היי אנשים אני צרכה

היי אנשים אני צרכה ../images/Emo53.gif

או.קי אז ראיתי היום ביאס את מסע בין כוכבים 6 אהבתי מאוד וראיתי את הסדרה בערוץ 10 שמשום מה לא משודרת בקביעות.. השאלה שלי מה ההבדל בין מלחמת הכוכבים למסע בין כוכבים? וכמה סרטים היו במסע בין כוכבים? אני ראיתי את ה6 ומאוד נהנתי

dorrn

New member
ובכן...

במסע בין כוכבים היו משהו כמו 9 סרטים,וכמובן 5 סדרות (אם לא סופרים את הסדרה המצויירת...). ובקשר להבדל בין מסע בין כוכבים למלחמת הכוכבים,בקצרה: במלחמת הכוכבים עוצרים קרני לייזר עם חרבות,ובמסע בין כוכבים לא...

רגע..

לגבי ההבדל בין מסע בין כוכבים למלחמת הכוכבים לא רציתי משו ספציפי ..מה ההבדל בגדול? הם משמשות המשך אחת של השניה?

לחלוטין לא. 2 סאגות שונות לגמרי.

מסע בין כוכבים החלה כסדרת טלויזיה ב66, פרי מוחו הקודש של ג´ין רודנברי. היא עוסקת בהרפתקאות חללית המחקר האנטרפרייז 0ומאוחר יותר התרחבה לאנטרפרייז D, חלל עמוק 9, וויאג´ר והאנטרפרייז העתיקה) ומתרחשת בעתיד אפשרי במאות ה22,23 ו24. מלחמת הכוכבים היא סדרה של 5 סרטים שהראשון בהם יצא ב76 כמדומני, העוסקים בקורותיהם של המורדים בגלקסיה רחוקה (ובטרילוגיה המוקדמת - באבא ואמא שלהם) והיא פרי יצירתו של ג´ורג´ לוקאס. בניגוד לסטאר טרק שמנסה לעגן את פרקיה במציאות ובמדע סטאר וורס היא פנטזיונית לחלוטין.

dorrn

New member
זה לא היה אמור להיות משהו ספציפי..

התכוונתי לכך שבמלחמת הכוכבים לא ממש מקפידים על עקרונות מציאותיים כלשהם,או על עומק כלשהו מעבר לקרבות. בכל מקרה,לגבי השאלה שלך,אין שום קשר ביניהם,מלבד השם הדומה כמובן.

DDN

New member
גם לי יש מה לתרום!

מעט היסטוריה! קודם כל, מלחמת הכוכבים: פרק 4 - תקווה חדשה יצא ב1977, פרק 5: האימפריה מכה שנית יצא ב80 ופרק 6 - שובו של הג´דיי יצא ב1983. מלחמת הכוכבים הוא סיפור בין תשעה (כן, כן, 9) חלקים. עד כה קיבלנו את חלקים 4, 5, 6, לפני שנתיים יצא 1 (אימת הפאנטום), וביום חמישי הקרוב נקבל את פרק 2 - מתקפת השיבוטים. עוד שנתיים נקבל את פרק 3, ואז, ג´ורג´ לוקאס יפתיע את כולנו עם חלקים 7,8,9. הסטוריה עלילתית: מלחמת הכוכבים: לפני הרבה זמן, בגלקסיה רחוקה הייתה רפובליקה, עקב פעולות חתרניות, נבחר לראשות הרפובליקה נשיא, שהיה מושחת, הוא סובב את משאבי הרפובליקה נגד עצמה, הכריז על עצמו קיסר, פירק את הסנאט השולט והפך את הרפובליקה לאימפריה מרושעת. אבירי הג´די, שומרי הטוב והסדר, הוכחדו ע"י אחד שפעם היה אחד מהם - דארת´ ויידר שמו. לאחר תקופת זמן, הופיע נער, לוק סקיוורקר שמו, שהתגלה כג´די מוכשר, ובעזרת האן סולו, והנסיכה ליאה, ועוד כמה חבר´ה (כמו צ´ובאקה, והרובוטים - ארטו דיטו וסי תריפיאו) הם הביסו את הקיסר ועושי דברו. מסע בין כוכבים: לאחר מלחמת העולם השלישית, שהתרחשה בתחילת האלף השלישי (וקרבה עלינו לטובה) העולם היה הרוס, היו שודדים והיה שמח. היה אחד, זפרם קוקראן, שהמציא את הנעת העל-חלל (WARP), ניסוי שהוא ערך משך את תשומת הלב של חוצנים - הוולקנים, והם החלו לפתח, לעזור ולתמוך לבני האדם. (מתועד בסרט "מגע ראשון" ה8 במספר), בני האדם יצאו לחלל, מתישהו החלו מלחמות, ומתישהו (שמישהו יעזור לי פה) הוקמה הפדרציה. המסעות הראשונים, לפני קום הפדראציה, מתועדים בסדרה (הכי חדשה כרגע) - אנטרפרייז. קצת צחוק - מס"ב נמצא בין טווח השנים של 2000 ל3000. לדעתי, מתישהו הפדרציה תתפתח, תהפוך לקהילייה בראשות הוודרנים, ובאזור שנת 12000, תיפול, וכך באה הסידרה אנדרומדה (בכיכוב "אלוהים" - לקסה דויג) , עוד פרי של ג´ין רודנברי, בהפקת אישתו ובכיכוב קווין סורבו (לשעבר הרקולס)

חלקים 7,8,9 של סטאר וורס לא יצאו.

לוקאס החליט שסאגת סטאר וורס תהיה רק בת 6 חליקם בניגוד לתכנון המקורי שלו.

DDN

New member
באמת חשבתי

מה כבר יעשו בהם? הרי יש ניצחון סופי בחלק 6.

כמובן שהחליט

היו הרבה אנשים שהחליטו החלטות עד ששמו להם ארגז של ירוקים מול העינים. ע"ע הנוסע השמיני, מת לחיות ועוד כמה. למיטב זכרוני, יש תסריטים של חלקים 7-9, זו תהייה הזדמנות מצוינת להוציא את השלישיה האמצעית שוב לאקרנים ולגרוף קופה. הכל ענין של כסף בהוליווד. יש זמן..

מושיק כ.

New member
תסריט יש

לחלקים 7-9 יש תסריט [ לא אזכיר שיש בו אויבים בתור חייזרים שהכוח לא משפיע עליהם koza nostra]

למעלה