היי אנשים אני חדשה!

TlovesD

New member
היי אנשים אני חדשה!

היי אני חדשה ואני עדיין לא כל כך מבינה איך הכל עובד פה...אבל אני ממש מעריצה את מקפליי ואת דאגי במיוחד!
ואני גם רוצה להכין לו ברכה...אז מי זאת שחר ? ומי זאת loner in love ? שאני אדע למי אני שולחת בכלל את הברכה שלי! :)

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שחר ו- loner in love זאת חן. אין הרבה לדעת איך זה עובד פה.פשוט לעבור על החוקים- פה. איך לשרשר את יכולה לקרוא בתמונה שמצורפת. פשוט כשאת רוצה להגיב להודעה מסוימת ללחוץ באותה הודעה על הוספת תגובה. אם יש לך שאלות ובקשות אני פה. וברכה לדאגי את יכולה לשלוח באחד האיסי/מסנג'רים שכתובים למעלה. ודרך אגב, איך הכרת את מקפליי? מקווה שתהני

oriaaaa

New member
ברוכהה ../images/Emo24.gif

אני אוריה, השתלבות נעימה!!! אגב,בת כמה את?

Hip Hop star

New member
הלו הלו חדשה!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
אני אלה
שתהיה לך השתלבות נעימה,ותהני פה!
. אמ..ספרי קצת על עצמך...שם,בת כמה?מאיפה..? אחך הכרת את מקפלייי?

TlovesD

New member
תודה...

החברים קראים לי תילי אני בת 15 מת"א הכרתי את מקפליי כשנסעתי ללונדון וקשה לפספס אותם שם כי הם בכל עיתון אפשרי. קניתי כמה קראתי ...חזרתי לארץ ( לא קניתי שום דבר שקשור אליהם שם כי לא הערצתי אותם אז..:(...חחח אני עדיין שונאת את עצמי על זה..) ראיתי את הקליפ החדש שלהם אז I'LL BE OK וממש אהבתי וגם יצא PINBALL WIZARD שאהבתי אפילו יותר והורדתי את הקליפ של YOU'VE GOT A FRIEND ומהקליפ הזה התחלתי להעריץ אותם :) ואני הכי אוהבת את דאגי....ועד היום אני מחכה שהדיסקים יגיעו לארץ.

Hip Hop star

New member
איזה שם יפה../images/Emo99.gif

ומאיפה את מת"א?
אני מצפון ת"א.....ליד הלונה פארק/גני התערוכה/האוניברסיטה...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשלום ברוכה הבאה והתמכרות נעימה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

למעלה