היי אנשים אני חדש
+שאלה..

ben bar

New member
היי אנשים אני חדש ../images/Emo13.gif +שאלה..

היי אנשים אני חדש.. שמי BeN-bAr בן 18.5 ואני אוהב מאוד את הבנאדם ג'סטין חח ויש לי שאלה: מה אתם חושבים.. שהשיר summer love יצא כסינגל ? אני מקווה שכןן.. כי אני חולעעע על השיר הזה

Invisible Boy

New member
כרגע...

כרגע לא ידוע כלום על כך שהשיר יצא כסינגל. מה שאנחנו יודעים זה ש-LoveStoned יהיה הסינגל הבא.

britmel

New member
אההה../images/Emo13.gif

או שאולי what goes around/comes around יאא יש שם קטע שממש מדבר על בריט: Yup, yup, yup Let me paint this picture for you baby, yup You spend your nights alone And he never comes home And every time you call 'em All you gets a busy tone I heard you found out what he's doing to you What you did to me, ain't that the way it goes? When you cheated girl, my heart bleeded girl So it goes without saying "you left me feeling hurt" Just a classic case, it's a sce-sce-scenario Tale as old as time, girl you got what you deserved And now you want somebody to cure the lonely nights You wished you had somebody that can come and make it right Well girl I ain't somebody and not a sympathy (see, see) .... *זה רק אני או שנדמה לי שהוא כתב את זה לבריטני...
What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy (Take it to 'em eyy..) Haha.. (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) See, you should've listened to me baby (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) Because... what goes around, come back around Haha...

תקשיבו אנשים!../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

יש הבדל בין לקוות שהם יהיו ביחד לבין לחשוב שהוא כותב עליה שירים ועדיין מאוהב בה בסתר.
די! הוא מאושר עם קמרון,אם הוא לא היה הוא לא היה איתה בכלל
. ~
~

britmel

New member
חחחח נכון

אבל עדיין תקראי את השורה שהדגשתי ותגידו לי שזה לא על בריטני...
זה כאילו מדבר על מה שקווין עזה לה... יש בזהמשהו... אם לא אז הוא סתם רואה עתתידות או משהו... חחחחח

Nola Rice

New member
הוא אמר שזה על מישהי אחרת

ולא על בריטני, ב"כל העניים על.." ולא כל דבר צריך להיות עליה , היו לו עוד בחורות מלפני בריטני , צריך לזכור את זה

britmel

New member
אוקי..

אבל עדיין הוא יכול להכחיש חחח אבל לאמשנה אני רוצה לחשוב שזה על בריטני

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif וואלה ../images/Emo6.gif

אגב, אם כבר showdown כדי לכולם להוריד אותו, אחלה שיר

britmel

New member
נכון../images/Emo99.gif

השיר של בריטני מקפיץ ומרקיד ושל ג'סטין נוגע ללב הקשר בניהם הוא המשפט שבעצם אין קשר... בין שני השירים ואני עדיין טוענת שהוא כתב את הבית הזה על בריט חחחחח

הבהרה בקשר לשיר ../images/Emo27.gif

ג'סטין לא כתב את זה על עצמו.. השיר נכתב לארוסתו של טרייס [החבר הכי טוב של ג'סטין מילדות] שבגדה בו ועזבה אותו. יכול להיות שהוא השתמש גם ברגשות שלו כלפי בגידה - אבל זה רק בגדר תוספות, הרוב מבוסס על הסיפור של טרייס.

למעלה