היי אנשים אני צריכה דחוף עזרה!!

היי אנשים אני צריכה דחוף עזרה!!

אני לא יודעת מה לעשות.. יש לי חבר והוא דיי מקנא כשאני רואה ידידים שלי ואומרת להם היי (אני מנשקת אותם בלחי) הוא מתעצבן מזה ומתי שאני איתו אני לא עושה את זה אבל כשאני עים חברה אני כן עושה את זה הקטע הוא שאני אוהבת את חבר שלי ואני לא רוצה לפגוע בו אבל יש לי ידידים ומה אני לא יגיד להם היי !? אז היום קרה משו מוזר אמרתי היי לידיד והוא שם על המותניים שלי את הידים שלו והוא א`פעם לא עשה את זה הקטע הוא שאני לא מספיקה לחשוב עליו אני חושבת מה יהיה עים יקרה משו אחר ועוד ליפני שההיתי עים חבר שלי ההיתי דלוקה עליו תעזרו לי

one sick kitty

New member
:)

נראה לי שאת צכה לבדוק אם הידידים שלך הם במת ידידים או אם יש לחבר שלך באמת סיבה לקנא...אפשר להבין אותו שהוא היחיד שרוצה להיות במרחק סנטימטר ממך נראה לי שאם את יכולה להימנע מנשיקות כאלה לידו זה עדיף,יש כאלה קנאים ובואו נודה בזה זה אפילו טיפה מחמיא!

אני יודעת בגלל זה אני לא עושה את

זה לידו אני מונעת עוד מריבה אבל הידיד שלי הוא לא כזה אני לא דעת מה לעשות

one sick kitty

New member
בקשר לידיד ההוא,זה לדעתי משו שרק את יכולה

להחליט מה לעשות,תבדקי תרגשות שלך,ואם את רוצה להפסיק מה שיש לך ולחבר שלך

mayy6

New member
תגובה

נראה לי שתמיד יש את הקטע הזה של הדברים ה"אסורים" והמחשבות של מה אם... בואי אני אגיד לך משהו, בנים שהם ידידים זה בדרך כלל אלה שהם ממש רגישים ורוצים ידידות, אבל בעיקר 2 דברים-או שהם הומואים או שהם רוצים אותך אני לא אומרת שזה תמיד, אבל זה בעיקר. גם אם ידיד שלך עשה לך את זה, נכון שזה מחמיא, השאלה היא אם את רוצה לוותר על חבר שלך בגלל זה? תחשבי עם עצמך מה נכון לך, אבל תדעי שלפעמים קורות סיטואציות כאלה שיש לך חבר ואז מישהו אחר מתחיל איתך. יש לך זכות לפלרטט עם מי שאת רוצה ולהגיד היי למי שאת רוצה. חבר קנאי זה לא הכי נחמד. תחשבי על זה עם עצמך, מה נכון לך, אולי תדברי עם חבר שלך שזה מפריע לך? מקווה שעזרתי במשהו.

אני לא יכולה לדבר על זה עים החבר

כשהוא רואה כשאני אומר היי לידידים הוא שותק ולא רוצה לדבר איתי כאילו שעשיתי משו ממש רע אבל אני לא רוצה להפסיד את הידידים שלי בגללו אבל אני מרגישה ממש מוזר כי מתי שאין לי חבר אפחד לא מתחיל איתי אני לא מכירה אנשים חדשים אבל כשאני יוצאת עים מישו ישר קופצים עלי ואני ממש מבולבלת בגלל זה

mayy6

New member
אני מבינה אותך ולמה את מתכוונת אבל

אני לא מבינה למה את לא יכולה לדבר איתו? תראי, ההתלבטות דיי ברורה, להיות נאמנה לחבר שלך ולעשות מה שהוא רוצה או להיות בקשר עם הידידים שלך. את לא חושבת שיש דרך אחרת לפתור את זה חוץ משתי הדרכים הקיצוניות האלה? אין לו למה לקנא אם הוא סומך עליך, תמיד יש קנאה אבל זה לא צריך לגבול ב"רכושניות" כלפיך. אני בעד שתדברי איתו. תחשבי על זה, יש פתרון, השאלה מה הפתרון שיעשה אותך מאושרת.

הדרוש29

New member
תראי.

