היי אנשים - אני חייב עזרה..

A.L (boy)

New member
היי אנשים - אני חייב עזרה..

יש לי יחידה חמישית להגיש בפסיכולוגיה, ועל מנת להגיע למגוון דעות רחב ככל האפשר אני זקוק לעזרתכם - למי שיש 3 דקות פנויות לענות על השאלון הזה יבורך!! ישתבח שימו, שיזכה למצוות, מלח מים, מלח מים... כרפס יחץ וכל המסביב
מין: זכר / נקבה גיל דרג מידת הסכמתך להיגדים הבאים (לא באומוטיקונים..
): 1 - מתנגד מאוד
2 - מתנגד
3 - לא כל כך מסכים
4 - מסכים
5 - מסכים מאוד
1. ילד שחשוף לאלימות טלויזיונית עלול ללמוד התנהגות זו ולאמצה. 2. לעולם איני צופה בסרט שכולו אלימות. 3. אלימות טלוויזיונית מלהיבה ומרגשת אותי. 4. אני לא מבין אנשים שאינם מכניסים טלוויזיה לביתם בגלל האלימות ב-T.V. 5. צפיה בהתנהגות אלימה יוצרת אצל הצופה עוררות שעלולה להיתרגם לאלימות. 6. אלימות טלוויזיונית מעוררת בי חרדה. 7. אני אוסר על ילדי / אחיי לצפות באלימות ב-T.V. 8. כאשר אני צופה בסרט ומתחילה אלימות אני חדל לצפות בו. 9. אלימות בטלוויזיה לא מדאיגה אותי. 10. יש להעלות את הגבלת הצפיה בתכנים אלימים לבני 18 ומעלה. 11. בילדותי קרה לי שצפיתי בסרט ונהגתי בעקבותיו באלימות. 12. סרטי אלימות ב-T.V מרתיעים אותי. 13. צריך לאסור הקרנת סרטי אלימות ב-T.V. 14. אני לא צופה באלימות טלוויזיונית. 15. אלימות טלוויזיונית מפחידה אותי.

רצית, קיבלת...

1. 3 2. 2 3. 2 4. 5 5. 3 6. 2 7. 3 8. 2 9. 3 10. 2 11. 1 12. 2 13. 3 14. 2 15. 1 זהו, מכווה שעזר לך...

למעלה