחיות, מכלאות עירוניות המלאות בכלבים המשוועים לבית חם. *ולמה לא מצב"ח?

¥EleVatioN¥

New member
ממש תודה לך על התשובה

אממממ למה לא מצב"ח לא יודעת אמא שלי פשוט לא סובלת את המקום הזה לראות את כל החיות ממש כלואות שם... אז חשבתי שאולי יש מקומות אחרים...שאפשר לאמץ משם כלבים שהם...יותר נעימים נגיד ככה..אבל לא נדמה לי שיש הרבה הבדל חוצמזה שעדיף לי לקחת כלב ממקום שקרוב יותר לבית שלי..ולא לנסוע שעות... ושוב תודה רבה על התשובות!!! ^אורלי^
EleVaTioN

AmitKar

New member
עדיף לא מצב"ח

עד כמה שאני יודע, צב"ח מרדימים בע"ח לכן כדאי לקחת כלב/ה ממקום שלא מרדימים כדי שהכלבים שיבואו במקומו לא יורדמו אבל נראה לי שאני לא מקור במיוחד אמין שאנטי בטח תדע על זה הרבה יותר עמית

Talia E

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

shanty.G

New member
טליה צודקת

במקרה זה לא מדובר על הבאת בע"ח לאגודה, כאשר הסיכויים שלו למציאת בית הם קטנים אלא באימוץ של כלב והוצאתו מן המכלאה. כל אימוץ מפנה מקום במכלאה לבע"ח חדש הנקלט במקום, ולכן למעשה מעניק לשני כלבים חיים - המאומץ, והאסופי. אני מניחה שהתייחסת בהודעתך, עמית לצב"ח ת"א שם אכן מתבצעות יותר המתות מבכל מקום אחר בארץ. זהו המקום שגם קולט אליו בע"ח יותר מכל מקום אחר בארץ. בכנס שהתקיים ביום ראשון באונ´ ת"א (היבטים אתיים של הקשר בין אנשים לבע"ח) הרצתה גם ד"ר דגנית בן דב, הוטרינרית של צב"ח ת"א. קשה היה לשמוע את הנתונים, ולגמרי הזוי לשמוע על עשרות גורי כלבים וחתולים בני פחות מחודש ימים המגיעים למתקן האגודה מדי יום בתקופת האביב- תק´ ההמלטות (דינם, ע"פ דבריה - אחד. אני משאירה לכם את מילוי החסר). איני מצדיקה לרגע אחד המתה כ"מדיניות" ואני חושבת שיש פתרונות לבעיה הקשה של נטישת גורים/פצועים/כלבים וחתולים קשישים או מבוגרים. הפתרון הוא הסברה להבנת האחריות הכרוכה בגידול בע"ח (כן, זה עולה כסף, לפעמים הם חולים וצריך לטפל וכו´) והגברת מודעות בנוגע ל עיקור וסירוס. כל זמן שהציבור לא יבין זאת, תימשך בעיית התפוצצות האוכלוסין וגורי כלבים וחתולים ימשיכו "להציף" את המכלאות *בכל הארץ* ולא רק בצב"ח ת"א. למסור בע"ח לאימוץ- הייתי מתאמצת ככל יכולתי לבד/דרך אחת העמותות. לאמץ- מכל אחת מהעמותות/מכלאות עירוניות/מתקני צב"ח בישראל.

AmitKar

New member
הסבר

נראה לי שהבנתן אותי לא נכון או שהסברתי את עצמי לא טוב (או שניהם) לא אמרתי שלא טוב לקחת כלב מצער בעלי חיים אמרתי שעדיף לקחת כלב מעמותה שלא מרדימה ההבדל הוא שכאשר נלקח כלב מצב"ח (ובמיוחד מצב"ח ת"א) מגיע במקומו כלב שרוב הסיכויים שיומת וכאשר לוקחים כלב מעמותה שלא מרדימה יגיע במקומו כלב שיחיה שם עד שיאומץ לכן לדעתי עדיף לקחת כלב מעמותה אחרת מצב"ח אך כמובן שתמיד טוב לאמץ כלבים
עמית

Talia E

New member
עמותת לב לחי

לעמותה זו אין מכלאות, אלא כל העיקרון שלה הוא בתים אומנים! וגם אם את רוצה לתת בית באופן זמני, זה אפשרי! שימי לב, הם מקפידים לא לתת בעל חיים ל"נוטש סדרתי" או בית מתעלל בפוטנציה ולכן שואלים לא מעט שאלות לפני שהם מוסרים בעל חיים... מס´ הטלפון: 03-6439010 055-504105 הם העמותה היחידה שבתקנון שלה כתוב שאסור להרוג בעלי חיים. עם זאת, תמיד יש את הדילמה הנצחית... - בצער בעלי חיים או במתקנים של השירותים הוטרינריים (יש אחד ליד צומת מסובים) - מדובר בהצלת חיים.

goldilocks

New member
תיקון קטן../images/Emo124.gif

גם עמותת ´חבר על ארבע´ ממושב קידרון לא הורגת לעולם חיות, ולכן כל שאר העמותות כמו SOS ותנו לחיות לחיות מפילים עליה את כל החיות העודפות שיש להם. הם בלי בושה מודיעים להם כי אם לא יקחו את החיות הן יורדמו וכך מציפים את העמותה המוצפת ממילא...

למעלה