אני לא חושבת שאת צריכה לוותר על להגיד היי, או להתראות עם ידידים שלך. כי בדר"כ ידידים הם אלה שנשארים גם אחרי שהחבר של יפרד ממך, או את ממנו. [זה לא רלוונטי כרגע] וגם, אל תוותרי על חבר שלך בגלל שידיד שלך, כאילו ניסה להתחיל איתך, כי יש מצב שזו סתם טעות, שאת חשבת שהוא כן, וזה קרה במקרה והוא בכלל לא התכוון. ואז תישארי קרחת מכאן ומכאן. להיות דלוקה, זה לא להיות מאוהבת, יש הבדל, אם את אווהבת את חבר שלך, תישארי איתו. אם את לא אוהבת תייפרדי ממנו, כי אז את סתם נשארת איתו ללא כל טעם.

mayy6

New member
וגם אם לא בטעות, למה שזה יערער אותך בקשר לחבר

שלך?

עפרה ד

New member
די התלבטתי אם לכתוב לך את זה, אבל...

בסוף החלטתי לכתוב, ולסייג שאולי אני טועה. תראי, אין שום דבר בין רכושנות וקנאה לאהבה. רכושנות וקנאה הם דברים מסוכנים במערכת יחסים. הרבה פעמים טועים בינהם ובין אהבה, וכמו שכבר כתבו לך, לפעמים זה גם מחמיא, אבל זה מסוכן. זה מסוכן כי לפעמים קשר כזה של רכושנות מדרדר, ואז, לא עלינו, כשמגיעה הפרדה, אנחנו שומעים בחדשות על בחור שאיים וגרוע מכך על החברה שלו. יכול להיות שאצלך זה אחרת. אני רק מציעה לך / מבקשת ממך לבדוק טוב טוב, מה בהתנהגות של החבר שלך נכון בעיניך, ומה את מרגישה שלא נכון ופוגע בחופש ובעצמאות שלך. אם את מרגישה שקורים דברים שלא נכונים לך, אז - ככל שתקדימי להפרד ממנו, כך ייטב. והערה קטנה: בדרך כלל אני הרבה פחות נחרצת, וממעטת לומר לאנשים מה נכון בעיני שיעשו (לא רק בפורום, בכלל..) פשוט הנושא הזה של רכושנות בזוגיות בין צעירים מפחיד אותי מאוד, ונפוץ יותר ממה שנהוג לחשוב.

MidNight Flame

New member
אותי מטריד דבר אחר...

חבר שלך מקנא ואפילו מראה סימני רכושנות, בתחילת ההודעה שלך עמדתי לכתוב לך כמה דברים בנוגע לזה ובסוף שיניתי את דעתי, למה? עובדה, ידיד שלך התקרב, יצר אינטימיות והופ, את חושבת עליו בלי הפסקה... ---> אולי את גורמת לחבר שלך לקנא? להגיד "היי" ולתת נשיקה על הלחי זה דבר אחד, לאפשר אינטימיות (יד על המותניים?!) זה כבר סיפור אחר.

mayy6

New member
אני לא חושבת שהיא ממש ידעה שהוא הולך לשים יד

על המותניים שלה, יש לי ידידים ואני מתחבקת איתם והכל וחבר שלי לא מקנא, הוא סומך עלי, וגם אם היא גורמת לו לקנא זה לא משנה, היא צריכה לדבר עם חבר שלה על זה משהו כאן דפוק והם צריכים לסדר את זה ביניהם. וזה הורג אותי כי את בת 15 תעשי מה שטוב לך. זאת דעתי.

MidNight Flame

New member
אפשר להתחמק ממצבים כאלה...

ובכ"ז אני מסכים איתך שאין סיבה לקינאה, פשוט למדתי לא לזלזל באינטואיציה.

רגע אבל זה לא קשור לזה

אני באמת מנסה להתחמק מנשיקות של ידידים כשהוא איתי אבל כשאני לבד אני עושה את זה והקטע הוא שאני ההיתי דלוקה על ידיד שלי ממזמן בגלל זה זה עירער אותי אבל כניראה פירשתי את זה לא נכון אולי הוא עשה את זה בלי כוונה או שאולי הוא באמת רצה לעשות את זה אבל עכשיו אני יודעת שבאותו רגע ההיתי מבולבלת הרגשתי שאני בוגדת בגלל זה זה כולכך בילבל אותי..

למעלה